Vesiaktiviteetti

Amsterdam: Klassinen veneristeily juusto- ja viinivaihtoehdolla

Aktiviteetin tarjoaja: Flagship Amsterdam

Amsterdam: Klassinen veneristeily juusto- ja viinivaihtoehdolla

Aktiviteetin tarjoaja: Flagship Amsterdam
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 19,50 € per henkilö

Tutustu kauniiseen Amsterdamin kaupunkiin klassisella veneellä tällä katetulla kanavaristeilyllä. Purjehdi kaupungin nähtävyyksien, kuten merimuseon, Golden Bendin ja Anne Frankin talon, ohi.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Kesto 1 tunti
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Opas
englanti

Elämys

Kohokohdat
 • Katsele vaikuttavia panoraamanäkymiä mukavasta veneestä
 • Nauti interaktiivisesta kierroksesta ystävällisen laivahenkilökunnan kanssa
 • Suutele rakastasi kuuluisan sillan alla
Koko kuvaus

Rentoudu kanavaristeilyllä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvien Amsterdamin kultakauden kanavien läpi. Katso kaupungin kohokohdat, kuten Skinny Bridge, Red Light District ja Old Harbor. Sinulla on mahdollisuus valita vakiokierros tai kiertue, jossa on rajoittamaton herkullinen hollantilainen juusto, viini ja muut juomat.

Nouse laivaan ja anna paikallisen kipparin kertoa paikallisesta historiasta, kun purjehdit Jordaanin alueen nähtävyyksien ja Amstel-joen Skinny Bridgen ohi. Ihaile näkymiä punaisten lyhtyjen alueen osiin, entisiin kaupungin sulkuihin ja vanhaan satamaan.

Ota kuvia merenkulkumuseon komeasta arkkitehtuurista ja arvostetusta Gold Bendin kaupunginosasta. Näe historian palaset purjehtiessasi paikoissa, kuten Anne Frankin talossa. Kysy oppaaltasi kysymyksiä kaupungista ja hanki suosituksia tekemistä ja ruokapaikoista.

Sisältää
 • Risteily
 • Paikallinen kippari ja emäntä ohjaa livenä
 • Juusto oluen, viinin ja soodan kera (jos vaihtoehto on valittu)
  Ei sovellu
  • Pyörätuolia käyttävät

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Tapaa risteilymiehistöä laiturilla, joka on aivan tien toisella puolella Anne Frankin talosta. Etsi aktiviteetin tarjoajan venettä, jonka kannella on oranssit ja harmaat tyynyt. Tapaamispaikalle pääsee raitiovaunuilla numero 13 tai 17 Westermarktin pysäkille.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Lämpimät vaatteet

  Ei sallittu

  • Ilman huoltajaa olevat alaikäiset

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Risteilyt ennen 1. heinäkuuta 2022 kestävät 75 minuuttia 60 minuutin sijaan
  • Lasten tulee olla aikuisen seurassa
  • Juomisen alaikäraja on 18 vuotta
  • Veneeseen on otettava melko iso askel, jossa tuomaristo auttaa sinua
  • Olet aina tervetullut peruuttamaan lippusi, jos sataa ja pysyt mieluummin sisällä
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,7 /5

  perustuen 2296 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Opas
   4,8/5
  • Kuljetus
   4,8/5
  • Hinta-laatusuhde
   4,7/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Varasin tämän ennen Amsterdamiin menoa 5 hengelle ja se oli parasta hauskaa, mitä meillä oli siellä! Hyvää vastinetta rahalle - viiniä tulee jatkuvasti. Matkaoppaamme oli fantastinen. Hän kertoi meille paljon mielenkiintoista historiaa Amsterdamista ja kanavista pitäen sen silti hauskana! Ainoa haittapuoli oli, että veneellämme oli katto suurimman osan päällä, olisi ollut mukavaa olla paljaana, jotta voisimme nauttia kanavanäkymistä.

  Lue lisää

  4. huhtikuuta 2022

  Runsas puna- ja valkoviini sekä paikallinen juusto. Francisco, paikallinen yliopisto-opiskelija, oli upea – hyvin perehtynyt ja intohimoinen Amsterdamin historiasta. Risteilyvene oli tilava ja mukava, eikä liian täynnä ihmisiä. Veneessä on wc - älä vain huuhtele paperia! Skipperin aksentti oli hieman vaikea ymmärtää, mutta se oli koominen ja mielikuvituksellinen (ei loukkaavalla tavalla). Auttoi, että ulkona oli kaunis sää, mutta vetoketjulliset ikkunat ovat saatavilla, jos tulee liian tuulinen, kylmä tai sateinen. Erittäin hyvä vastine noin 20 euron sijoitukselle per henkilö! Nautimme itsestämme!

  Lue lisää

  25. maaliskuuta 2022

  Loistava ilta, juustoa toimitettiin runsaasti ja oppaat tulivat jatkuvasti lisää viiniä, joten meillä oli paljon laseja - he jopa sanoivat, että voimme viedä lopuksi kaikki käyttämättömät juomat kotiin, viiniolutta tai virvoitusjuomia! Opas, joka kertoi meille tosiasioita, oli myös fantastinen, opin paljon kiehtovia uusia faktoja ja kaikki oppaat olivat aivan hauskoja. Se ei myöskään ollut ollenkaan ahdas, siellä oli runsaasti tilaa veneessä oleville ihmisille ja minulle, eikä ystäväni tuntenut oloaan ollenkaan epämukavaksi. Haluaisin ehdottomasti tehdä tämän risteilyn uudestaan.

  Lue lisää

  29. lokakuuta 2021

  Tuotteen tunnus: 313498