Punaisten lyhtyjen alue

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi vinkkiä Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueelle

Amsterdamin tunnetuin punaisten lyhtyjen alue ei ole niin vaarallinen kuin saatat luulla. Tällä historiallisella alueella on paljon muutakin nähtävää kuin syntisiä paikkoja. Tässä muutama vinkki, jonka avulla punaisten lyhtyjen alueella vieraileminen on turvallista.

 • Valokuvaaminen kielletty!

  1. Valokuvaaminen kielletty!

  Ikkunoissa poseeraavat naiset eivät ole mannekiineja. Kunnioita heidän työtään, tai voit tulla poistetuksi alueelta!

 • Pidä tavaroitasi silmällä

  2. Pidä tavaroitasi silmällä

  De Wallen on kenties yksi maailman turvallisimmista punaisten lyhtyjen alueesta, mutta se on samalla myös suosittu ja ruuhkainen turistialue. Pidä huolta arvotavaroista, joita et voi jättää hotellille.

 • Vieraile alueella illalla, mutta pysy valppaana

  3. Vieraile alueella illalla, mutta pysy valppaana

  Punaisten lyhtyjen alue on parhaimmillaan hämärän aikaan, mutta päihtyneitä turisteja ja taskuvarkaita kannattaa varoa. Älä eksy yksin alueen sivukujille!

 • Tiedä rajasi

  4. Tiedä rajasi

  Suuri osa De Wallenin ongelmista on päihtyneiden turistien aiheuttamia. Amsterdam on liberaali kaupunki, mutta älä silti anna mopon karata käsistäsi!

 • Käy kierroksella

  5. Käy kierroksella

  Ryhmäkierros alueen tuntevan oppaan mukana on varmin tapa tutustua alueeseen. Voit saada lisätietoa punaisten lyhtyjen alueen upeista 1300-luvun taloista!

Suunnittele vierailusi

 • Kuinka alueelle pääsee?

  Amsterdamin punaisten lyhtyjen alue sijaitsee - usko tai älä - kaupungin keskustassa sijaitsevan Oude Kerkin (vanhan kirkon) tuntumassa. Alue on lyhyen kävelymatkan päässä Amsterdamin päärautatieasemasta.

 • Paras aika vierailulle

  Parhaan ajankohdan päättäminen voi olla haastavaa, sillä punaisten lyhtyjen alue on aktiivinen ympäri vuorokauden. Voit esimerkiksi tutustua alueen rakennuksiin sekä nähtävyyksiin iltapäivällä ja palata alueelle illalla nähdäksesi sen toisen puolen!

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Punaisten lyhtyjen alue on aina avoinna.
 • Hinta
  Ilmainen ulkopuolelta katseltuna.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Alueeseen ja sen arkkitehtuuriin tutustuu turvallisimmin ja varmimmin opastetulla kierroksella.
 • Kuinka päästä perille
  Alue sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskusta-alueen hotelleilta sekä päärautatieasemalta.
 • Lisävinkkejä

  • Pysy valppaana ja tiedosta omat rajasi

Punaisten lyhtyjen alue: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Punaisten lyhtyjen alue? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Punaisten lyhtyjen alue : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 333 arvosteluun

Olin yllättynyt saapuessani, että minulle kerrottiin ylimääräinen käteismaksu verosta. Olin käynyt samanlaisissa aiemmissa matkoissa, joissa mielestäni olemme parempia, vaikka olen oppinut paljon - vaikuttaa outolta, että mielestäni emme oikeasti nähneet naista ikkunassa! Opas oli kuitenkin erinomainen, näytti olevan hyvin tietoinen ja mukavan tyylin. Olin erittäin pahoillani siitä, että kiertue päättyy 1. huhtikuuta 2020, kuten olin suositellut muille vierailijoille.

Opas oli baijerilainen, joka löystytti kiertueen heti, mutta joskus sinun piti yrittää ymmärtää häntä. Hän voisi kertoa meille paljon punaisten lyhtyjen alueen historiasta ja katsoimme joitain "ikkunoita". Lisäksi menimme lopulta kahvilaan, joka on hieman poissa tieltä ja siksi ilmeisesti parempaa laatua. Kaiken kaikkiaan kiertue oli erittäin informatiivinen ja voit oppia paljon punaisten lyhtyjen alueen alkuperästä ja nykyisestä sijainnista.

Nautin kiertueesta todella hyvin ja opas (Georgi) oli hämmästyttävä - hän oli niin osaava ja lukenut erittäin hyvin ja hänen on oltava mielenkiintoinen henkilö. Pidin todella tavasta, jolla hän selitti prostituutiota sukupuolen kautta ja haastoi monia stereotypioita. Olen kuitenkin epävarma siitä, liittyinkö oikeaan kiertueryhmään vai ei, koska kiertue jatkui 40 minuuttia eikä 1,5 tuntia ... Georgi oli kuitenkin eeppinen.

Kiertue oli kunnossa, se oli enemmän johdanto kuinka paljon ja mitä maksaa kuin mennä punaisten lyhtyjen historiaan. Opas oli usein selässä osallistujille ja istuimme suurimman osan ajasta kahvilassa. Se oli hauskaa ja mielenkiintoista, mutta älä odota historiallisia tosiasioita.

Mahtava ja opas osasi asiansa, innostui omasta ryhmästämme ja eli mukana!!