Rethymno
Cave Tours

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno, Luolaretket

Luolaretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 38 arvosteluun

Erittäin mukava kiertue Elafonissiin. Matkaopas Barbara oli erittäin mukava ja yritti kovasti, ja hän kertoi myös monia mielenkiintoisia asioita Kreetalta. Plussaa oli myös, että päivämme ohjelmaa hieman muutettiin - Barbara sanoi, että ajetaan suoraan Elafonissiin ja pysähdytään Agia Sofian luolassa vasta iltapäivällä, koska elokuu on sesonkiaika ja meillä on vielä pieni mahdollisuus solariumiin Elafonissiin - mikä osoittautui oikeaksi päätökseksi! Kaikilla bussissa oli lepotuoleja, puoli tuntia myöhemmin kaikki oli täynnä. Ravintolassa meillä oli tunne, että meitä käsiteltiin suuria määriä, koska siellä oli muutamia muita retkiryhmiä ja kaikki oli erittäin hektistä ja (mielestäni) jotkut ruoat olivat jo valmiiksi kypsennettyjä ja siksi eivät aivan lämpimiä - mutta Sanoin, että olimme siellä sesonkiaikana. Siitä huolimatta matka on erittäin suositeltavaa!

Upea kiertue ja upeat oppaat, kaikkien olisi pitänyt nähdä Elafonissi! Barbaran vinkkien ansiosta löysimme myös mukavan paikan, jossa ei ollut niin ruuhkaa. Pysähdys paluumatkalla olisi riittänyt minulle henkilökohtaisesti (ajoimme Hagia Sofiaan iltapäivällä Eloksen kylän jälkeen aamun sijaan). Voi vain suositella kiertuetta!

Asiantunteva opas Barb ja tehokas kuljettaja Costa veivät meidät rannalle nopeasti ja ajanhallinta oli niin täydellistä ja erinomaista. Barb antoi meille niin monia hyödyllisiä neuvoja, ja Costa pudotti / poimi meidät parhaalta rannalta. Se oli yksi parhaista kiertueista minulle :) kiitos!!!! Satoko ja Paul

It was really lovely and worth of money. Very beautiful nature especially in the island.