Rethymno
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 238 arvosteluun

Kaiken kaikkiaan todella nauttinut kokemuksesta ja ajattelin, että se oli hyvä hinta -laatusuhde! Vaelluksen alku oli hieman kiireinen, kun kaksi bussikuormaa ihmisiä saapui polulle kerralla (missä se on hyvin kapea ja liukas), mutta noin 20 minuutin kävelyn jälkeen ihmiset alkoivat levitä ja kävellä eri tahtiin. Ryhmäni kesti noin 3,5 tuntia polun suorittamiseen, kävelimme reipasta vauhtia ja pysähdyimme vain kerran 15 minuutiksi syömään lounasta. Nautimme todella kauniista maisemista ja hiljaisuudesta (ei niin paljon kävijöitä lokakuussa). Kun saavuimme loppuun, kävelimme kaupungin läpi rantaan ja nautin pari tuntia siellä auringossa.

Upea matka upean oppaan (Ingrid) kanssa! Kaikki toimi loistavasti, matkalla sinne on lyhyt tauko aamiaiselle / pissalle ja paluumatkalla pysähdyt myös vierailemaan luolassa tai syömään välipaloja. Tietenkin rannalla tapahtui paljon, loppujen lopuksi se on matkailukohde, mutta 4 tunnin oleskelun kanssa se oli todella hienoa. Halutessasi voit mennä purjelautailulle tai SUP: lle tai vain nauttia auringosta ja näkymistä. Vinkki - ota oma aurinkovarjo mukanasi, niin voit myös maata hiljaisemmilla alueilla. Suosittelemme ehdottomasti matkaa.

Hyvin ratkaistu. Oppaamme jorge (kalju makea mies) oli loistava ja erittäin selkeä. Kiertue oli odotuksemme. Kiertue itsessään on todella hieno. Kuten sanottu; hyvät kengät, istu tarpeeksi ja mene !! Se voi viedä koko päivän, joten nauti siitä ja älä unohda tarkistaa alue silloin tällöin. Se on todella kaunis

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Minusta se oli todella hyvin järjestetty! Sinun ei tarvitse ajatella mitään selkeän selityksen ja viestinnän vuoksi. Kaunis kävely, helppo tehdä (urheilu) lenkkarilla. Olemme olleet tiellä noin 6,5 tuntia, joten varmista, että sinulla on tarpeeksi ruokaa mukanasi. Erittäin mukava retki!