Valitse päivämäärät

Promenade des Anglais

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Muut elämykset
  • Seikkailut
29 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 29

Promenade des Anglais: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Promenade des Anglais? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Promenade des Anglais : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 2 902 arvosteluun

Joten tämä oli hauskaa ja yksi suosikkiaktiviteeteistamme, mutta on selvää, että kun menimme autokeskukseen, nainen neuvoi meitä olemaan ajamatta Monacoon. Hän selitti, että se voi olla erittäin kiireistä siellä olevilla teillä, ja turvallisuutemme vuoksi se oli luultavasti parempi välttää. Minun on myönnettävä, että tunsin itseni hieman huijatuksi, mutta hän ei ollut väärässä. Vältimme Monacaa ja teimme kaikki muut kiertueen pysähdykset seuraten satnavia, mikä oli hienoa. Menimme seuraavana päivänä junalla Monacoon ja olimme tyytyväisiä, ettemme ajaneet sinne, mutta mielestäni tätä ei pitäisi mainostaa toimintana Monacoon. Se sanoi, että kiertue oli hieno ilman Monacoa ja sen arvoinen. Olet omillasi, joten sinun täytyy tuntea olosi itsevarmaksi, minulla on automaattinen Iso-Britannian ajokortti ja se kelpasi minulle. Enemmän kuin mopon ajamista kuin autoa, erittäin helppoa ja hauskaa!

Helppo varata verkossa, helppo vaihtaa e-seteli lippuun bussissa. Kiertue meni ajallaan ja kuljettaja on erittäin ystävällinen. Yläkerrassa paljon istuimia, vaikka etummaiset ovat aina suosittuja ensin. Kommentti on monilla kielillä, mukaan lukien mandariinikiina, ja se antaa runsaasti tietoa kaupungin historiallisista faktoista. Jotkut osuudet voivat liikkua melko hitaasti liikenteen takia, mutta tämä antaa enemmän aikaa kuville sen sijaan, että ryntäisi ohitse ja kadottaisi sitä. Ainoa negatiivinen asia on, että jos jäät pois bussista katsoaksesi paremmin ympärillesi, sinun on odotettava kokonainen tunti ennen seuraavan eräpäivää, joten saatat joutua odottamaan kauemmin kuin alueen tutkimiseen kuluu aikaa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erinomainen kiertue ja hyvä vastine rahalle.

Se oli täynnä kauniita luonnonkauniita näkymiä sekä veneen vasemmalla että oikealla puolella. Se oli mukava ja oli mahdollisuus pysyä katetulla alueella tai olla auringon alla. Vene purjehti sujuvasti, enkä tuntenut ollenkaan merisairautta. Matkaopas (kuuluttaja) puhui selkeää englantia, kun hän antaa meille joitain tosiasioita, ideoita ja historiaa näköpiirissämme olevista rakennuksista/rakenteista. Hinnalla, jonka maksoin, tämä kiertue on todella työtä. Otin paljon valokuvia ja videoita muistikirjan luomiseksi tämän loman jälkeen. Nizzaan tulo on yksi parhaista paikoista, joissa olen koskaan ollut. Tulen varmasti takaisin.

Tämä veneretki oli ihana antaa sinulle näkymän lahdelle merestä ja oli kaunis päivä sille.

A lovely, well-kept boat, a very kind crew. A wonderful small break at the sea.