Tekemistä kohteessa
Queens, New York

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Queens, New York: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Queens, New York? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Queens, New York : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.0 / 5

perustuen 2 799 arvosteluun

Ota kiertue viikonloppuna!

Upea kiertue. Näki paljon. Jos haluat nähdä paljon alueita, se on paljon. Et pääse ulos kaikista naapureista, mutta se on parasta. Se on hiukan hankala tai tunkeutuva ihmisiin, jotka asuvat siellä, mutta hienoa nähdä kuinka kaupunginosat ovat ja mitä heillä on tarjottavanaan. Mene viikonloppuna. Opasmme kattoi paljon New Yorkia, koska liikennettä oli vähemmän. Hän teki hienoa työtä. Ihmiset valittivat ilmastoinnista. Se oli hieno minulle ja lapsilleni.

Upea kiertue!

Meillä oli upea kiertue, Lulu oli uskomaton opas! Hän on ystävällinen, ammattitaitoinen ja asiantunteva. Nautimme tutkimalla lähiöitä, joita emme olisi koskaan nähneet matkallamme NYC: hen. Suosittelisin tätä matkaa jokaiselle NYC: lle käyvälle, koska se on sen arvoista. Niin iloinen, että teimme kiertueen, kiitos Lulu ja ihana kuljettajasi!

Tämä oli hieno kiertue, joka on lippun arvoinen. Näimme kaupunginosan alueita, joita emme ole aiemmin nähneet, ja meillä oli loistava opas, joka tiesi niin paljon käydyistä alueista.

Retkellä näki monta mielenkiintoista paikkaa, opas Carlos kertoi niistä mielenkiintoista , uutta tietoa sekä hän oli erittäin mukava.suosittelen retkeä, todella hyvä kokemus !

Se oli loistava tapa nähdä suurin osa New Yorkista 7 tunnissa! Meillä oli myös erittäin hyvä opas, joka kertoi meille kaiken tietyn alueen historiasta.