Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Rethymno

Tämä kreetalainen kaupunki tarjoaa luonnonkauneuksia, arkeologisia kohteita ja hiekkarantoja.

Rethymno: huippunähtävyydet

Aktiviteetit saatavilla

102 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Rethymno: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rethymno parhaat nähtävyydet?

Kohteen Rethymno parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 669 arvosteluun

Rakastimme sitä ehdottomasti. Varsinkin kuinka kiertue oli hyvin järjestetty ja ajoissa. Myös kuljettajamme Kostas oli erittäin mukava ja hänen bussinsa oli erittäin puhdas ja mukava, ja ilmastointi oli hyvin asetettu, jotta se oli tarpeeksi viileä, mutta meillä ei myöskään ollut kylmä. Koimme sekä Balos- että Elafonissi-rantaretkiä Markidis-matkalla ja olisimme valinneet ne uudelleen. Arvostamme suuresti sitä, että kiertuetta säädettiin hieman ja menimme suoraan rannalle ja välttelimme tungosta rantaa. Mitä tulee itse retkiin, jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa ja haluat kokea jotain uutta, mene Balos-kiertueelle. Jos haluat mieluummin mukavan hiekkarannan, mene Elafonissin kanssa. Elafonissin ranta on erittäin kaunis, mutta se on vähän "tylsää" - mukava hiekkaranta aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Sinun on myös etsittävä vaaleanpunaista hiekkaa, joten voit ottaa sen haasteena. Paluumatkalla menimme katsomaan luolaa, joka oli erittäin mielenkiintoinen, koska luolaa käytetti

Aivan upea vaellus ja kannattaa herätä aamunkoittoon! Bussinkuljettaja tapasi meidät ajoissa. Jos saat matkapahoinvoinnin, suosittelen lämpimästi tuomaan jotain. Otin paljon inkivääriä. Reitti on luonnonkaunis, mutta tiet ovat erittäin tuulisia, ajomatka on pitkä ja kuljettaja kulkee nopeasti. Kaikki rotkon vesi on juomakelpoista. Tuo kerrokset - vaellus alkoi viileänä ja sumuisena, sitten lämpenin paljon vaelluksesta ja aurinko tuli ulos. Taverna alussa on superperus (mehu, banaanit, kahvi, yksinkertainen voileipä), joten suosittelen pakkaamaan omat ruoat päiväksi, jotta voit syödä milloin haluat. Vuokrasin oppaalta 2 vaellussauvaa hintaan 6€, mikä auttoi alussa paljon portaiden kaltaisessa laskeutumisessa, sitten pakkasin ne laukkuuni, kun polulla oli enemmän lohkareita. Tämän kiertueen järjestäminen oli hienoa ja auttoi tekemään retkestäni sujuvan ja nautinnollisen, kiitos!

Upea kiertue - Anastasia ja kuljettaja Kostas olivat mahtavia. Ajon aikana kuului tietoa alueesta ja historiasta sekä erilaista musiikkia, mikä sai ajon kulumaan suhteellisen nopeasti. Olimme ensimmäinen bussi aivan upealla rannalla ja pystyimme siksi varmistamaan mukavan paikan. Myöhemmin pysähdyimme pieneen luolaan ja söimme siellä jotain ennen kuin palasimme hotellille. Upea matka - voimme suositella sitä ehdoitta. Aivan mahtavaa.

Vaikka kaikki ryhmämme osallistujat selviytyisivät, vaellusta ei pidä aliarvioida. Olemme kokeneita retkeilijöitä ja meillä meni 6 tuntia ilman liiallista vaeltamista, koska kävelysillat olivat tuhoutuneet useissa paikoissa ja joen läpi jouduttiin kahlaamaan paljain jaloin (vinkki: jos päädyit takaisin mereen kuten me teimme, ota vain vesikengät ja pyyhe mukaasi ;)) . Muuten fantastisen kaunis maisema ja hyvin järjestetty kierros!

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.