Valitse päivämäärät

Pyhä ehtoollinen

35 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Pyhä ehtoollinen: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pyhä ehtoollinen? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pyhä ehtoollinen : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 19 933 arvosteluun

Ensimmäistä kertaa käytin Get Your Guide ja olin hieman hermostunut luettuaan joitain negatiivisia arvosteluja. Kokemus oli kuitenkin täydellinen ja saumaton. Sähköpostiin lähetettiin hyvissä ajoin ilmoitus, jossa oli selkeät ohjeet minne mennä ja mitä tehdä. Linkki myös karttaan. Saavuin viisi minuuttia etuajassa ja ajattelin, että minun pitäisi kävellä ympäriinsä etsimään opasta. Mutta täsmälleen määrättyyn aikaan hän ilmestyi selkeän GET A GUIDE -kortin kanssa. Sen jälkeen hän opasti meille, mitä meidän piti tehdä. Kaapit eivät toimineet sinä aamuna, joten he olivat tarjoutuneet pitämään kenen tahansa ruokaa ja juomaa ulkona odottavan kollegan kanssa. Meillä ei kuitenkaan ollut yhtään. Sisällä oli tasan 15 minuuttia nähdäksesi viimeisen illallisen. Erinomaista tietoa. Mitä tahansa opas ei voinut viimeistellä sisällä, hän kertoi meille, kun muutimme museon puolelle. Video tai salama ei ole sallittu. vain kuvia. Ihana kokemus kaikin puolin. Niin iloinen, että tein sen. Toivon, että ol

Tämä oli viimeinen pysäkki 2 päivän matkallamme Milanoon ja ehdottomasti kohokohta. En yleensä varaa opastettuja kierroksia, mutta olimme varanneet tämän, jotta saisimme paikan nähdä viimeinen ehtoollinen, koska normaalia pääsyä ei ollut saatavilla. Matkaopas Marcella S oli upea ja olemme niin iloisia, että varasimme tämän opastetun kiertueen. Erittäin suositeltavaa. Kiitos Marcella!

Marcella S. oli täydellinen opas tähän erityiseen kokemukseen. Hän oli erittäin persoonallinen. Hän antoi uskomattoman paljon tietoa, mutta teki siitä silti hyvin suhteellista. Hän todella sai sinut ymmärtämään ihmisiä tämän paikan historiassa. Pienet yksityiskohdat, kuten DaVincin työaikataulu, arvostamme suuresti. Marcella teki kokemuksesta erittäin ikimuistoisen.

Nautimme todella kiertueesta, joka oli hyvin järjestetty. Huomasimme, että kiertueen kuvaus verkkosivustolla oli erittäin selkeä ja hyvin jäsennelty. Maura on erittäin ammattimainen sekä järjestäjänä että asiantuntevana oppaana. Hän oli hyvin sitoutunut kiertueen aikana, ja saimme paitsi uutta tietoa myös paljon tunteita. Paljon kiitoksia ja terveisiä Norjasta!

Erittäin hyvä organisaatio paikan päällä. Oppaat oli helppo löytää kohtaamispaikasta. Oppaamme Marcella (?) johti kiertueen huumorilla ja asiantuntemuksella. Kuvan 15 minuuttia on vähän tiukka, mutta rajallisen kävijämäärän ansiosta näkymä on selkeä. Kaiken kaikkiaan arvokas kokemus