Valitse päivämäärät

Rembrandtin talo

13 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Rembrandtin talo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rembrandtin talo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rembrandtin talo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 823 arvosteluun

Oikeat vapaat ajoitukset tulee mainita kartalla. Vain GVB-kuljetukset ovat käytettävissä tälle passille. R-net eivät ole. Kaiken kaikkiaan se on paras tarjous. Niin monia paikkoja on vierailulla. Muista, että luottokortti on aina mukanasi, koska tämä kortti on voimassa vain Amsterdamissa, ei missään muussa kaupungissa, joten joudut maksamaan kuljetuksen luottokortillasi muihin kaupunkeihin. Tämä kulku oli todella hyödyllinen meille monissa yhteyksissä. IAmsterdamin edustajat opastavat sinua parhaiten. Epäilemättä heidän taitoissaan. Kiitos hämmästyttävästä palvelustasi IAmsterdam

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Uzeli smo 96sati I Amsterdam -kortti. Svaki ja smo koristili metro, raitiovaunu ja uusi bussi. Posjetili smo Rijksmuseum, Van Goghin museo, Timanttimuseo, Pomorski muzej, Botanički vrt, vožnju kanalima brodom 75 minuuttia, posjetili muzej i imali ulaz u 3 vjetrenjače u Zaanse Schans, sve bez ikakvih dodatnih trova Preporučam. Odlična vrijednost za utrošeni novac.

Rembrandtin henkilökohtaisesta elämästä, hänen tyylistään maalata todellista henkilöä sekä kotitilan ja studion näkeminen ja liikkuminen toi toisenlaisen ymmärryksen ulottuvuuden. Taiteilijan elämä oli ja on vaikeaa; mutta intohimo ja hänen lahjakkuutensa ovat poikkeuksellisia. Kotiin matkustaminen on helppoa, ja sitten meillä oli aikaa illalliselle lähellä.

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.