Praha Päiväretket
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde

Praha: Suosikit / Päiväretket

Päiväretket: Katso kaikki
Kaikki 396 lippua ja kierrosta

Praha : Mitä vierailijat sanovat

Retki oli hintansa arvoinen ja opas (Ian - thank you) erinomainen.

Lähtö retkelle hieman viipyi, ennen kuin ryhmä oli koossa. Sen jälkeen käveltiin Keskusaukiolta joen toiselle puolelle, jossa bussi odotti. Tähän kului tietenkin jonkin verran aikaa. Koko päivän retkeen (7-8 tuntia) mahtui ohjelmaa kuitenkin ihan kiitettävästi, Luukirkon ja St. Barbaran kirkon jälkeen nähtiin Kutna Horan kaupunkikävelyllä muitakin kohteita. Opas (Ian) osasi asiansa ja kertoi historiasta sopivan värikkäästi. Lounas Kutna Horassa (ei sisältynyt retken hintaan) oli maukas: annokset sai valita etukäteen ja tarjoilu pelasi hyvin kivassa ravintolassa. Suosittelen retkeä historiasta kiinnostuneille.

Kohde oli kiinnostava ja oppaan (Ian) englantia helppo seurata :)

Kutná Hora ja Sedlecin luukirkko ovat ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Prahaan matkustaville. Oppaan (Ian) englanninkieltä oli helppo seurata myös 14-vuotiaan, joka on opiskellut kieltä vasta muutamia vuosia. Oppaan matkalla kertomat tarinat olivat myös erinomainen lisä, josta kannattaa maksaa sen lisäksi, että matkakulut ja maukas lounas ikivanhassa ravintolassa sisältyivät hintaan. Suosittelen lämpimästi.

Erittäin kattava kierros ja monipuolinen, loistava opas Andrea.

Järjestelyt toimivat hyvin. Kierros eteni joutuisasti mutta perehtyi vuorollaan joka kohteeseen, ilman kiirehtimisen tunnetta. Luukirkko on uskomaton ja ainutlaatuinen. Ruokailu sujui joutuisasti ja oli erittäin maukasta, myös paikallinen olut. Opas Andrea on oikea kävelevä tietopaketti.

Matka oli hhvä mutta hivenen liian pitkä.

Matka oli muuten todella hyvä ja opas Andrea oli asiantunteva mutta barbaran kirkon jälkeiset kohteet eivät omaa mielenkiintoa herättäneet ja kävely kaupungin halki oli turhan pitkä. Luukirkko ja pyhän barbaran kirkko olivat kyllä näkemisen arvoiset.

Loistava retki ja oppaamme Tijo oli ammattitaitoinen ja miellyttävä.

Retki oli hyvin suunniteltu ja vastasi odotuksia. Täyttä vastinetta rahalle ja päivä oli mahtava. Miellyttävä opas, hyvä bussi ja upeat kohteet. Pelkkää hyvää sanottavaa.

Kutna Hora UNESCO-kohde ja kierros luukirkossa Prahasta Arvostelija: Kristiina, 02.04.2017