Tekemistä kohteessa
Punaisten lyhtyjen alue

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Punaisten lyhtyjen alue: usein kysytyt kysymykset

Millä kohteen Punaisten lyhtyjen alue kierroksilla noudetetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia?

Näillä kohteen Punaisten lyhtyjen alue kierroksilla noudatetaan erityisiä Covid-19-turvatoimia:

Punaisten lyhtyjen alue: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Punaisten lyhtyjen alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Punaisten lyhtyjen alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 621 arvosteluun

Olin yllättynyt saapuessani, että minulle kerrottiin ylimääräinen käteismaksu verosta. Olin käynyt samanlaisissa aiemmissa matkoissa, joissa mielestäni olemme parempia, vaikka olen oppinut paljon - vaikuttaa outolta, että mielestäni emme oikeasti nähneet naista ikkunassa! Opas oli kuitenkin erinomainen, näytti olevan hyvin tietoinen ja mukavan tyylin. Olin erittäin pahoillani siitä, että kiertue päättyy 1. huhtikuuta 2020, kuten olin suositellut muille vierailijoille.

Opas oli baijerilainen, joka löystytti kiertueen heti, mutta joskus sinun piti yrittää ymmärtää häntä. Hän voisi kertoa meille paljon punaisten lyhtyjen alueen historiasta ja katsoimme joitain "ikkunoita". Lisäksi menimme lopulta kahvilaan, joka on hieman poissa tieltä ja siksi ilmeisesti parempaa laatua. Kaiken kaikkiaan kiertue oli erittäin informatiivinen ja voit oppia paljon punaisten lyhtyjen alueen alkuperästä ja nykyisestä sijainnista.

Kiertue oli kunnossa, se oli enemmän johdanto kuinka paljon ja mitä maksaa kuin mennä punaisten lyhtyjen historiaan. Opas oli usein selässä osallistujille ja istuimme suurimman osan ajasta kahvilassa. Se oli hauskaa ja mielenkiintoista, mutta älä odota historiallisia tosiasioita.

Mahtava ja opas osasi asiansa, innostui omasta ryhmästämme ja eli mukana!!