Rafaelin huoneet

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rafaelin huoneet: Varaa liput ja kierrokset

Rafaelin huoneet: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rafaelin huoneet? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rafaelin huoneet : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 100 191 arvosteluun

Tämä oli toinen yrityksemme kanssa varattu kiertue ja se oli upea, kaikki sujui niin sujuvasti. Opasmme, pahoittelen, että olen unohtanut hänen nimensä - muistanut kaikkien nimet ja mistä he olivat matkustaneet. Hänen välittämänsä tiedot olivat fantastisia, hän ei kiirehtinyt - meidän kiertueemme meni yli kahden tunnin. Vastasi kaikkiin kysyttyihin kysymyksiin ja koska sää oli niin hyvä, neuvoi meitä menemään Pyhän Pietarin kupolin yläosaan. Näkemykset ovat ehdottomasti kannattaa kiivetä 551 askelmaa!

Toimiston tytöt auttoivat meitä pääsemään sisään, vaikka saavuimme puoli tuntia myöhemmin, kaikki oli täydellistä ja vierailu Vatikaanin museoissa on pakollinen, vaikka et pidä museoista täällä, näet muinaisista egyptiläisistä muumioista, perunarenkaat ja jopa Sikstuksen kappeli, patio on erittäin TOP. Suosittelen vierailua klo 16:00 jälkeen, kaikki valaistuu sisällä ja mielestäni kokemus on paljon arvoinen :)

Olimme hämmästyneitä Vatikaanin kauneudesta ja sen salaisuuksista, kun emme pohjalla ole uskonnollisia harjoittajia, ja tämä kaikki ei olisi ollut mahdollista ilman nuorta oppaamme PASQUALEa, joka puhuu täydellistä ranskaa ja tietää pienimmätkin legendat Vatikaanista! Kaikki tämä keskellä ripaus huumoria, intohimoinen beritable, kiitos!

Se oli hieno kokemus. Ostin liput Get your Guide -sivustolla, koska liput myytiin loppuun Vatikaanin museoiden verkkosivuilla. Menimme keräilypisteeseen (matkatoimistoon), jossa meidät sitten veivät jonon ohittaen museoon sisään, missä he sitten ojensivat meille liput.

Suurenmoinen kierros johon oli valittu museoiden runsaasta valikoimasta sopiva 'anbos'