Suosittelemamme elämykset kaupungissa Puerto Escondido

Puerto Escondido: Puerto Escido: Turtle Release Experience

1. Puerto Escondido: Puerto Escido: Turtle Release Experience

Elämys alkaa noutamalla sinut Puerto Escondidon hotellista ja suuntaat suojellulle rannalle. Liity paikalliseen luonnonsuojeluryhmään ja opi lisää eri merikilpikonnalajeista ja toimenpiteistä, joita niiden suojelemiseksi on toteutettu sen jälkeen, kun niistä tuli uhanalaisia lajeja. Opi merikilpikonnien elämästä ja auta niitä sitten pääsemään mereen rannalla olevasta pesästä. Sinulla on runsaasti aikaa ottaa valokuvia tästä taianomaisesta kokemuksesta ja nauttia auringonlaskun näkymistä. Illan päätteeksi olet oppinut lisää tästä uhanalaisesta lajista, osallistunut niiden suojeluun ja saanut unohtumattomia muistoja.

Puerto Escondido: Auringonnousu ja delfiinikierros

2. Puerto Escondido: Auringonnousu ja delfiinikierros

Aloita päivä klo 6:00 aamulla noutamalla sinut hotellistasi Puerto Escondidossa. Suuntaa suoraan rannalle ja nouse varhain aamulla kiertoajeluveneeseen. Kolmen tunnin risteilyn aikana voit ihailla Tyynenmeren upeita, kristallinkirkkaita vesiä ja ihastella Oaxacan rannikon kauneutta. Pidä silmäsi auki Puerto Escondidoa ympäröivien vesien merieläimistöä silmällä pitäen. Havaitse merieläimiä, kuten valaita muuttoaikana, delfiinejä tai valtavia merikilpikonnia. Asiantunteva kapteenisi etsii parhaat paikat, jotta sinulla on parhaat mahdollisuudet nähdä meren kauneinta merielämää. Rentoudu, kun risteilet rauhallisilla vesillä, nautit auringonnoususta koskemattoman meren yllä ja annat luonnon yllättää sinut kauneudellaan. Risteilyn jälkeen suuntaat takaisin laiturille saadaksesi kuljetuksen takaisin hotelliisi.

Puerto Escondido: Escidoido: Edestakainen lentokenttäkuljetus

3. Puerto Escondido: Escidoido: Edestakainen lentokenttäkuljetus

Riippaile jaetusta tai yksityisestä lentokenttäkuljetuksesta Puerto Escondidon kansainvälisen lentokentän ja majoituspaikkasi välillä Puerto Escondidossa. Rentoudu mukavassa paluukuljetuksessa suoraan lentokentältä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi lentoasemalla ja odottaa sinua terminaalin ulkopuolella nimesi esittävässä banderollissa. Rentoudu tietäen, että matkustat turvallisesti ilmastoidussa ajoneuvossa, jossa on ammattitaitoinen kuljettaja. Kun lomasi päättyy, sinut haetaan hotelliltasi ja nautit kätevästä kuljetuksesta lentokentälle ilman, että sinun tarvitsee huolehtia bussin tai junan varaamisesta etukäteen. Sinut jätetään lentoaseman saapuvien lentojen hallin ulkopuolelle ja sinulla on turvallinen matka kotiin.

Puerto Escondido: Merikilpikonnavauvan julkaisu

4. Puerto Escondido: Merikilpikonnavauvan julkaisu

Kun olet noutanut hotellisi majoituksestasi Puerto Escondidossa, matkusta koskemattomalle rannalle, joka esittelee alueen rannikon loistoa. Saapuessasi suuntaa kilpikonnien tilalle, jossa paikallinen opas opastaa sinua merikilpikonnien suojelemiseksi ja pelastamiseksi. Tutustu oliivikilpikonna-, vihreä- ja nahkakilpikonniin ja ota mahtavia kuvia ennen niiden julkaisemista. Kerää vastasyntyneet kilpikonnat juuri ennen auringonlaskua, kävele ne meren rantaan ja auta niitä matkalla mereen katsellessasi auringonlaskua neitseellisten hiekkojen ylle. Palaat Puerto Escondidoon maagisilla muistoilla!

Meksiko: eSIM eSim Mobile Roaming -datapaketti

5. Meksiko: eSIM eSim Mobile Roaming -datapaketti

Tee matkastasi Meksikoon vaivaton kätevän eSIM-kortin avulla. Pysy matkallasi yhteydessä Meksikon nopean kuuluvuuden ansiosta. Osta ja asenna eSIM-korttisi missä ja milloin tahansa ja valitse useista eri datapaketeista, voimassaolovaihtoehdoista ja kattavuudesta muissa maissa. Skannaa vain eSIM:n QR-koodi, niin pääset käyttämään kaikkia tärkeitä sovelluksiasi matkallasi. Vältä useiden SIM-korttien hallinnoinnista aiheutuva vaiva tämän häviöttömän ratkaisun avulla. Hanki yksi eSIM-laite per laite ja täydennä matkan aikana ostamalla ja aktivoimalla uusia eSIM-sopimuksia. Aktivoinnin jälkeen kattavuus alkaa valitsemasi keston mukaan. Useimmat vuoden 2019 jälkeen julkaistut laitteet ovat yhteensopivia eSIMin kanssa (esim. iPhone XR, XS malleista eteenpäin, Google Pixel 4 ja siitä eteenpäin). Jos olet epävarma, tarkista yhteensopivuus yhteensopivuusohjeen kuvasta varmistaaksesi kelpoisuuden. Jos et saa yhteyttä internetiin tämän eSIM:n asentamisen jälkeen, noudata GYG-voucherisi sisältämää vianmääritysopasta Self Help Troubleshooting Guide. Käytettävät operaattorit: Telcel

Puerto Escondido: Bioluminesenssi-yönäytelmä

6. Puerto Escondido: Bioluminesenssi-yönäytelmä

Nauti nouto auringonlaskun jälkeen hotellisi aulasta Puerto Escondidossa. Suuntaa kohti Manialtepecin laguunia yön pimeydessä. Ihaile upeaa luonnonnäytelmää, kun ylität laguunin veneellä paikallisen ohjaajan avustuksella. Koe ihastuttava reaktio, kun miljoonat mikro-organismit alkavat valaista vettä uidessasi tai koskettaessasi vettä veneen kautta. Todista tätä harvinaista tapahtumaa, sillä Meksikossa on vain kaksi laguunia, joissa on tämä upea ja kaunis ilmiö. Väri voi vaihdella valkoisesta siniseen. Kun keskiyö on ohi ja olet nauttinut tästä merkittävästä kokemuksesta, sinut viedään takaisin hotelliisi Puerto Escondidossa. Kuukalenterin mukaan. Ilmiön havainnointi ei ole mahdollista, täysikuun päivinä.

Puerto Escondido: ratsastusta auringonlaskun aikaan

7. Puerto Escondido: ratsastusta auringonlaskun aikaan

Etsitkö unohtumatonta seikkailua Puerto Escondidossa ollessasi? Älä etsi kauempaa kuin San José Manialtepec -ratsastus- ja laguuniretki. Tämä ainutlaatuinen kokemus vie sinut matkalle San José Manialtepecin henkeäsalpaavien maisemien halki, jossa voit tutustua alueen rikkaaseen kasvistoon ja eläimistöön. Seikkailu alkaa kätevällä noudolla Puerto Escondidossa sijaitsevasta hotellistasi, minkä jälkeen matka jatkuu lyhyellä 20 minuutin pakettiautomatkalla San José Manialtepeciin. Perillä teidät esitellään satuloitujen hevosten kanssa ja lähdette jännittävälle matkalle läpi vehreän viidakon. Ylitätte jopa neljä eri kohtaa Manialtepec-joen varrella ja opitte matkan varrella alueen ainutlaatuisista kasveista ja eläimistä. Yksi retken kohokohdista on saapuminen Manialtepecin laguuniin, jossa hyppäät kanootteihin ja melot toiselle puolelle. Kun ylitätte kanootin, saatte nähdä henkeäsalpaavan näyn hevosistanne, jotka uivat takananne, mikä luo pysyvän muiston, jota ette pian unohda. Retki huipentuu siihen, että sinut viedään takaisin hotellillesi, ja sinulle jää unohtumattomia muistoja San José Manialtepecissä vietetystä ajasta. Varaa seikkailusi jo tänään ja koe tämän ainutlaatuisen Meksikon kolkan kauneus.

Puerto Escondido: Escido: Delfiinien katselu

8. Puerto Escondido: Escido: Delfiinien katselu

Hae aamulla kyytiin ennen kuin ajat Puerto Angeliton rannalle, jossa nouset veneeseen ja aloitat retken. Paikallisen oppaasi tietämyksen avulla purjehdit Tyynellä valtamerellä etsien monipuolista merieläimistöä sekä delfiinejä, jotka uivat ja leikkivät luonnollisessa elinympäristössään. Kun löydät nämä kauniit otukset, voit ihailla ja kuunnella niitä niiden luonnollisessa ympäristössä. Sinun on syytä laittaa kamerat valmiiksi, jotta voit ottaa ikimuistoisia valokuvia ja videoita, kun uudet uintiystäväsi liittyvät matkallesi. Saat myös vapaata aikaa uida niiden kanssa, jos olosuhteet ovat optimaaliset.

Puerto Escondido: Lagunas de Chacahua -päiväretki ja veneretki

9. Puerto Escondido: Lagunas de Chacahua -päiväretki ja veneretki

Haemme sinut klo 13.00 hotelliltasi ja matkustamme pohjoiseen noin 1 tunnin ajan, kunnes saavutamme pienen Zapotaliton kalastajakylän. Täällä voit nauttia veneretkestä laguunien läpi, oppia 5 saaresta ja kulkea pienten mangrovekanavien läpi. Pääset näkemään lintuja koko matkan ajan ja nauttimaan kansallispuiston tarjoamista upeista maisemista. Saapuessasi voit tilata herkullisen aterian ja uida Chacahuan kristallinkirkkaissa vesissä. Tämän jälkeen teet pienen vaelluksen "Rakkauden kaarelle", tällä rannalla koet hämmästyttävän auringonlaskun. Palaat sitten veneelle noin klo 20.00 nauttimaan veneretkestä takaisin Zapotalitoon, matkan varrella pysähdyt katsomaan "Bioluminesenssia", jossa on aikaa uida halutessaan. Lopuksi palaamme takaisin maakuljetuksellemme, joka vie meidät takaisin Puerto Escondidoon saapuvaan noin klo 22.00.

Puerto Escondidosta: Huatulco 7 lahden kiertoajelu

10. Puerto Escondidosta: Huatulco 7 lahden kiertoajelu

Aloita seikkailu noutamalla sinut hotellisi aulasta Puerto Escondidossa. Matkusta Huatulcoon, ja matkan varrella voit ihmetellä eloisia pikkukaupunkeja, jotka reunustavat tienvarsia Oaxacan rannikolla. Aloita 7 lahden kiertoajelu Santa Cruzin lahdella, jossa nouset veneeseen. Lähde tutkimaan kaikkia seitsemää lahtea ihaillessasi kauniita maisemia, bufaderoa ja majakkaa. Ohita Chahue Bay, La Entrega Bay ja Cacaluta Bay, joka on useiden merkittävien meksikolaisten elokuvien kuvauspaikka. Rakastu El Organon lahteen, jonka luonnonmaisemat jättävät sinut sanattomaksi. Ihaile tämän jälkeen Chachacualin kansallispuiston neitseellistä hiekkarantaa. Tutki täällä riuttaa snorkkelilla tai rentoudu vain hiekalla. Jos sinulla on onnea, saatat nähdä delfiinejä, valaita tai kilpikonnia. Palaa sitten Maguey Bayhin nauttimaan ainutlaatuisia oaxacolaisia ruokia ja mereneläviä paikallisessa ravintolassa (ei sisälly hintaan). Palaa Santa Cruziin, josta pakettiauto vie sinut La Crucecitan kylään. Tutustu kuuluisaan pääkirkkoon ja käy näköalapaikalla, joka on täydellinen valokuvaamiseen. Pysähdy paikallisissa paikoissa, joissa voit maistella mezcalia, quesilloa, chapulinesia ja molea. Päätä retkesi nousemalla takaisin pakettiautoon ja palaamalla Puerto Escondidoon.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Puerto Escondido

Kaikki aktiviteetit

21 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Puerto Escondido: Koe enemmän

Näytä kaikki

Puerto Escondido: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Puerto Escondido? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.