Suosittelemamme elämykset kaupungissa Rethymno

Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

1. Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

Tutustu kolmeen Kreetan etelärannikon kuuluisimpaan rantaan. Matkusta villin Kourtaliotisin rotkon läpi, jossa pysähdyt katsomaan upeita vesiputouksia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Ensimmäinen pysähdys etelässä on Damnonin hiekkarannalla, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Prevelille Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Preveli-joen eteläpäässä. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Vieraile Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia. Kipeä veneeseen, joka vie sinut Preveliin, joka on ainutlaatuinen sekoitus hiekkarantaa ja vihreää jokea, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Täällä sinulla on aikaa nauttia virkistävästä Libyanmerestä ja Kreetan auringosta. Jatka Damnonin hiekkarannalle, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Preveliin, joka sijaitsee Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Hyvä on, että pääset Prevelin palmurannalle. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Hyppää takaisin veneeseen ja palaa takaisin Damnonin hiekkarannalle. Seuraava pysähdyspaikka on pieni lomakohde Plakias, joka sijaitsee luonnollisella lahdella. Täällä voit syödä lounasta, käydä taas uimassa tai tehdä ostoksia. Palaamme Rethymnoon toista tietä ajamalla vaikuttavan Kotsifoun rotkon läpi.

Haniasta tai Rethymnonista: Patikkaretki Samarián rotkoon

2. Haniasta tai Rethymnonista: Patikkaretki Samarián rotkoon

Samarian rotko on Euroopan pisin rotko. Upea luonnonalue on täynnä kukkia ja yrttejä, ja kristallinkirkas vesi laskeutuu rotkoon suoraan vuorilta. Sinut noudetaan aikaisin aamulla (klo 5.30 - 6.30) Rethymnonista tai Haniasta majoituksesi läheiseltä noutopisteeltä, jolta matka jatkuu vuorten halki ohittaen Omalosin ylängön. Saavut suoraan Samarian rotkon alkupisteen puisille portaille. Voit valita aloitatko kävelyn heti vai nautitko aamiaisen tavernassa ennen lähtöä. 16 kilometrin patikkaretki kestää noin 6-7 tuntia upeissa maisemissa. Kun olet päässyt perille, voit uida ja nauttia lounasta tavernassa Agia Roumelissa. Suuntaa-antava aikataulu: Klo 5.20-18.10: Nouto Klo 7.30: Ensimmäinen pysähdys Omalos Plateaulla Klo 8.00: Xyloskalo-patikkaretken aloitus Klo 14:00: Patikkaretken lopetus Agia Roumelin kylässä Huomaathan, että lopullinen aikataulu riippuu kävelytahdista ja ruokataukojen pituudesta.

Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

3. Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

Tämä Georgiopouliksesta, Rethymnosta tai Balista hotellinoudolla alkava elämys vie sinut mönkijäsafarille joko ilta- tai aamupäivällä. Suuntaa noutamaan varusteesi kohteeseen, joka sijaitsee Rethymon kylässä. Opas kertoo sinulle alustuksen ennen hurjan elämyksen alkamista. Suuntaa Maroulas-vuorelle. Ihaile vuoren huipulta noin 10 minuutin ajan maisemia. Käännä seuraavaksi mönkijän nokka kohti seuraavaa kohdetta. Matkaa 20 minuuttia ja nauti kahvia perinteisessä kreikkalaisessa kafeneion-kahvilassa Upea Café Gidospito tarjoaa näkymät Potami-järven yli. Suuntaa sitten Prassiesin upeaan kylään nauttimaan välipalaa. Takaisin Rethymnossa hyödynnä paluukuljetusta hotellillesi.

Rethymno: Auringonlaskuristeily puisella merirosvoveneellä

4. Rethymno: Auringonlaskuristeily puisella merirosvoveneellä

Nouse Rethymnon satamassa Kapteeni Koukku -nimiseen puiseen merirosvolaivaan ja lähde rentouttavalle risteilylle auringonlaskuun. Nauti upeista näkymistä kaupunkiin ja Kreetan vuorille auringon laskiessa horisonttiin. Ota kuvia Fortezzan linnasta, venetsialaisesta satamasta ja Rethymnon kaupungista iltahämärässä. Nauti olutta tai virkistävää virvoitusjuomaa kumppanisi, perheesi tai ystäväsi kanssa upean päivän lopuksi.

Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

5. Rethymnonista: koko päivän Land Rover Safari Preveliin

Löydä Preveli tällä Land Rover -safarilla Rethymnosta. Ihaile kauniita maisemia, maistele paikallisesti tuotettua rakia, käy uimassa ja tutustu Prevelin palmumetsään ennen kuin palaat Rethymnoniin.Hyvästi. Hyödy noutamisesta hotellistasi. Aloita nauttimalla henkeäsalpaavista näkymistä Prassesin rotkoon. Etsi paikallisia villieläimiä, kuten vaikuttavia korppikotkia, jotka asuvat rotkossa. Jatka Potamon padolle ja ihaile järven rannalle rakennettua pientä kirkkoa, joka on muistutus uskonnon merkityksestä saarella. Kulje tyypillisten kylien, kuten Karinesin ja Spilin, läpi ja tutustu paikallisiin tapoihin ja tottumuksiin. Nauti kylässä tuotettua aitoa rakia muiden erikoisuuksien ohella perinteisessä tavernassa, josta on näkymät Libyanmerelle. Ui Prevelin kristallinkirkkaissa vesissä ja tutustu palmumetsään. Tunne tuuli hiuksissasi, kun palaat takaisin luontoon Kourtaliotikon rotkossa. Lopeta retki nauttimalla Rethymnon panoraamanäkymistä ennen kuin jätät sinut hotellillesi.

Rethymno: Koko päivän vaellus Samarian rotkossa, nouto

6. Rethymno: Koko päivän vaellus Samarian rotkossa, nouto

Koe koko päivän vaelluselämys  Samarian rotkon kansallispuistossa tällä kierroksella, joka lähtee Rehymnosta. Oppaan johdolla voit vaeltaa omaan tahtiisi kivimuodostelmien lomassa, tuhat vuotta vanhojen puiden katveessa, joen varrella sekä makean veden lähteille. Bongaile reitin varrella seikkailevia villejä vuorivuohia. Elämyksellinen päiväaktiviteetti alkaa noudolla, jonka jälkeen ajat Omalosiin, valkoisten vuorien ytimeen, jossa nautit aamupalaa ennen vaelluksen alkua. Vaella kivisessä maastossa noin 17 kilometrin matka. Matkaa saattaa vuoriston tunteva saattaja, joka puhuu englantia, saksaa ja ranskaa. Kuuntele alustus ja vastaanota lautan ja sisäänpääsyn liput saattajaltasi. Kierrosmaksun tulee maksaa saattajalle kierroksen alussa. Kun olet nauttinut aamiaisen, menet kohti Samarian rotkoa. Voit kävellä reitillä omaan tahtiisi. Opas kävelee ryhmän perässä ja tarjoaa tarvittaessa apua. Vaelluksen jälkeen käy Agia Roumelin kylässä, josta löytyy monia tavernoita, baareja ja kauppoja. Vietä vapaa-aika uiden tai nauttien lounasta. Saat lauttaliput oppaaltasi sovitussa paikassa. Iltapäivällä hyppää aluksen kyytiin ja matkaa Agia Roumelista Sfakiaa, josta bussi vie sinut takaisin kierroksen tapaamispaikalle.

Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

7. Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

Lähde jännittävälle jokiretkelle Rethymnonin suurimman rotkon läpi, aivan Kreetan saaren keskellä. Seuraa joen rantaa erityisten polkujen kautta poissa väkijoukoista kokeneen oppaamme kanssa ja saat mahdollisuuden tutustua rotkon piilotettuun metsään, roiskia luonnonaltaisiin ja todistaa kanjoniin putoavaa valtavaa vesiputousta. Saavuttuamme rotkon yläpuolelle annamme sinulle neopreenipuvut, kypärät, kävelysauvat ja lyhyen tiedotuksen jälkeen reitistä, jota seuraamme, aloitamme seikkailun välittömästi! Ensimmäiseen osaan kuuluu upea näkymä suurelle vesiputoukselle! Virtaus ei lopu koskaan ja vuorilta alas tulevan veden määrä on yksinkertaisesti uskomaton! Pieni ja turvallinen hyppy viilentää sinua, sillä paikka on täydellinen instagramikuvien ottamiseen Jatkamme jokea alaspäin roiskimalla luonnonaltaisiin ja pitämällä hauskaa joen rannan vieressä. Kulkiessamme upeaa reittiä alas rotkoon näet ympärillämme plataaneja, jotka luovat täydellisen maiseman - Paikka kaukana väkijoukoista - tulet rakastamaan. Kun olemme kävelleet vielä noin 2 tuntia rotkossa, saavumme lopulta vanhaan oliivilehtoon, joka on poistumispaikkamme rotkosta. Siellä menemme maanpäälliseen piilotettuun paratiisiin nimeltä "Banana Garden" nauttimaan virvokkeita ja puhumaan kokemuksestamme! Kaiken kaikkiaan Kourtaliotiko Gorge -vaellus on kohtalainen vaellus, joka sopii useimmille kuntotasoille. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yhteen Kreetan upeimmista luonnonihmeistä ja jättää sinulle varmasti pysyviä muistoja.

Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

8. Rethymnosta: Spili, Agia Galini, ja Matala Tour

Lähde ryhmämatkalle Rethymnosta vierailemaan Kreetan viehättäviin muinaisiin kyliin. Vieraile viehättävässä Spilin kylässä, tutustu Agia Galinin luoliin ja nauti Matalan hiekkarannasta, ja sinulla on runsaasti aikaa tutustua omatoimisesti. Aloita nouto hotelliltasi ilmastoidulla bussilla ja tee ensimmäinen pysähdys Spilin kylässä, jossa sinulla on 1 tunti vapaa-aikaa. Kävele mukulakivikaduilla kylässä, jossa on tunnetut leijonanpäiset suihkulähteet. Tutustu lukuisiin kauppoihin ja näyteikkunoihin, joissa myydään perinteisiä kreetalaisia tuotteita. Seuraava pysähdys on amfiteatterimaisesti rakennetussa Agia Galinin kylässä. Täällä sinulla on 1,5 tuntia aikaa tutustua kylään. Ihaile näkymiä pienistä, perinteisistä taloista ja satamasta, joka on täydellinen paikka kahvitauolle. Jatka seuraavaksi Matalaan, jossa sinulla on 2,5 tuntia vapaata aikaa nauttia kultaisesta hiekkarannasta. Kun olet ottanut hieman aikaa aurinkoa rannalla, bussi vie sinut takaisin hotellillesi.

Georgioupolis kokopäivän Land Rover Safari kokemus

9. Georgioupolis kokopäivän Land Rover Safari kokemus

Syöksy Land Rover 4x4 -ajoneuvon kyytiin koko päivän kestävälle safariseikkailulle ja tutustu kreetalaisiin perinteisiin herkullisen ruoan äärellä. Kierrä paratiisimaista maaseutua ja ui Etelä-Kreetanmeren kirkkaassa vedessä.Hyvästi. Kiipeä 1100 metrin korkeuteen ja koe Valkoisten vuorten hiljaisuus ja kreetalaiset tanssit kiehtovassa maisemassa. Pidä silmällä haaskalintuja, jotka vievät henkeäsi mahtavalla olemuksellaan. Vieraile vanhassa kylässä, jossa on bysanttilainen kirkko ja kahvila, jossa on tarjolla kreetalaisia tuotteita, kuten yrttejä, rakia ja hunajaa. Tutustu linnaan ja ui Etelä-Kreetan meren koskemattomissa vesissä ennen kuin suuntaat tavernaan maistamaan perinteisiä ruokia. Tutustu kreetalaisen oliiviöljyn salaisuuksiin vanhassa tehtaassa ja opi tunnistamaan eri oliiviöljylaadut.

Rethymno: Rethymnon: Pirate Boat Cruise with Swimming Stops

10. Rethymno: Rethymnon: Pirate Boat Cruise with Swimming Stops

Merirosvoteemainen vene "Kapteeni Koukku" Rethymnonin satamassa. Lähde viiden tunnin risteilylle ja käytä aikaa uintiin, snorklaukseen tai vain kauniiden maisemien ihailuun. Purjehdi länteen ja nauti Rethymnonin venetsialaisen sataman näkymistä. Matkalla Kreetan rannikkoa pitkin ohitatte Geranin lahden ennen kuin vene ankkuroituu Kevalasin lahdelle. Nauti uimisesta tai snorklaamisesta veneestä käsin noin tunnin ajan. Seuraavaksi voit nauttia kevyen lounaan kreikkalaisesta salaatista, minkä jälkeen sinulla on aikaa uida ja ottaa aurinkoa. Paluumatkalla voit ihailla Kefalasin luolien näkymiä ennen kuin palaat Rethymnonin satamaan.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Rethymno
Tämä kreetalainen kaupunki tarjoaa luonnonkauneuksia, arkeologisia kohteita ja hiekkarantoja.

Parhaat aktiviteetit

Rethymno: parhaat nähtävyydet

Kaikki aktiviteetit

196 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 13

Immersiivisiä elämyksiä

Rethymno: Koe enemmän

Näytä kaikki

Rethymno: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rethymno parhaat nähtävyydet?

Rethymno: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 669 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Ihanasti järjestetty reissu, aikaa riittää kaikkeen, kävellä omaan tahtiin rotkossa, sen jälkeen riittävästi aikaa uimiseen meressä ja aikaa illalliselle läheisessä tavernassa. Nautimme kaikesta! Opas oli erityisen vieraanvarainen ja ystävällinen, olimme hämmästyneitä kuinka monta kieltä hän puhui sujuvasti :)

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.