Rethymno
Tapaa paikallisia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno, Tapaa paikallisia

Tapaa paikallisia: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno?

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 34 arvosteluun

Varasin alun perin Samarian rotkon matkan, mutta koska se peruttiin sääolosuhteiden vuoksi, tarjottiin tätä päivän vaihtoehdoksi. Itse vaellus on melko helppo, sen suorittamiseen menee melkein 3 tuntia, teimme sen noin 2:ssa runsailla valokuvapysähdyksillä, joten vaikka et olisikaan superkuntoinen, se on mahdollista, mutta varaudu siihen, että melkein koko polku on alamäkeen ja kallioilla, joten sopivat jalkineet ovat tärkeitä, koska ne voivat olla kovaa polvillesi ja nilkoihin. Toinen pysäkki Sfakionissa meren rannalla oli mukava, mutta lyhyt, koska sää oli liian kylmä/tuulinen meressä uimiseen, mukavampana päivänä se on varmasti myös ihana kokemus. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty ja Ingrid on ihana opas, voin suositella tätä matkaa, jos haluat mieluummin valita helpomman mutta samanlaisen seikkailun Samariaan.

Erittäin mukava kiertue Imbrosin rotkoon ja Frangokasteloon. Nouto toimi hyvin ja ajallaan, jopa AirBnB:ltä. Meillä oli erittäin mukava opas, joka antoi meille hyviä vinkkejä. Tästä huolimatta meillä oli myös paljon vapautta ja saimme vaeltaa omaan tahtiimme ilman ryhmää. Frangokastellon ranta oli kaunis. Suosittelen lämpimästi kiertuetta tutustuaksesi Kreetan maaseutuun.

Erittäin mukava ja melko helppo vaellus. Voidaan valita edullisesti, jos epäröit Samarian rotkon suhteen. Oppaamme Ingrid oli erittäin selkeä ja ammattitaitoinen ja hän järjesti sairaanhoidon matkustajalle, joka loukkasi itsensä vaelluksen aikana, kun muut kylpeivät tai söivät lounasta mukavassa Sfakian kylässä. Erittäin mukava retki, jota suosittelen lämpimästi.

Kaunis rotko

Erittäin kaunis paikka patikoida. Ihana ja ammattitaitoinen opas. Käytä mukavia kenkiä, ota vettä mukaasi ja nauti.

Hieno kiertue! Iso kiitos mahtavalle oppaallemme Kastos ☺