Madame Brasserie, Eiffel Tower

Madame Brasserie, Eiffel Tower: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Madame Brasserie, Eiffel Tower? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 311 arvosteluun

Mahtava yö

Erinomainen hyvin suoritettu toiminta, opas varmisti, että kaikki olivat uusia tapaamispaikkoja, ja olimme hämmästyneitä linja -autonkuljettajan ajotaidoista Pariisin hyvin kapeilla teillä. Illallisristeily oli mukava, ruoka oli meh, näytti kauniimmalta, sitten se maistui, mutta henkilökunta oli erittäin ystävällistä, torni oli hieno, mutta varoitus siitä, että kengät peittyvät pölyltä matkalla sinne, moulin rouge oli myös hieno ja samppanja oli ei paha, kiertoajelubussi pudotti meidät lähelle hotelliamme, se on myöhäinen ilta

Plussat: Hyvä, jos lyhyt aika sallii sinun maksimoida tekemäsi lyhyessä ajassa Ohjaajat ymmärsivät hyvin englantia Kauniit maisemat jokiristeilyllä Hyvä ruoka Miinukset: Piti pudottaa hotelliin, kerrottiin, että emme mene johtuen tietöistä (niitä ei ollut), joten oli vähän kävelyä takaisin hotellille Ateria oli hieman kiireinen Moulin rouge ei ollut odotetusti pikemminkin strippaus kuin hyvä tanssirutiini mielestäni ..

Todella pakko tehdä, aivan fantastista. Se teki Pariisin tauon .. Vaimoni ja minä sanoimme, että se oli erittäin hyvin järjestetty kokoelmasta pudotuksiin ja noutamiseen .. Henkilökunta ja järjestäjät loistavat ... Moulin Rouge on poissa tästä maailmasta .. Veneretki oli myös upea.. . Nauttia

Upea kokonaisuus, koko rahan arvoinen!

Erittäin hyvin järjestetty kokonaisuus. Aivan mahtava illallisristeily , Mouling Rouge esitys ja Eiffelin kierros! Ektrana vielä yllätys- kuljetus hotellille yöllä! Hyvät ruoat loistorieteilijällä, ystävällinen palvelu ja järjestelyjen sujuvuus, ohi jonojen. Kaikki oli täydellistä!

Upea ilta Pariisissa!

Kiertue oli hieno, hyvin järjestetty. Kaikki olivat ystävällisiä, etenkin Bianca ja Stephan. Suosittelen ottamaan kaikki kolme aktiviteettia kokeaksesi Pariisin ilman, että joudut suunnittelemaan itseäsi tai odottamaan tavanomaisissa linjoissa. Super helppoa!