Valitse päivämäärät

Rethymno Aktiviteetit pariskunnille

24 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Rethymno: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rethymno parhaat nähtävyydet?

Kohteen Rethymno parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat edulliset kierrokset kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 19 arvosteluun

Reissu oli hyvin suunniteltu, opas oli asiantunteva ja todella karismaattinen tarinankertoja. Alussa kannattaa ottaa mukava asento, sillä hotellin vieraita noukitaan pitkän aikaa. Meitä tämä ei haitannut, sillä saimme samalla pientä kiertoajelua Kreetan pohjoispuolella. Vuoristomaisemat olivat henkeä salpaavia. Pysähdyspaikka Luolan suulla oli sopivassa kohtaa, jotta ehti ostaa kahvilasta evästä sekä käydä vessassa. Paluumatkalla poikkesimme pieneen kylään lounaalle. Meidän mieleemme retki oli sopivan pituinen, aikaa rannalla oli riittävästi (n. 4 tuntia) ja ilmastoidussa bussissa oli helppoa matkata.

Loistava päivä upean auringon alla. Päivä kuluu todella nopeasti, mutta se on sen arvoista, koska näet upeita maisemia ja voit ottaa erittäin kauniita kuvia. Onnittelut oppaalle Mamalle, joka puhuu erittäin hyvää ranskaa. Harmi, että vene saapui niin myöhään saarelle, mutta onneksi lähtö viivästyi

Erittäin hyvä opas huumorilla ja kuljettajalla saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi .. erinomainen eksoottinen paikka ... älä missaa sitä

Tämä on mukava matka, jossa voit nähdä auringonlaskun kauneuden vuorilla. Hyvin järjestetty ja viihdyttävä. Hyvin tehty :)

Se on upea kokemus, jota kannattaa kokeilla. Vene menee avomerelle. Se on hieman kivinen, mutta se on näkemisen arvoinen.