Valitse päivämäärät
Rethymno

Kuljetukset

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Hieno retki! Matka satamaan kestää 2 tuntia - mutta voit nähdä jotain saaresta ajassa ja nähdä erilaisen maiseman! Laguuni on kaunis!!! Todellinen karibialainen fiilis! Pakkaa ehdottomasti jotain tukevampia kenkiä kuin varvastossut - muuten tie kivien yli on vaarallista.... Monet ihmiset hajaantuivat melko nopeasti - hiljaisen paikan löytää... Venereissukin oli mahtava - paluumatkalla tuuli kovaa - ja meri vähän kuplii :) ja suihku johti sateenkaareen - kaunis!

Kiertue oli erittäin hyvin järjestetty; Balos Lagoon on ehdottomasti sen arvoinen. Minusta Gramvousa oli vähemmän jännittävä nyt, mutta se oli ok. Opas oli aivan loistava ja sujuva kaikilla kielillä, mukaan lukien englanti, saksa, venäjä, ranska, italia.

Super organisoitu ja ajateltu kaikkea! Jos sinulla oli kysyttävää, opas oli paikalla ja ranta oli kaunis! Hieman kiireinen, mutta se johtuu lomakaudesta.

Erittäin hyvä opas huumorilla ja kuljettajalla saa sinut tuntemaan olosi kotoisaksi .. erinomainen eksoottinen paikka ... älä missaa sitä

Erittäin hyvin organisoitu matka. Aikoja noudatettiin tiukasti ja kohteilla oli tarpeeksi aikaa katsoa ympärilleen ja ihailla luontoa.