Rembrandtplein

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rembrandtplein: Varaa liput ja kierrokset

Rembrandtplein: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rembrandtplein? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rembrandtplein : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 4 155 arvosteluun

Varasin tämän ennen Amsterdamiin menoa 5 hengelle ja se oli parasta hauskaa, mitä meillä oli siellä! Hyvää vastinetta rahalle - viiniä tulee jatkuvasti. Matkaoppaamme oli fantastinen. Hän kertoi meille paljon mielenkiintoista historiaa Amsterdamista ja kanavista pitäen sen silti hauskana! Ainoa haittapuoli oli, että veneellämme oli katto suurimman osan päällä, olisi ollut mukavaa olla paljaana, jotta voisimme nauttia kanavanäkymistä.

Erinomainen kokemus Amsterdamissa, paras tapa tutustua Amsterdamiin viileän, hauskan ja informatiivisen isännän kanssa samanaikaisesti. Siitä huolimatta vietät erittäin arvokkaita 75 minuuttia upeassa tyylikkäässä veneessä ja kokeilet kahta erilaista herkullista hollantilaista juustoa. Tämä oli varmasti paras kokemus Hollannin pääkaupungissa.

Oikein mukava pieni ajelu. Loistava kippari ja tarjoiluemäntä kertoivat paljon historiaa hyvällä huumorilla. Juustot ja viinit oiva lisä. Maistuivat kyllä. Miinus et wc oli rikki.

I would recommend, I had this guide named Dara and she really made the experience. I was by myself and did not even drink but still enjoyed it a lot

We had a very nice time on this boat trip with all the delicious cheese and drinks! The staff was super kind and lovely.