Pyhän Markuksen kirkko

Venetsian kuuluisin kirkko on mielenkiintoinen todiste kaupungin keskiaikaisesta vauraudesta ja voimasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi historiallista faktaa Pyhän Markuksen kirkosta

Venetsian kuuluisin kirkko eli Pyhän Markuksen kirkko on ennemminkin testamentti kaupungin keskiaikaisesta vauraudesta kuin Kristuksen opetuksista. Tässä viisi mielenkiintoista faktaa kirkon historiasta, joka on jopa sen arkkitehtuuria värikkäämpi.

Suunnittele vierailusi

 • Kirkon aukioloajat

  Pyhän Markuksen kirkon aukioloajat ovat klo 9.45-17.00 ja sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin klo 14.00 aina klo 16.00 tai 17.00 saakka vuodenajasta riippuen. Sisäänpääsy kirkkoon on ilmainen, mutta museossa, aarrekammiossa ja Pala d'Orossa vierailemista varten tulee ostaa lippu.

 • Kuinka pukeutua kirkkoon?

  Muista pukeutua asiallisesti, suunnittelitpa sitten vierailevasi kirkossa yksin tai kierrosryhmän kanssa. Jalat ja käsivarret tulee pitää peitettyinä. Myös varvaskengät kannattaa jättää kotiin. Kirkkoon ei saa myöskään tuoda matkatavaroita eikä siellä saa kuvata.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Klo 9.45-17.00, sunnuntaisin sekä pyhäpäivisin klo 14.00 aina klo 16.00 tai 17.00 saakka vuodenajasta riippuen.
 • Hinta
  Lippua ei tarvita Pyhän Markuksen kirkkoa varten, mutta museossa, aarrekammiossa ja Pala d'Orossa vierailemisesta peritään pääsymaksu.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on ehdottomasti apua. Katsasta suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Kirkko sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustan hotelleilta!
 • Lisävinkkejä

  • Kirkkoon ei saa tuoda matkatavaroita eikä siellä saa video- tai valokuvata.

  • Jalat ja käsivarret tulee pitää peitettynä. Myös varvaskengät kannattaa jättää kotiin.

Pyhän Markuksen kirkko: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pyhän Markuksen kirkko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pyhän Markuksen kirkko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 19 738 arvosteluun

Marco oli aivan mahtava! Hän oli täynnä historiallista tietoa ja sai koko perheen nauramaan vitseillään. Eräs tyttäreistämme tunsi olonsa alle sään ja vei meidät apteekkiin ja odotti meitä kärsivällisesti. Hän meni yli ja pidemmälle majoittamaan perhettämme, ja tämä oli perheidemme suosikkikiertue Roomasta Firenzestä-Venetsiasta! Pyydän häntä uudelleen ja toivoisin, että meillä olisi enemmän aikaa viettää toinen päivä oppaanamme! Hän on 5+++

Mahtava kokemus

Minulla oli hauskaa tällä matkalla, meillä oli mahtava opas Juliettessa, varmisti, että pystyimme kokemaan kaiken matkan lupaamatta. Pystyi näkemään Piazza San Marcon ja kirkon. Oli aikaa gondolimatkalle ja vapaa-aikaa nähdä Huokausten silta.

100 prosenttia fantastinen

Rebecca oli upea opas. Suosittelemme ehdottomasti tätä kiertoajelua. Tällainen loistava päivä kauniiden nähtävyyksien ja gondolin takia. Rebecca oli hieno kaikilla tarvitsemillamme tiedoilla ja otti myös aikaa olla erittäin ystävällinen

Francesca, the guide was amazing! Tip her after the tour! Our group asked her a lot of questions so we got to learn even more. The duration was good, there's lots to see.

Hyvä päivä Venetsiassa

Päivä oli kokonaisuutena ihan onnistunut. Tämä on omatoimimatka, jossa on opas tapaamispaikoilla paikalla. Aktiviteetti oli kuvauksen mukainen optioineen.