Praha
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Venekierrokset ja jokiristeilyt: Suosikit / Praha

Praha: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Praha? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Praha : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 6 413 arvosteluun

Asiayhteyden vuoksi - olemme irlantilaisia. Tämä on pakko tehdä. Hinta -laatusuhde kokonaisuudessaan. Se oli 20 -vuotis hääpäivämme, tarkistimme muita veneretkiä, mutta valitse tämä. Ruoka oli erinomaista ja runsasta. Varasimme ikkunan istuimen, joka oli erittäin mukava, saimme lasillisen kuplivaa viiniä lennolle. Jazz -trio oli erinomainen ja lisäsi kokemusta. Lasinen kattovene. Vapaasti vaeltaa yläkerrassa valokuvia tai juomaa varten, laaja juomavalikko ja kohtuulliset hinnat. Kaiken kaikkiaan se auttoi minua vuosipäivän erikoissamme ❤!

Miellyttävä kiertoajelu veneretken kautta illalla - erittäin modernilla veneellä ja hyvillä, kohtuullisilla juomien hinnoilla! Sen jälkeen haluat ehdottomasti tehdä lisää veneretkiä Vltavalla! Ainoa haitta ilman pisteiden vähentämistä: kannen laatikoista saadut selitykset olivat valitettavasti hieman liian hiljaisia.

Se oli ihanan nautinnollinen 3 tunnin matka. Ruoka oli ok ja juoma veneessä halpaa. Meidän oli kuitenkin järjestettävä kuljetus hotellilta veneelle itse.! Voisimme ymmärtää hotellissa, että siirto sisältyy yleensä hintaan, jos ostat veneretken Prahassa.

Etsin ja etsin hyvää risteilykokemusta Prahasta, ja olen niin iloinen, että otin tämän. Meillä oli illallinen sisareni kanssa täällä ja tekisin sen varmasti uudestaan, tällä kertaa perheeni kanssa.

Extremely nice weather and coulous of autumn. Nice way to see the City from river.