Praha
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Praha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Praha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Praha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 4 030 arvosteluun

Olin ensimmäistä kertaa tsekeissä ja Prahaan tutustumisen lisäksi oli hyvä nähdä maaseutua ja muitakin paikkoja.Tämä retki oli juuri sopiva siihen.Retken tilaaminen ennen lähtöä oli helppoa ja sujuvaa ja paikanpäällä "kioskissa" työskentelevä nuori nainen ystävällinen ja auttavainen.Matkustimme Kutna Huraan tietöiden takia pidemmän kaavan mukaan mutta minulla ei lomalaisena ollut kiire. Ossuaari oli näkemisen arvoinen ja saimme vielä ottaa siellä valokuvia,oppaamme mukaan jatkossa ei ehkä sellainen enää onnistu.Mahtava kirkko jossa kävimme oli henkeäsalpaava kokemus perusluterilaiseen vaatimattomuuteen tottuneelle ja kävely tunnelmallisessa ja kauniissa kylässä mieleenpainuva. Hieman häiritsi se seikka että retken piti olla englanninkielinen,matkalla oli kuitenkin pari venäläistä joille opas kertoi kaiken venäjäksi,ei siinä muutoin mitään,mutta välillä tuntui venäjänkielisen selostuksen olevan tärkeämpi kuin sovitun englannin.

ASIANTUNTEVA OPAS, YKSI LINNA, PIENI KYLÄ

Pieni ryhmä, eri kansallisuuksia, oli helppo kävellä ylös 2 km vastamäkeä, riittävästi aikaa, n. 45 min, asiantunteva, huumorintajuinen opas, hyvä tapaamispaikka ja paluu samaan kohtaan Aukion nurkalle

Monipuolinen kierros. Ehkä voisi olla enemmän bussiajelua ja mahdollisesti hieman enemmän keskustan ulkopuolelle, joten kävely- ja laivamatka keskittyisivät päänähtävyyksiin.

Kirkkoihin tutustumiseen oli ehkä liian vähän aikaa. Ruoka oli ihan kelvollinen, paikallinen ruoka.

Misha was absolutely the Best guide we have ever met! Teija and Erika from Finland