Rethymno
Kuljetukset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno, Kuljetukset

Kuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Suosittelemme!

Meillä oli tämä kiertue vähän yli viikko sitten ja nautin siitä! Bussi tuli pysäkkiimme vain 2 minuutin päässä hotellilta, joten meille oli uskomattoman helppoa ja nopeaa päästä. Ennen varsinaista kiertuetta yksi matkaoppaista oli saatavana sähköpostitse vastaamaan kaikkiin kyselyihin ja teki niin nopeasti (kiitos avustasi, Markos!). Se on varhainen alku, mutta ehdottomasti sen arvoista, koska myöhemmän veneretken saaminen on PALJON vilkkaampaa. Hieman pitkä ajomatka, mutta mielenkiintoisia kommentteja ja erittäin luonnonkaunis :) Oli hienoa tulla veneestä päivän päätteeksi ja olla varma luotettavan kuljetuspalvelun palaamisesta. Laguuni on kaunis, mutta siinä ei ole varjoa (sateenvarjoja voi vuokrata!), Ja veneestä löytyy ruokaa sekä wc: tä, joten ei ole mitään hätää. Päivä on erittäin pitkä, mutta olemme todella iloisia siitä, että menimme ja tarjotun palvelun kanssa. Muista aurinkovoidesi ja veneesi lippujen rahat, koska tämä on erillinen maksu!

Kaunein ranta, mitä olen koskaan nähnyt ... Ohjelma on hyvin järjestetty, se vie 12 tuntia, kuten on osoitettu. Voit viettää noin 3 tuntia Baloksen rannalla ja 1,5 tuntia Gramvousan saarella. Emme nousseet raunioihin, valitsimme myös rannan Gramvousaan, koska se olisi kovaa, lämpötila oli ~ 35 °. Päivää ehdotetaan täysin, sinun on oltava paikalla ja katsottava itseäsi.

Hyvä päivä!

Minulla ja poikaystäväni oli ihana päivä! Opas oli loistava (George) ja me todella arvostimme linja-autoa, joka otti meidät vastaan ja pudotti meidät aivan hotellin läheisyyteen! Suosittelisin todella. Olisi neuvoa tuoda kenkä uimaan rannalle nro 2, koska se on hyvin kivinen ja näimme joitain merisiiliä. Mutta tottaly arvoinen, se oli niin kaunis!

Erittäin hyvin organisoitu matka. Aikoja noudatettiin tiukasti ja kohteilla oli tarpeeksi aikaa katsoa ympärilleen ja ihailla luontoa.

Upea matka ammattimaisella oppaalla. Mutta on parempi ottaa lisätietoja Baloista ja Gramvousasta.