Valitse päivämäärät
Tekemistä kohteessa

Punaisenmeren kuvernoraatti

Parhaat aktiviteetit

Punaisenmeren kuvernoraatti: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Punaisenmeren kuvernoraatti parhaat nähtävyydet?

Kohteen Punaisenmeren kuvernoraatti parhaat nähtävyydet ovat:

Punaisenmeren kuvernoraatti: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Punaisenmeren kuvernoraatti? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Punaisenmeren kuvernoraatti : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 34 386 arvosteluun

Tämä aktiviteetti kannatti! Todella kohtelias ja ystävällinen henkilökunta, sujuva prosessi ja täydellinen rentoutuminen :-) Älä unohda uimahousujasi ja tossujasi, siinä kaikki mitä tarvitset. Täsmällinen nouto, mukava vastaanotto, ilmaiset kaapit arvoesineille tai käytöstä poistetuille vaatteille, täydellinen wellness- ja SPA-ohjelma, kaikki puhdas ja hygieeninen, sitten turvallisesti tuotu takaisin hotelliimme. Todella suositeltavaa!

Oli ihanaa, noutiin hotellilta, sitten kun tuli heti perille, auttoi ensin saunassa (super kuuma ofc), sitten pikasuihkussa ja sitten höyrysaunassa (jopa lämpimämpi ja vähän vaikeampi hengittää). Ei kestänyt kauaa, mutta hyvää oli. Sitten tavallaan pesty ja sitten hankattu. Astu sitten porealtaaseen, rentoudu ennen viimeistä hierontaa, voit valita pehmeän keskivaikean ja kovan. Niin hieno kokemus. Ja hintakin oli hyvä.

Oli todella hieno aamu, 2 tuntia täyttä ohjelmaa ilman stressiä ja hektistä. Hieronta on mahtavaa, tätä jatkui todella pitkään. Hinta tälle on todella mahtava. Jos ajattelet mitä ihmiset hotellissa tai rannalla myyvät sinulle 100:lla ja per henkilö. Henkilökohtainen ja palvelu myös kaikki erittäin ystävällisiä.

Se oli erittäin hyvin järjestetty retki. Opas oli erittäin hyvä ja vastasi jokaiseen kysymykseen! Saimme viettää erittäin mukavan informatiivisen päivän Kairossa.

Hieno organisaatio! Kaikki oli huippuluokkaa. Kiitos paljon!