Lisää päivät

Pyhä ehtoollinen

Pyhä ehtoollinen: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Milano: Keskusta ja Viimeinen ehtoollinen -kävelykierros

1. Milano: Keskusta ja Viimeinen ehtoollinen -kävelykierros

Tutustu Milanon historiallisesti tärkeimpiin maamerkkeihin tällä kolmen tunnin opastetulla kävelykierroksella. Koe kaupungin kauneus ja opi oppaaltasi lisää sen historiasta, kulttuurista ja perinteistä. Ihaile Leonardo da Vincin viimeistä ehdollista, joka on yksi maailman tunnetuimmista mestariteoksista. Oppaasi tekee kaikkensa tuodakseen tämän seinämaalauksen eloon 15 minuuttia kestävän elämyksesi aikana. Kierros jatkuu sitten kauniin puiston ympäröimälle Sfrozan keskiaikaiselle linnalle, jonka Sforzan perhe uudelleenrakennutti vuonna 1450.  Kävele puiston läpi ja ihastele linnaa ulkopuolelta. Suuntaa sitten Milanon kauniita katuja pitkin Scala-oopperatalolle, joka on Milanon musiikkimaailman temppeli. Kävele Galleria Vittorio Emanuele II:lle, joka on tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan ja se on Italian ensimmäisen kuninkaan mukaan nimetty hulppea ostoskeskus. Ihaile ulkopuolelta kaunista goottilaista Duomo di Milanoa, joka on todellinen arkkitehtoninen ihme ja Euroopan viidenneksi suurin katedraali. Valitse lounasvaihtoehto päättääksesi kierroksesi tyypillisellä italialaisella aterialla läheisessä ravintolassa.

Milano: Ehtoollinen: Viimeinen ehtoollinen Skip-the-Line pääsylipun & opastetun kierroksen.

2. Milano: Ehtoollinen: Viimeinen ehtoollinen Skip-the-Line pääsylipun & opastetun kierroksen.

Ihaile yhtä maailman kuuluisimmista maalauksista. Leonardo Da Vincin ajaton mestariteos, viimeinen ehtoollinen. Osallistu ammattitaitoiseen opastettuun kierrokseen ja opi sen kiehtovasta historiasta ammattitaitoiselta englanninkieliseltä oppaalta, jolla on lisenssi. Maalaus tilattiin vuonna 1495 ja valmistui vuonna 1497 tämän entisen dominikaaniluostarin ruokasalin seinälle. Leonardo da Vincin tekemä esitys kuvasi hetkeä heti sen jälkeen, kun Kristus sanoi: "Yksi teistä pettää minut". Kyseessä on valtava, 4,6 metriä korkea ja 8,8 metriä pitkä maalaus, joka on toteutettu temperalla ja öljyllä liituvalmisteelle, joka poikkeaa tuolloin käytetystä tekniikasta. Santa Maria delle Grazie -kirkko on vain 20 minuutin kävelymatkan päässä Piazza Duomolta. Luvan saanut paikallinen opas esittelee sinulle tämän Leonardo da Vincin mestariteoksen ja paljastaa monia yllättäviä seikkoja sommittelusta, perspektiivistä ja käytetystä tekniikasta sekä paikan historiasta. Viimeinen ehtoollinen on kiistatta yksi maailman maalaustaiteen mestariteoksista. Sen ainutlaatuinen arvo, jolla on vuosisatojen kuluessa ollut valtava vaikutus esittävän taiteen alalla, on erottamaton siitä arkkitehtonisesta kokonaisuudesta, jossa se on luotu. Tämä teos on vaikuttanut suuresti paitsi yhden ikonografisen aiheen, myös koko maalaustaiteen kehitykseen. Heydenreich kirjoitti sen maalaamien ruumiiden "superdimensionaalisuudesta" suhteessa tilaan. Se on yksi ensimmäisistä klassisista maalauksista, jossa keskitytään tarkkaan ja hyvin lyhyeen ajanhetkeen pitkän ajanhetken sijasta. Viiden vuosisadan jälkeen Viimeinen ehtoollinen on yksi useimmin jäljennetyistä ja kopioiduista maalauksista, ja sen luomista vuosina 1495-1497 pidetään uuden vaiheen alkuna taidehistoriassa. Toisen maailmansodan aikana tapahtuneista vahingoista huolimatta kompleksi on säilyttänyt sekä alkuperäisen arkkitehtonisen rakenteensa että sen osien sisäiset suhteet, mukaan lukien kuuluisan freskon. Pommitukset vaurioittivat paikkaa pahoin vuonna 1943, mutta myöhemmin se kunnostettiin ja remontoitiin kokonaan. Viimeinen ehtoollinen, joka kuin ihmeen kaupalla selvisi liittoutuneiden pommituksista, kärsii muista säilytysongelmista, jotka johtuvat ennen kaikkea Leonardon kokeellisesta tekniikasta ja jotka ovat olleet ilmeisiä jo pitkään. Restaurointitöistä on olemassa tietoja 1700-luvulta aina nykypäivään asti, mikä osoittaa, että tämän taiteellisen perinnön säilyttäminen on edelleen tärkeää. Yksi freskon konservoinnin tärkeimmistä ja vaikeimmista näkökohdista liittyy kävijöiden suuren määrän aiheuttamaan saastumiseen. Jatkuvaa seurantaa suoritetaan, jotta voidaan taata optimaaliset ilmasto-olosuhteet refektorion sisällä ja välttää siten ilmansaasteiden ja suuren kävijämäärän aiheuttamat vaarat. Kehittyneellä valvontalaitteella varmistetaan, että ilman koostumus sekä valoisuus- ja kosteustaso pysyvät vahvistetuissa rajoissa. Kävijöitä otetaan kerrallaan vain rajoitettu määrä. Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1980.

Milano: 3 tunnin kävelykierros ja liput viimeiseen ehtoolliseen

3. Milano: 3 tunnin kävelykierros ja liput viimeiseen ehtoolliseen

Opi kaikki Milanosta 3 tunnin opastetulla kierroksella Milanon keskustassa. Kävele kaupungin kaduilla ja ihaile Milanon majesteettista Duomoa, Euroopan viidenneksi suurinta katedraalia. Jatka Vittorio Emanuele II -gallerian ohi, kunnes saavut Piazza della Scalalle, jossa voit ihailla kuuluisaa oopperataloa: Scala-teatteria. Seuraa matkaoppaasi Sforzan linnaan, jossa vierailet valtavilla sisäpihoilla ja saat tietää kaiken Sforzan suvusta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä voit ohittaa kaikki nykyiset jonot ja ihailla viimeisen ehtoollisen kauneutta. Tutustu kaikkiin kuuluisan freskon salaisuuksiin, tosiasioihin, tarinaan ja historiaan. Opi kaikki Leonardo da Vincin ajasta Milanossa ja tekniikasta, jota hän käytti tämän upean mestariteoksen maalaamiseen.

Milano: Leonardo's Last Supper Opastettu kierros

4. Milano: Leonardo's Last Supper Opastettu kierros

Katsele Leonardo da Vincin Viimeinen ehtoollinen, joka on yksi maailman kuuluisimmista maalauksista ja Unescon maailmanperintökohde vuodesta 1980 lähtien, lisensoidun oppaan kanssa. Tutustu maalaustekniikkaan, historiaan, mysteereihin ja legendoihin, jotka ympäröivät mestariteosta, joka sijaitsee viereisen Santa Maria delle Grazie -kirkon ruokasalissa. Paikallinen lisensoitu opas paljastaa yllättäviä faktoja Leonardon käyttämästä perspektiivistä ja tekniikasta Anna viimeisen ehtoollisen hämmästyttää itseäsi, Leonardon mestariteos, joka on inspiroinut läpi vuosisatojen ja jättää sinulle lähtemättömän muiston Milanosta.

Milano: Puolen päivän historiaretki & Viimeinen ehtoollinen

5. Milano: Puolen päivän historiaretki & Viimeinen ehtoollinen

Tutustu Milanon kohokohtiin tällä kolmen tunnin historiakierroksella, joka sisältää ohita jonot -lipun, jonka avulla pääset katsomaan Da Vincin "Viimeistä ehtoollista". Tapaat englantia puhuvan oppaasi Santa Maria delle Grazie -kirkon luona, jonka jälkeen voit nauttia pikasisäänpääsystä maailman kuuluisimmalle renessanssin seinämaalaukselle. Katselu on tarkasti rajattu pienille vierailijaryhmille ja sinulla on mahdollisuus tutustu Da Vincin teoksen yksityiskohtiin 15 minuutin ajan. Käveleskele sitten Castello Sforzescolle ja sitä ympäröivään puistoon. 1300-luvulla Milanon tärkeimpien sukujen rakentamassa linnoituksessa on nykyään useita merkittäviä näyttelyitä ja museoita. Kävele pitkin Via Dantea pitkin Piazza Mercantille, kaupungin keskiaikaiselle torille. Jatka matkaa La Scalan teatterille, joka rakennettiin Piazza della Scalalle vuonna 1776. Astu lasikattoiseen Galleria Vittorio Emanuele II:een nähdäksesi 1800-luvun rakentamisen ihmeen. Päädyt lopulta Duomo di Milanon ulkopuolelle ja voit ihastella kaupungin symbolisimman rakennuksen julkisivua.

Milano: Leonardo da Vincin viimeisen ehtoollisen opastettu kierros.

6. Milano: Leonardo da Vincin viimeisen ehtoollisen opastettu kierros.

Tule sisään jonon ohi tällä opastetulla kierroksella Leonardo Da Vincin Viimeiseen ehtoolliseen Santa Maria delle Grazessa Milanossa. Hyppää ajassa taaksepäin maalauksen alkulähteille ja opi, miten tämä kuuluisa seinämaalaus syntyi. Ota vierailustasi kaikki irti paikallisen ja lisensoidun taidehistorioitsijan oppaan johdolla.Hyvästi. Tapaat oppaasi Unescon Santa Maria delle Grazie -kirkon ulkopuolella ja ohitat lippujonot, jotta pääset sisään kirkkoon. Astu sisälle ja tutustu yhteen maailman merkittävimmistä seinämaalauksista, joka on maalattu vuosina 1494-1498.Hyvästi. Katsele läheltä Kristuksen ja hänen kahdentoista apostolinsa eleitä ja ilmeitä. Kuuntele, kun oppaasi huomauttaa perspektiiviin liittyvistä yksityiskohdista sekä tuon ajan innovatiivisista ja moderneista tekniikoista. Viimeisen ehtoollisen lisäksi voit viettää aikaa ihailemalla yhtä Italian renessanssin jalokivistä, Santa Maria delle Grazien kirkkoa, jonka Milanon herttua Ludovico il Moro rakennutti vuosina 1492-1493 perheensä mausoleumiksi.

Milano: Leonardo's Vineyard Museum

7. Milano: Leonardo's Vineyard Museum

Kun tutkit Leonardon viinitarhaa, uppoudu Leonardo da Vincin elämäntyyliin. Nauti mukana tulevasta Milanon digitaalisesta oppaasta. Leonardo's Vineyardin lahjoitti hänelle vuonna 1498 entinen Milanon herttua Ludovico Sforza, joka antoi hänelle tehtävän luoda Viimeinen ehtoollinen. Vineyardista tuli pian yksi Leonardon ihailluimmista omaisuudesta. Hänen perheessään on pitkä lista viininvalmistajia, ja hän nautti omien rypäleensä kasvattamisesta ja omien viinien luomisesta useita vuosia. Kun hän lähti asunnostaan Milanossa, hän jatkoi viinitarhan hoitoa ja jopa jätti sen testamentissaan avokätisesti kahdelle palvelijalleen. Tänään vierailijat voivat löytää tämän piilotetun helmen uudelleen joko italialaisella tai englanninkielisellä opastetulla kierroksella, jota johtaa asiantunteva paikallinen opas. Jos haluat tutustua mieluummin rauhassa, voit valita pääsylipun ja äänioppaan, joka tarjoaa sinulle arvokkaita näkemyksiä nähtävyyden historiasta. Kummallakin vaihtoehdolla voit kävellä talossa, viinitarhassa, puutarhassa ja kasvihuoneissa ja jopa ihailla alkuperäisiä viiniköynnöksiä, jotka istutettiin uudelleen monta vuotta sitten. Tämän lisäksi saat lippuun sisältyvän älypuhelimen kierroksen Milanossa, jonka avulla voit nähdä kaupungin kohokohdat uudesta näkökulmasta samalla kun kuuntelet monikielistä äänikommenttia monista kiinnostavista paikoista. Hyödynnä monia ehdotettuja reittejä kaupungin läpi.

Milano: Viimeisen illallisen sisäänpääsylippu ja opastettu kierros

8. Milano: Viimeisen illallisen sisäänpääsylippu ja opastettu kierros

Näe Leonardo Da Vincin viimeinen ehtoollinen pienellä opastetulla ryhmäkierroksella. Opi ammattitaitoisen ja asiantuntevan paikallisen oppaan johdolla. Nauti 15 minuutin takuuvarmasta pääsystä kuuluisaan freskoon intiimissä ympäristössä. Tapaa oppaasi Piazza Santa Maria delle Grazie -aukiolla, jossa saat lyhyen esittelyn ja selityksen maalauksesta ja sen kotikirkosta, 1400-luvun Santa Maria delle Grazie -kirkosta, joka on nykyään Unescon maailmanperintökohde. Mene sisälle odottamatta sisäänkäynnillä ja näe itse yksi maailman tärkeimmistä taideteoksista tällä perheystävällisellä kierroksella. Opi sisäpiirin salaisuudet puuttuvista silmistä, maalauksen rakenteesta ja sitä ympäröivistä salaliittoteorioista.

Milano: Ehtoollinen ja kaupunkikävelykierros

9. Milano: Ehtoollinen ja kaupunkikävelykierros

Kierros Milanossa tutustumaan sen tärkeimpiin monumentteihin. Alkaen Leonardon mestariteoksesta, Viimeisestä ehtoollisesta, Santa Maria delle Grazien luostarissa oppaasi kävelee pitkin Milanon vanhoja katuja ja näyttää sinulle Castello Sforzescon ja sen sisäpihojen kauneuden, maailman kolmanneksi suurimman katolisen kirkon Duomon loiston, Galleria Vittorio Emanuele II:n eleganssin ja Piazza della Scalan, jossa sijaitsee maailman kuuluisin oopperatalo Teatro Alla Scala.

Milano: Leonardo da Vincin "Viimeinen ehtoollinen" -teoksen opastettu kierros.

10. Milano: Leonardo da Vincin "Viimeinen ehtoollinen" -teoksen opastettu kierros.

Kohtaat legendaarisen seinämaalauksen Viimeisestä ehtoollisesta opastetulla kierroksella Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvassa Santa Maria delle Graziekirkossa, johon on liput jonon ohittamiseen. Ihmettele ihmeissään maalauksen syntyä ja Leonardo da Vincin elämää.Kerro lisää. Tapaat luvan saaneen oppaasi ja ohitat jonon ja pääset suoraan kirkkoon. Kuuntele asiantuntijaa, kun hän esittelee sinulle lyhyesti Leonardo da Vincin elämää ja nostaa esiin hänen taideteoksiaan. Kannattaa astua huoneeseen, jossa on da Vincin itsensä maalaama maailmankuulu seinämaalaus Viimeisestä ehtoollisesta. Vietä noin viisitoista minuuttia ihaillen tätä historiallista taideteosta ja tutustu pöydässä näkyviin hahmoihin ja tekniikoihin, joilla ne on herätetty henkiin.

Saatavilla olevat aktiviteetit

34 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 3

Pyhä ehtoollinen: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pyhä ehtoollinen? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pyhä ehtoollinen : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 19 933 arvosteluun

Oppaassa ei vain selitetä viimeistä ehtoollista ja kuka on teoksen tekijä, vaan myös tuodaan kontekstiin sen maalausajasta, kuka on rahoittanut teoksen ja kuinka paljon sen säilyttäminen maksaa. Auqneu on lyhyt vierailu, se on erittäin mielenkiintoinen ja et voi kulkea Milanon läpi käymättä viimeisellä ehtoollisella, ja jos se on oppaan kanssa, paljon parempi. Toistan epäilemättä.

Meillä oli hauskaa kiertueella! "Oppaamme" oli täysin perehtynyt, kertoi hänen "sydämelleen" erittäin hyvin ja virkistävän humoristisella tavalla tietäen "viimeisen illallisen" alkuperästä, historiasta, käsityötaidosta ja myös taidokkaasta restauroinnista!! Järjestys oli myös loistava! Kiitos ja todellinen suositus meiltä!

Aivan uskomaton kokemus. Erittäin hyvin järjestetty ja täsmällinen. Avoimella aukiolla sijaitsevan kohtaamispaikan toiminnan ymmärtäminen on vain vaikeaa, ja se tapahtuu vain vierailun alkamisajankohtana. Joka tapauksessa se oli hieno kokemus ja suosittelen sitä lämpimästi.

Kiertue oli poikkeuksellinen, mutta se oli ehdottomasti Biancan ansiota. Hän teki jokaisen minuutin viimeiseksi ja ohitti supernopeasti. Nautimme hänen selityksistään ja suosittelisimme häntä epäilemättä.

Ilman tätä olisi elämys jäänyt kovin pintapuoliseksi. Olen todella tyytyväinen, opas huomioi myös hienosti teini-ikäiset lapset keskustelussa.