Tekemistä kohteessa
Rethymno

Tämä kreetalainen kaupunki tarjoaa luonnonkauneuksia, arkeologisia kohteita ja hiekkarantoja.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rethymno: huippunähtävyydet

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 248 arvosteluun

Fantastinen kokemus, loistava opas ja minulla on kipeät lihakset ja valokuvat todistamaan, että tein sen. Erinomainen arvo koko päivän matkalle. Aamiainen ei ollut loistava, joten ota mukaan pakattu aamiainen/lounas, rotkossa on ilmaista juomavettä, joten älä vaivaudu tuomaan sitä mukanasi. Upeat näkymät matkalla rotkoon, laskeutumisen aikana, sitten taas veneretkellä linja-auton luo ja reitti Valkoisten vuorten läpi pudotuspaikallemme.

Meillä oli paljon stressiä tämän matkan varaamisessa yksi peruttiin meillä oli kolme eri noutoaikaa kaksi noutopistettä ja kaksi päivää puhelimessa yrittäessämme selvittää, toivomme, että ajoimme itse hukkaan arvokasta loma-aikaa itse kiertue oli todella hyvä, mutta ei koskaan käytä tällaista varausta uudelleen Sally ja Richard sheppard

Erittäin täsmällinen, mukava kuljetus, erittäin mukava opas, hyvää vastinetta rahalle. Se on pakollinen vaellus, jos vierailet Kreetalla. Muista ottaa mukaan tukevat kengät, hengittävät vaatteet ja pieni reppu. Se voi olla todella kuuma, mutta upeat näkymät ovat vaivan arvoisia.

Mukava vaellus monipuolisen ja vaikuttavan rotkon läpi. Mukana kipeät lihakset. Peruskunto ja tukevat kengät ovat erittäin suositeltavia! Tarpeeksi asemia vedellä täyttymiseen.

Uskomaton kokemus henkeäsalpaavasta maisemasta, katso nilkkojasi, koska laskeutuminen on huomattavaa!