Lisää päivät

RethymnoBussi- ja tila-auto-kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Rethymno Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Rethymno: Rethymnon: Winery and Olive Oil Mill Tasting Tour with Lunch

1. Rethymno: Rethymnon: Winery and Olive Oil Mill Tasting Tour with Lunch

Tutustu perinteiseen kreetalaiseen oliiviöljyyn ja viiniin tällä Kreetan saarella järjestettävällä maistiaismatkalla. Aloita kierros Kanakisin oliiviöljytehtaalla ja opi kaikki oliiviöljyn valmistusprosessista. Kuuntele asiantuntijoiden kuvausta tuotannon vaiheista ja nauti sen jälkeen maistiaisia heidän hienosta neitsytoliiviöljystään. Jatka matkaa yhteen alueen parhaista viinitiloista, Dourakisin viinitilalle. Siellä voit nauttia puolen tunnin opastetusta kierroksesta ja oppia kreetalaisen viinin historiasta, perinteistä ja tuotannosta. Kierroksen jälkeen siirry viininmaisteluhuoneeseen, jossa voit maistella jopa viittä erilaista kreetalaista viiniä. Päätä retki käymällä joko Niposin tai Vrysesin kylässä (säästä ja päivästä riippuen). Molemmat kylät tarjoavat kauniita luonnonmaisemia sekä perinteisen herkullisen lounaan.

Chania Cretan Night Dance Show illallisella, juomilla ja noutopalvelulla

2. Chania Cretan Night Dance Show illallisella, juomilla ja noutopalvelulla

Koe elävän viihteen, paikallisen ruoan ja kreetalaisen vieraanvaraisuuden ilta. Tutustu perinteisen musiikin ainutlaatuisiin ääniin ja kreetalaisen tanssin kauneuteen, kun opit tanssin vaiheet ja uppoudut saaren kulttuuriin. Kreetalainen musiikki on elävä perinne Kreikassa. Se kehittyy jatkuvasti omaksumalla nykymusiikin elementtejä ja kommentoi myös nykyelämän realiteetteja. Kreetan luonne heijastuu musiikissa ja tanssissa. Kreetalaiset juhlat ja festivaalit (panigiria) ovat näiden ikivanhojen kansantanssien keskiössä, ja ne ovat loistava tapa pitää hauskaa, aitoon kreetalaiseen tapaan. Perinteisesti uskonnollisiin juhliin liittyvillä panigirioilla on Kreetalla vuosisatoja vanha historia. Niillä on myös tärkeä sosiaalinen tarkoitus, sillä ne tarjoavat ihmisille mahdollisuuden tavata ja seurustella, kunnioittaa perinteitä ja pitää taukoa arjen murheista ja askareista. Näihin tapahtumiin kuuluu suuria ruoka- ja juomamääriä, perinteistä elävää musiikkia ja tanssia aamuyön tunteihin asti.

Haniasta: Zeuksen luola & Knossoksen palatsi Yksityinen päiväretki

3. Haniasta: Zeuksen luola & Knossoksen palatsi Yksityinen päiväretki

Tule kanssamme matkalle pitkin itäistä Kreetaa nauttimaan Lassithin ylätasangon loputtomasta ylellisyydestä, joka on peittynyt viehättäviin metsiin ja hedelmälliseen maahan, joka on täynnä ikonisia tuulimyllyjä. Käytettävissänne olevan ylellisen auton mukavuudesta asiantunteva paikallinen sisäpiiriläisemme varmistaa, että koette koko matkan parhaat puolet. Tutustu viehättäviin kyliin, paikalliseen elämäntyyliin, tarinallisiin muistomerkkeihin, bysanttilaisiin luostareihin ja kreetalaiseen taiteeseen. Lähde kulinaariselle odysseialle ja nauti legendaaristen esi-isiemme rakastamista aidoista mauista. Meidän tehtävämme on yhdistää sinut vain autenttisimpiin ruokapaikkoihin. Kulje jumalten jalanjäljissä Zeuksen luolaan. Sukella myyttiseen synnyinpaikkaan & aisti tämän muinaisen paikan pyhyys. Kun olet Knossoksen palatsissa, hekumoi minolaisten raunioiden & freskojen ikuisessa loistossa. Alistu huippuluokan historia-arkeologisen oppaan henkilökohtaiseen palveluun & anna meidän stimuloida sinua monipuolisilla tiedoilla varmistamalla stressitön tahti kaikilla arkeologisilla alueilla.

Rethymnonista etelään yksityinen Tour-Spili-Kourtaliotiko-Kalypso-kierros

4. Rethymnonista etelään yksityinen Tour-Spili-Kourtaliotiko-Kalypso-kierros

Aloita päiväsi Spilissä, pienessä ja kauniissa kylässä, joka on hyvin suosittu leijonanpäiden suihkulähteistään, rentoutumalla puiden alla ja nauttimalla kreikkalaista kahvia. Maista paikallisten tuottajien hunajaa ja oliiviöljyä. Vieraile kansanmuseossa ja tutustu Kreetan historiaan. Tutustu sitten henkeäsalpaavaan Kourtaliotikon rotkoon. Kävele kohoavien kallioseinämien läpi ja ihaile uskomattomia luonnonmaisemia, ennen kuin saavut Agios Nikolaoksen yksinäiselle kappelille. Kuuntele tuulen eteeristä ääntä, joka syntyy sen liikkuessa rotkon läpi. Saavuta Kourtaliotisin lähteet, joissa voit kokeilla kylmää ja raikasta vettä. Saavu Kalypson eksoottiseen rannikkokohteeseen, joka on vanha merirosvojen turvapaikka. Rentoudu Karavoksen rannalla, josta on hiljattain tullut kansallispuisto. Kävele kohoavien kallioiden yli ja sukella Libyanmeren turkoosiin veteen.

Heraklionin viinitilakierros

5. Heraklionin viinitilakierros

Heraklionin alue on Kreetan suurin viinialue, jossa sijaitsee suurin osa viinitiloista ja jossa on eniten suojattuja alkuperänimityksiä viininvalmistusta varten. Hyppää pakettiautomme kyytiin tälle jännittävälle viinikierrokselle, jossa sukellat Kreetan alkuperäisrypäleiden maailmaan ja tutustut alueen kauneimpiin maisemiin ja viinitarhoihin. Vierailet kahdella aidolla kreetalaisella viinitilalla, niiden viinitarhoilla ja kellarissa ja opit niiden tarinasta, perinteistä ja filosofiasta. Ensimmäisen viinitilan täydellisen viininmaistelun jälkeen nautit upeasta viinin ja ruoan yhdistelmälounaasta toisella viinitilalla, jossa paikallinen taverna valmistaa sinulle tyypillisen kreetalaisen lounaan. Haemme sinut ja jätämme sinut muiden vieraiden kanssa keskeiselle kokoontumispaikalle, GDM Megaron -hotelliin, Heraklionin keskustassa.

Haniasta: Rethymno & Kournas-järvi Yksityinen kiertoajelu w/ välipalat

6. Haniasta: Rethymno & Kournas-järvi Yksityinen kiertoajelu w/ välipalat

Tutustu kahteen Kreetan kuvankauniimpaan kohteeseen tällä puolen päivän yksityisellä kiertomatkalla, joka vie sinut Rethymnoniin ja Kournasin järvelle. Lähde matkaan suoraan majoituspaikastasi Hanian kaupungista ilmastoidulla ajoneuvolla, jossa on Wi-Fi ja USB-portit.Hyvä on, että voit matkustaa suoraan majoituspaikastasi. Kyytiin noustuasi aloita matkasi Rethymnosta, romanttisesta kaupungista, jossa on useita viehättäviä reittejä ja lukuisia historiallisia muistomerkkejä, joissa voit vierailla. Hämmästele suurta venetsialaista Fortezzan linnaa, vanhaa majakkaa sekä lukemattomia kirkkoja, moskeijoita ja kaaria. Kävele mukulakivipolkuja pitkin, jotka johtavat vanhan kaupungin muihin piilotettuihin paikkoihin. Seuraava pysähdyspaikka on kuuluisa Kournas-järvi, joka on Kreetan ainoa makean veden järvi. Tämä paikka on ihanteellinen rentoutumiseen ja kävelyyn. Harrasta ainutlaatuista näkymää vedessä heijastuvista Valkoisista vuorista samalla, kun juot kupin perinteistä kreikkalaista kahvia. Voit halutessasi vuokrata polkuveneen ja viettää aikaa vedessä etsien järvessä eläviä kilpikonnia. Välillä voit istahtaa alas ja nauttia välipalataukoa, johon kuuluu ateriarasia, jossa on voileipiä ja kreetalaista kalitsounia (kreetalainen makea juustoleivonnainen). Tarjolla on myös kylmiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja pullotettua vettä.

Rethymno:Yksityinen retki Arkadi-Margaritesiin ja Melidoniin

7. Rethymno:Yksityinen retki Arkadi-Margaritesiin ja Melidoniin

Tutustu kreetalaisen keramiikan historiaan ja taiteeseen tällä retkellä Rethymnosta. Opi paikallisesta hunajasta ja mehiläisistä hunajamuseossa. Tutustu luonnon tippukiviin Melidonin luolassa. Tutustu kyliin ja koe kreetalainen vieraanvaraisuus.Hyvästi. Nauti siitä, että sinut noudetaan kätevästi majapaikastasi Rethymnossa. Istu alas ja rentoudu maisemallisella ajomatkalla maaseudun halki. Saavu Margaritesiin ja tee kierros keramiikkapajassa. Uppoudu paikallisiin käsityötaitoihin keramiikan aikana. Tule opastetulle kierrokselle hunajamuseoon ja tutustu yhden Kreetan suosituimman elintarvikkeen salaisuuksiin. Matkusta Melidoniin tutustumaan Melidonin luolan maanalaisiin kammioihin ja tippukiviin. Kuule tämän luolan kiehtovasta historiasta. Palaa lopuksi retken päätteeksi majapaikkaasi Rethymnonissa.

Haniasta: Matalan rantakierros: Minolaiset palatsit, viinitila ja Matalan ranta

8. Haniasta: Matalan rantakierros: Minolaiset palatsit, viinitila ja Matalan ranta

Hyppää alas Keski-Kreetan sydämeen, esi-isiemme rakastettuun maahan, ja anna minolaisen maailman ihmeiden törmätä toisiinsa tällä ylellisellä aikamatkalla. Mukavasta premium-luokan autonkuljettajasta käsin ja paikallisen huippuasiantuntijamme saattamana nauti muinaisen Messaran tasangon loputtomasta ylellisyydestä, jossa viininpunaiset hedelmälliset maaperät aarteenomaisesti vaalivat yltäkylläisiä viinitarhoja ja vanhimmat oliivilehdot ulottuvat aina horisonttiin asti. Vieraile perheen palkitsemalla viinitilalla, joka sijaitsee viehättävien panoraamojen huipulla, ja anna intohimoisten viinintekijöidemme upottaa sinut heidän huumaavaan maailmaansa. Nauti aikakausia kaivamalla esiin Phaistoksen ja Gortynan pronssikautiset palatsit sekä tarinalliset kylät ja luostarit. Iltapäivällä voit nauttia Matalan boheemista tunnelmasta, joka kiehtoi Bob Dylania ja Janis Joplinia. Kylpeile Libyanmeren turkooseissa vesissä ja rentoudu viehättävässä kylässä, joka on vastustamaton tuoreen grillatun kalansa ja parhaan ouzonsa vuoksi. Meille matkustaminen tarkoittaa sytyttämistä sieluusi parhaiden tarinoiden avulla.

Hanianasta: Länsi-Kreeta ja Elafonisi Yksityinen kierros Custom Private Tour

9. Hanianasta: Länsi-Kreeta ja Elafonisi Yksityinen kierros Custom Private Tour

Jossain taivaan ja maan välissä on kreetalainen rantaparatiisi, jonka luonto on muovannut muinaisina aikoina. Joinakin päivinä tämä geologinen mestariteos on yhteydessä Lounais-Kreetan rannikkoon, ja toisina päivinä se on saari, jolle voit helposti kahlailla matalan merikäytävän kautta. Kuvittele itsesi paistattelemassa Kreetan ja Libyanmeren kristallinsinisissä vesissä. Varpaat uppoavat hienoon valkoiseen hiekkaan, jossa on autuaasti miljoonien murskattujen simpukankuorien vaaleanpunaisia pilkkuja, kun raikas merituuli koskettaa poskiasi jättäen jälkeensä suolakiteitä. On monia tapoja arvostaa Elafonisia, mutta mikään ei ole yhtä palkitsevaa kuin räätälöity ja stressitön pakomatka vaativille matkailijoille, jotka etsivät kokemuksia omaan tahtiinsa. Länsikreetaa kiertävällä automatkalla voit luottaa paikalliseen huippuasiantuntijaamme ja uppoutua todelliseen seikkailuun ylellisen autonkuljettajan mukavuudessa. Tämä on sinun rentoutumisrytmisi. Hitaammin, hengitä syvään ja nauti vapaudestasi.

Knossos ja Heraklionin arkeologinen museo: Haniasta

10. Knossos ja Heraklionin arkeologinen museo: Haniasta

Kun sinut on noudettu hotellistasi Hanian kaupungissa, matkusta mukavalla bussilla pitkin Kreetan pohjoisrannikkoa. Suuntaa Knossoksen arkeologiselle alueelle, jonne kuningas Minos rakensi palatsinsa. Saat 2 tunnin opastetun kierroksen monumentissa, jonka Daidalos suunnitteli niin kiehtovalla tavalla, ettei kukaan kävijä kuulemma löytänyt ulos ilman oppaan apua! Tee matka kuningas Minoksen ja minolaisen sivilisaation uskomattomaan historiaan ja kuule joistakin Kreetan legendoista saaren aikoinaan suurimmassa palatsissa. Aja sitten Heraklionin muinaiseen kaupunkiin ja osallistu opastetulle kierrokselle Heraklionin arkeologiseen museoon. Opi lisää saaresta museossa, jota pidetään yhtenä maailman hienoimmista minolaiselle taiteelle omistetuista museoista, jonka monissa gallerioissa on historiallisia freskoja, koruja, patsaita ja paljon muuta. Hanki vapaata aikaa kahville tai lounaalle ja shoppaile matkamuistoja kaupungin keskustassa ennen paluumatkaa Rethymnoniin.

Saatavilla olevat aktiviteetit

34 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 3

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno, Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Bussi- ja tila-auto-kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno?

Rethymno: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.