Lisää päivät

Prevelin ranta

Prevelin ranta: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

1. Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

Tutustu kolmeen Kreetan etelärannikon kuuluisimpaan rantaan. Matkusta villin Kourtaliotisin rotkon läpi, jossa pysähdyt katsomaan upeita vesiputouksia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Ensimmäinen pysähdys etelässä on Damnonin hiekkarannalla, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Prevelille Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Preveli-joen eteläpäässä. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Vieraile Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia. Kipeä veneeseen, joka vie sinut Preveliin, joka on ainutlaatuinen sekoitus hiekkarantaa ja vihreää jokea, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Täällä sinulla on aikaa nauttia virkistävästä Libyanmerestä ja Kreetan auringosta. Jatka Damnonin hiekkarannalle, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Preveliin, joka sijaitsee Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Hyvä on, että pääset Prevelin palmurannalle. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Hyppää takaisin veneeseen ja palaa takaisin Damnonin hiekkarannalle. Seuraava pysähdyspaikka on pieni lomakohde Plakias, joka sijaitsee luonnollisella lahdella. Täällä voit syödä lounasta, käydä taas uimassa tai tehdä ostoksia. Palaamme Rethymnoon toista tietä ajamalla vaikuttavan Kotsifoun rotkon läpi.

Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

2. Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

Löydä Preveli tällä Land Rover -safarilla Rethymnosta. Ihaile kauniita maisemia, maistele paikallisesti tuotettua rakia, käy uimassa ja tutustu Prevelin palmumetsään ennen kuin palaat Rethymnoniin.Hyvästi. Hyödy noutamisesta hotellistasi. Aloita nauttimalla henkeäsalpaavista näkymistä Prassesin rotkoon. Etsi paikallisia villieläimiä, kuten vaikuttavia korppikotkia, jotka asuvat rotkossa. Jatka Potamon padolle ja ihaile järven rannalle rakennettua pientä kirkkoa, joka on muistutus uskonnon merkityksestä saarella. Kulje tyypillisten kylien, kuten Karinesin ja Spilin, läpi ja tutustu paikallisiin tapoihin ja tottumuksiin. Nauti kylässä tuotettua aitoa rakia muiden erikoisuuksien ohella perinteisessä tavernassa, josta on näkymät Libyanmerelle. Ui Prevelin kristallinkirkkaissa vesissä ja tutustu palmumetsään. Tunne tuuli hiuksissasi, kun palaat takaisin luontoon Kourtaliotikon rotkossa. Lopeta retki nauttimalla Rethymnon panoraamanäkymistä ennen kuin jätät sinut hotellillesi.

Iraklion: Rethymno Town Tour: Preveli Palm Beach Boat Trip & Rethymno Town Tour

3. Iraklion: Rethymno Town Tour: Preveli Palm Beach Boat Trip & Rethymno Town Tour

Aamun nouto: Aloitamme osallistujien noutamisen noutopisteistä aamulla. Bussimatka määränpäähän vaihtelee hotellin/huoneiston sijainnista riippuen (2,5 - 4 tuntia). 1: Damnionin ranta Saavu bussilla Damnionin rannalle ja nouse veneeseen, joka vie sinut Prevelin ainutlaatuiseen palmumetsään. Venematka: 30 minuuttia 2. pysähdys: Prevelin palmuranta - 1 tunti 30 minuuttia. Saavu kuuluisalle Prevelin rannalle. Osallistujillamme on runsaasti vapaa-aikaa uida ja tutustua ainutlaatuiseen hiekkarannan ja vihreän joen yhdistelmään, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Rentoudu ja nauti etelärannikon eksoottisista maisemista. Venematka: 30 minuuttia 3. pysähdys: Damnioni Beach - 1 tunti Saapuminen Damnioniin, 1 tunti vapaata aikaa nauttia lounasta paikallisessa tavernassa (valinnainen, lisämaksusta). Bussimatka: 20 minuuttia 4. pysäkki: Kourtaliotikon rotko - 10 minuuttia. Koe Kourtaliotikon rotkon villit luonnonmaisemat. Osallistujillamme on 10 minuuttia vapaata aikaa ihailla Kreetan luonnon näkymiä ja ottaa valokuvia! Bussimatka: 30 minuuttia 5. pysäkki: Bussimatka: Rethymnonin kaupunki - 1 tunti 20 minuuttia. Vieraile Rethymnonin viehättävässä vanhassa kaupungissa. Nauti vapaa-ajastasi kävelemällä vanhaa satamaa, sen ikonisia pieniä katuja, joilla on paikallisia kahviloita, ja sen kaunista rantakatua pitkin. Kierroksen loppu - Saapuminen lomakohteisiin: Nousu busseihin ja ajo takaisin hotelleihin, joihin keräsimme osallistujat aamulla. Bussimatka: 2-3 tuntia Liikenteestä ja hotellin sijainnista riippuen paluumatka hotellille kestää vaihtelevasti.

Georgioupolis: Preveli Palm Beach päiväretki bussilla ja veneellä.

4. Georgioupolis: Preveli Palm Beach päiväretki bussilla ja veneellä.

Tämä on matka etelärannikon aarteeseen. Aamulla bussimme noutaa sinut ja vie sinut pieneen lahteen, josta vene kuljettaa meidät Prevelin kauniille rannalle Libyanmerellä. Rannalla näet luonnollisen palmumetsän, putouksia ja joenrantaa. Kaikki ympärilläsi saa sinut tuntemaan, että olet trooppisella saarella. paluumatkalla ohitamme Kourtaliotikon rotkon, jossa on kauniita kallioon rakennettuja pieniä kirkkoja.

Herakleionista: Kourtaliotikoon ja Prevelin rantaan.

5. Herakleionista: Kourtaliotikoon ja Prevelin rantaan.

Tutustu yhteen Kreetan etelärannikon kuuluisimmista rannoista. Matkusta läpi villiintyneen Kourtaliotisin rotkon, jossa pysähdyt katsomaan upeita maisemia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Käy Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia.Vieraile Kreetan eteläosassa. Nauti kokopäiväretkestä Heraklionista Prevelin rannalle bussimatkalla paikallisen oppaan johdolla. Tutustu Etelä-Kreetan suurjokeen, Kourtaliotikosin rotkoon ja Theophrastus-palmujen siirtokuntaan. Ota aurinkoa hiekkarannalla, ui turkoosissa vedessä, tarkkaile villieläimiä tai patikoi alueellisilla poluilla. Aloita matkasi bussimatkalla pohjoisrannikolta Prevelin rannalle, jossa voit uida turkoosissa Välimeren vedessä tai kävellä rantaa pitkin. Etsi sydämen muotoinen kivi, joka tunnetaan nimellä Rakastavaisten kivi, ja ihaile läheisen Kourtaliotikos-rotkon jyrkkiä kallioita ja sumuisia kukkuloita. Jatka matkaasi patikoimalla Grand-joen rantaa pitkin ja tutustu Theophrastus-palmuja täynnä olevaan metsään. Vaella edelleen jokipolkua pitkin kanjonille ja rannalle, jossa voit edelleen uida, patikoida tai ottaa aurinkoa, ennen kuin lähdet takaisin polkua pitkin bussiin ja palaat takaisin Iraklioniin. 10:45 Saapuminen Preveliin - vapaa-aikaa. 15:00 Lähtö Prevelistä 16:50 Saapuminen Iraklioniin Reitti: 210 km Kesto: n. 7tuntia

Heraklionista: Preveli Tropical Beach ja Palm Forest

6. Heraklionista: Preveli Tropical Beach ja Palm Forest

Nauti koko päivän retkestä Heraklionista Prevelin rannalle bussimatkalla paikallisen oppaan kanssa. Tutustu Etelä-Kreetan Grand Riveriin, Kourtaliotikosin rotkoon ja Theophrastus-palmujen siirtokuntaan. Ota aurinkoa hiekkarannoilla, ui turkoosissa vedessä, katsele villieläimiä tai patikoi alueellisia polkuja. Aloita kiertueesi bussimatkalla pohjoisrannikolta Prevelin rannalle, jossa voit uida turkoosissa Välimeren vedessä tai kävellä hiekkarannoilla. Etsi sydämen muotoista kalliota, joka tunnetaan nimellä The Stone of Lovers, ja ihaile läheisen Kourtaliotikosin rotkon jyrkkiä kallioita ja sumuisia kukkuloita. Jatka kiertoajeluasi patikoimalla Grand Riverin rannoille löytääksesi metsän, joka on täynnä Theophrastus-palmupuita. Vaellus jokipolkua ylöspäin kanjonille ja rannalle, jossa voit uida, vaeltaa tai ottaa aurinkoa, ennen kuin suuntaat takaisin polkua pitkin bussille ja palaat Heraklioniin.

Rethymnosta/Kaniasta: Preveli Palm Beach

7. Rethymnosta/Kaniasta: Preveli Palm Beach

Käy Prevelin rannalla ja Kourtaliotikon rotkossa, ja hotellin nouto ja kyyditys tapahtuu Rethymnossa tai Hanian kaupungissa. Risteile veneellä Libyanmerellä, ui kristallinkirkkaissa vesissä ja rentoudu hiekkarannalla. Aloita retki majapaikastasi, jossa oppaasi ottaa sinut vastaan. Aja lyhyt maisemallinen ajomatka Damnonin rannalle, jossa henkilökohtainen venekuskisi odottaa. Löydät itsesi Prevelistä lyhyen, viehättävän venematkan jälkeen. Nauti uimisesta Libyanmeressä Prevelin rannalla ja tutustu vapaasti Kourtaliotikon rotkoon ja ihastele vuoristoista maastoa. Prevelin rannan yhteydessä on joukko lähteitä ja vesiputouksia, jotka johtavat rotkoon, jossa voi myös vierailla. Löydä hiekkarantojen, rehevän metsän ja vuoriston sekoitus. Palaa majapaikkaasi Kourtaliotikon rotkon läpi kulkevaa reittiä pitkin.

Haniasta: Damnonin ranta: Päiväretki Prevelin rantaan ja Damnonin rantaan

8. Haniasta: Damnonin ranta: Päiväretki Prevelin rantaan ja Damnonin rantaan

Preveli on kuuluisa ranta Kreetan saaren eteläpuolella. Paikallinen legenda kertoo, että mytologinen kuningas Odysseus pysähtyi Prevelissä matkalla kotimaahansa Ithakaan. Prevelin rannasta tekee niin kuuluisan palmumetsä, joka ympäröi rotkosta tulevaa ja mereen laskevaa jokea. Luonnon eksoottinen kauneus houkutteli 60- ja 70-luvuilla ympäri maailmaa tulleita hippejä, jotka asuivat täällä ja rakensivat majoja palmujen alle. Prevelin rannan ympäristön luonnon herkkyyden vuoksi alue on suojeltu Natura 2000 -verkostolla, ja se on luonnonsuojelualue. Kourtaliotikon rotkon uskotaan olleen muinaisten minolaisten, jotka asuivat Kreetan saarella yli 4 000 vuotta sitten, luonnollinen linnoitus. Keskiajalla rotkoa käytettiin Plakiaksen ja Koxaren kaupunkien välisenä tavarankuljetusreittinä.Nykyaikana Kourtaliotikon rotkosta on tullut suosittu matkailukohde, ja kävijät kaikkialta maailmasta saapuvat tutkimaan sen jylhiä maisemia ja ihailemaan upeita näkymiä. Rotko on myös suosittu paikka ulkoilma-aktiviteeteille, kuten vaellukselle, kalliokiipeilylle ja valokuvaukselle. Suosiostaan huolimatta rotko on edelleen tärkeä osa paikallista kulttuuria ja perinteitä, ja sen luonnonkauneutta ja kulttuurista merkitystä pyritään säilyttämään tuleville sukupolville. Damnonin ranta sijaitsee idyllisellä lahdella vain muutaman kilometrin päässä tunnetummasta Plakiasin lomakohteesta. Se sijaitsee noin 35 km etelään Rethymnon kaupungista, saaren etelärannikolla, saaren etelärannikolla. Damnonin ranta on vuorten tukemana ja upeiden kalliomuodostelmien ympäröimä, ja siellä on valkoista hiekkaa ja turkoosia vettä. Damnonin rannalla vierailun etuna on myös se, että se on suurimman osan vuodesta suhteellisen ruuhkaton.

Chania : Preveli Palm Beach

9. Chania : Preveli Palm Beach

Onko Kreikassa paikkaa, jossa yhdistyvät rotko, joki, laguuni, upea hiekkaranta ja palmuja? palmumetsää? Vastaus on myönteinen, ja se on Prevelin ranta. Ranta sijaitsee Kourtaliotisin uloskäynnin kohdalla. rotkon loppupäässä, jossa samanniminen joki päättyy. Se on yksi Etelä-Kreetan kuuluisimmista rannoista, ja se saa vastaanottaa tuhansia kävijöitä joka kesä. Vaikuttavan hiekkarannan takana alkaa toiseksi suurin, 40 hehtaarin kokoinen palmumetsä, joka isännöi Theophrastuksen endeeminen kreetalainen palmu. Valitettavasti kesällä 2010 70 prosenttia tästä metsästä paloi. Luonnollinen uudelleenmetsitys eteni kuitenkin nopeasti, metsä sai takaisin luonteensa, ja alue on nyt suojeltu Natura 2000 -verkostossa. Metsän keskellä kävijä menettää ajan ja tilan tajun. Voit seurata merkittyä polkua (ja se on suositeltavaa olla astumatta sen ulkopuolelle) ja nauttia vehreistä kuvista ja kuunnella juoksevan veden ääniä. Joki muodostaa pienen 500 metrin pituisen järven ulostulonsa kohdalla, jossa on ympärivuotista vettä. Suuressa uima-altaassa altaat, joita muodostuu silloin tällöin, voit käydä virkistävässä uinnissa. Joen suulla on hiekkaranta, jonka pohja on pikkukivipohjainen, ja vesi on hyvin viileää joen vaikutuksesta. Rannan itäosassa on meressä vaikuttava kallio, joka muistuttaa mastoa tai sydäntä. Hiekkaranta on onnistunut säilyttämään luonnollisuutensa, sillä siellä ei ole sateenvarjoja eikä aurinkotuoleja. Täällä on tietysti kanttiini, josta saa välttämättömät tarvikkeet, mutta muuta palvelua täältä ei saa, Varmista siis, että olet järjestäytynyt. Päiväsi alkaa sen jälkeen, kun haemme sinut bussillamme määrätystä noutopaikasta ja suuntaamme kohti Damnonia. Matkalla pysähdyt 30 minuutin pysähdyksen Spilin kylässä kahvitaukoa varten, jotta voit nauttia kauniista historiallisesta Spilin kylästä. Sen jälkeen olette jälleen matkalla Damnoniin, jotta ehditte lauttaan, joka lähtee klo 11:30. Opas kerää rahat, jotta voitte ostaa lauttaliput. Lautta tarvitsee noin 30 minuuttia saapuakseen Prevelin rannalle, jossa voit viipyä 3 tuntia ja tutustua Kourtaliotisin rotkoon ja palmumetsään tai rentoutua rannalla. Suunniteltu lähtöaika Prevelin rannalta on klo 15:15 (tarkista aina oppaalta tarkka aika !) Damnoniin, josta nousette bussiin ja suuntaatte Plakiaksen kylään, jossa teillä on vapaa-aikaa 1:30, ja voitte syödä lounasta ja juoda yhdessä tavernoista. Paluumatkalla teemme lyhyen valokuvauspysähdyksen ja nautimme upeista näkymistä Kourtaliotisin rotkoon. Jätämme teidät kyydistä samassa paikassa, josta teidät haettiin aamulla !

Plakiasista: Ammoudiin ja Preveliin.

10. Plakiasista: Ammoudiin ja Preveliin.

Tällä rantasafarilla sinulla on mahdollisuus tutustua joihinkin Kreetan etelärannikon kauneimmista ja ainutlaatuisimmista rannoista. Vierailemme Ammoudissa, Plakiaksen lähellä sijaitsevalla hieman järjestäytyneellä rannalla, jossa on kristallinkirkkaat vedet, sekä Etelä-Kreetan kuuluisimmalla rannalla, Prevelin Palm Beachilla. Ensimmäinen kohteemme on Ammoudi. Ammoudi on rantakompleksi, joka sijaitsee 4 km itään Plakiaksesta , jossa sinulla on noin 2 tuntia aikaa rentoutua ja nauttia auringosta. Sen tyypillinen vihreä liukas kallio keskellä, on se, mikä tekee siitä niin erikoisen. Ranta on hieman järjestetty, ja siellä on sateenvarjoja, aurinkotuoleja ja joitakin tavernoja lähellä. Ammoudissa on paksua valkoista hiekkaa ja kivinen merenpohja, joka on ihanteellinen sukellukseen ja snorklaukseen, ja vedet ovat kirkkaan vihreitä. Rannan vieressä on paljon tamariskipuita, joiden alla voit löytää varjoa ja leiriytyä. Sieltä kävelymatkan päässä (~200 m) sijaitsevat Klisidi ja Ammoudaki (pieni ammoudi), kaksi pientä mutta upeaa rantaa, joilla on kristallinkirkkaat siniset vedet. Seuraavaksi siirrymme Prevelin rannalle. Prevelin ranta, joka tunnetaan myös nimellä Preveli-järvi tai Feeniks, sijaitsee mahtavan Kourtaliotisin rotkon suulla, jossa virtaa Suuri joki (Megalos Potamos). Se on kiistatta eteläisen Kreetan kuuluisin ranta, joka ottaa vastaan tuhansia kävijöitä joka kesä. Alueella ei ole mitään kadehdittavaa trooppisista meristä, ja palmut heijastuvat "järven" rauhallisiin vesiin. Asetelmamme päähenkilöt ovat vuorten ruumiit, vesi, kanjoni ja sen ulostulossa keidas, eksoottinen metsä, jossa on Theophrastus-palmuja. Voit kävellä jokea pitkin, palmujen alla ja alkaa nousta kauniiseen kanjoniin ja sinulla on mahdollisuus uida rotkoon muodostuneissa kylmissä lammikoissa. Preveli on suojeltu ranta (Natura 2000), joten siellä ei ole hyvin järjestetty sateenvarjoja ja aurinkotuoleja, mutta voit rentoutua ja nauttia Libyanmeren timanttisista vesistä ja puiden varjosta täydellisessä harmoniassa ympäröivän ympäristön kanssa. Rannan toisella puolella on yksi taverna, jossa voit nauttia virvokkeita tai välipalaa. Kahden tunnin kuluttua pakettiauto odottaa sinua Prevelin rannalla sijaitsevalla lähtöpaikalla ja vie sinut takaisin Plakiasiin täynnä iloa ja kauniimpia kuvia Etelä-Kreetan kuuluisimmista kohteista ja valmiina seuraavaan seikkailuun kanssamme!

Saatavilla olevat aktiviteetit

19 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Prevelin ranta: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Prevelin ranta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.