Valitse päivämäärät
Rethymno

Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Yksityiskierrokset
1 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno, Bussi- ja tila-automatkat

Bussi- ja tila-automatkat: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 200 arvosteluun

Samarian rotko oli kohokohtamme Kreetalla. 16 km enimmäkseen alamäkeä, joten pohkeet & reidet & polvet kertovat ongelmasta muutaman päivän ajan. Samariassa on monia tavernoja alareunassa ja uimassa ja sitten noin 2,5 - 3 tunnin odotuksen jälkeen pääset lautalle 3/4 tuntia ennen bussia takaisin Haniaan, jos siellä oleskelet. Pitkä päivä. Saavutettu bussiin klo 6 ja kotiin noin klo 20, mutta vaivan arvoinen. 5 euroa kävellä rotkossa ja 11 euroa lautalla. Vain sitä varten!

Laskeutuminen 13-vuotiaan poikani kanssa, hieno kokemus… tuo HYVÄT urheilukengät tai mieluiten Vaellus, juomavesi jokaisessa vaiheessa (20' / 40' välein) Kesto: 6 tuntia sisältäen ruokailun. Varjostettu reitti laskeutumisen ensimmäisellä kolmella neljänneksellä, erinomainen järjestely… Kieli: englanti (oppaamme kanssa) Kiertelevä edestakainen bussikuljetus, mutta päivän väsymys auttaa tukemaan CB:tä (Fr/83)

Kiertue oli erittäin mukava. Matkaopas Anastasia ja bussikuski Kostas olivat täydellinen joukkue ja erittäin ystävällisiä. Et ole vieraillut vain rannalla, vaan myös vuoren luolassa ja lopulta klassisessa kreikkalaisessa tavernassa. Päivä oli mahtava monien uusien vaikutelmien kera, kiertue on ehdottomasti suositeltavaa!

Ihanasti järjestetty reissu, aikaa riittää kaikkeen, kävellä omaan tahtiin rotkossa, sen jälkeen riittävästi aikaa uimiseen meressä ja aikaa illalliselle läheisessä tavernassa. Nautimme kaikesta! Opas oli erityisen vieraanvarainen ja ystävällinen, olimme hämmästyneitä kuinka monta kieltä hän puhui sujuvasti :)

Nouto hotellilta ilman ongelmia. Costa ja Anastacia olivat erittäin persoonallisia, ahkeria ja sydämellisiä. Ranta oli upea. Viimeinen pysähdyspaikka oli Milin perheen tavernassa. Ruoka oli erinomaista ja joukkue erittäin ystävällinen. Kaiken kaikkiaan matka on erittäin suositeltavaa.