Tekemistä kohteessa Quintana Roo

Parhaat aktiviteetit

Quintana Roo: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Quintana Roo parhaat nähtävyydet?

Quintana Roo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Quintana Roo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Quintana Roo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 10 825 arvosteluun

Ehdottomasti kirja! Kiertue oli loistava. Oppaamme Daniel oli uskomattoman asiantunteva ja intohimoinen Chichen Itzan ja mayojen historiasta. Kiertueella oli nopea lähtö ja hieman seisonta-aikaa, ennen kuin Daniel esitti syvällisen historian saapuessamme ensimmäiseen määränpäähämme Valladolidiin. Sieltä menimme ravintolaan varhaiselle buffetlounaalle, Chichen Itzalle ja lopuksi Cenotélle. Daniel jatkoi mielenkiintoisen tiedon tarjoamista itse Chichen a Itzassa, mikä auttoi suuresti ymmärtämään tätä hämmästyttävää paikkaa. Kiertueen historiallisen puolen jälkeen tequilan maistelu oli seuraava, ja se oli hienoa, kokeilemalla vain Meksikossa saatavilla olevaa premium-tequilaa, mitä seurasi puoli tuntia uida kauniissa Cenotessa. Jokaisessa paikassa oli runsaasti vapaa-aikaa myös kuville. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävä koko päivän kiertue, jos haluat historiaa ja rastittaa kolme suurta asiaa Meksikossa; Chichen Itza, Tequila ja uinti Cenotéssa, tämä on kiertue. Iso kiitos Danielille!

Meillä oli hämmästyttävä aika retkellämme! ! David oli 10/10 opas: mukaansatempaava, informatiivinen, hauska ja avulias. Yhdessä Juanin kanssa he muodostivat mahtavan joukkueen. Aloitimme aikaisin klo 5.45 nouto, oli aika ottaa nopeat torkut ja sitten vähän puhetta päivästä ja mayoista. Pysähdyimme sitten varhaiselle lounaalle ennen kuin suuntasimme Chi Chen Itzaan, 2 tunnin jälkeen Chi Chen Itzassa menimme läheiseen cenoteen virkistävään pulahtamiseen. Jos et osta all inclusive -lippua, sisäänpääsy Chi Chen Itzaan on 31 dollaria per henkilö, jos et ota maskia mukaan, se on 1 dollari per henkilö, myös pelastusliivi on vuokrattava (en muista kuinka paljon se oli), joten pohjimmiltaan sanon, että tuo ylimääräistä rahaa odottamattomia avaruksia ja vinkkejä varten!

hieno kiertue!! Olin huolissani kunkin pysäkin ajoituksesta, koska joidenkin arvostelujen mukaan Valladolidin pysäkki oli hyvin lyhyt, mutta totuus on, että koko organisaatio vaikutti minusta hienolta. Kaunis cenote, erittäin runsas buffetruoka ja tietysti Chichen Itza ovat vaikuttavia. Oppaat ovat erittäin ystävällisiä ja ammattitaitoisia. Suosituksena uskon, että ohjeissa ennen kiertueen lähtöä on välttämätöntä ilmoittaa tai vahvistaa osoite ja lähtöaika (noudatetaan saapuvan 15 minuuttia ennen, mutta ei mihin aikaan tai minne). Kysyin WhatsAppilta ja he vastasivat minulle nopeasti. Kiitos Alan, Marco ja Norma!

Oppaamme Tino oli hämmästyttävä, hän todella kunnioittaa ammattia kokonaisuudessaan! Erittäin viihdyttävä, löysi oikean tasapainon meille tiedon/ohjeiden ja omien antamisen välillä, hän oli myös jokaisen pienen yksityiskohdan huipulla. Matka on erittäin sen arvoinen, koska pääset näkemään 3 eri paikkaa (perustamme Cancunissa). Chichen itza on tietysti kunnioitusta herättävä ja saat oppia melko vähän mayojen kulttuurista ja historiasta, buffet-ateria oli erittäin hyvä. Meillä oli niin hauskaa uida cenotessa! Pysähdys valladolidissa, vaikkakin hieman lyhyt, oli sen arvoista!

Varattu edellisenä iltana toiselle päivälle. Tästä johtuen joitain kysymyksiä kokoelmasta jne., olisiko tämä vielä kunnossa lyhyellä aikavälillä. Erittäin ystävällistä apua getyouguiden henkilökunnalta ja tunnin sisällä saimme myös kaikki tiedot paikalliselta kumppanilta, joka toteuttaisi matkan. He pitävät kaikki lupauksensa! Matkaopas Luis tiesi myös kaiken mayoista, temppeleistä ja cenotesta. Todella suositeltavaa!