Valitse päivämäärät

Rethymno Ulkoilma-aktiviteetit

73 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/5

Rethymno: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno : Mitä vierailijat sanovat

Ilman vaelluskokemusta päätin kävellä tämän rotkon poikaystäväni kanssa, se oli vähän rankkaa, mutta riittävällä vedellä, auringolta suojaavalla hatulla ja riittävällä lepotauolla välillä, se oli varmasti toteutettavissa! Ja erittäin suositeltavaa, koska näkymä oli kaunis! Koet niin paljon tyytyväisyyttä, kun olet saanut sen valmiiksi. Jos olet Kreetalla, otan ehdottomasti aikaa tälle retkelle. Meillä se kesti noin 6 tuntia. Opas/kierros oli myös erittäin hyvin järjestetty. Noudettiin ja tuotiin kotiin ajoissa. Selkeät ohjeet, ja opimme matkan varrella mielenkiintoisia faktoja Kreetasta. Kaikki tämä erittäin hyvällä hinnalla.

Samarian rotko oli kohokohtamme Kreetalla. 16 km enimmäkseen alamäkeä, joten pohkeet & reidet & polvet kertovat ongelmasta muutaman päivän ajan. Samariassa on monia tavernoja alareunassa ja uimassa ja sitten noin 2,5 - 3 tunnin odotuksen jälkeen pääset lautalle 3/4 tuntia ennen bussia takaisin Haniaan, jos siellä oleskelet. Pitkä päivä. Saavutettu bussiin klo 6 ja kotiin noin klo 20, mutta vaivan arvoinen. 5 euroa kävellä rotkossa ja 11 euroa lautalla. Vain sitä varten!

Laskeutuminen 13-vuotiaan poikani kanssa, hieno kokemus… tuo HYVÄT urheilukengät tai mieluiten Vaellus, juomavesi jokaisessa vaiheessa (20' / 40' välein) Kesto: 6 tuntia sisältäen ruokailun. Varjostettu reitti laskeutumisen ensimmäisellä kolmella neljänneksellä, erinomainen järjestely… Kieli: englanti (oppaamme kanssa) Kiertelevä edestakainen bussikuljetus, mutta päivän väsymys auttaa tukemaan CB:tä (Fr/83)

Ihanasti järjestetty reissu, aikaa riittää kaikkeen, kävellä omaan tahtiin rotkossa, sen jälkeen riittävästi aikaa uimiseen meressä ja aikaa illalliselle läheisessä tavernassa. Nautimme kaikesta! Opas oli erityisen vieraanvarainen ja ystävällinen, olimme hämmästyneitä kuinka monta kieltä hän puhui sujuvasti :)

Mahtava kierros rotkossa. Ei heikkokuntoisille, eikä liikuntarajoitteisille.