Tekemistä kohteessa
Rethymno Regional Unit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Rethymno Regional Unit: huippunähtävyydet

Rethymno Regional Unit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno Regional Unit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 3 291 arvosteluun

Varasin alun perin Samarian rotkon matkan, mutta koska se peruttiin sääolosuhteiden vuoksi, tarjottiin tätä päivän vaihtoehdoksi. Itse vaellus on melko helppo, sen suorittamiseen menee melkein 3 tuntia, teimme sen noin 2:ssa runsailla valokuvapysähdyksillä, joten vaikka et olisikaan superkuntoinen, se on mahdollista, mutta varaudu siihen, että melkein koko polku on alamäkeen ja kallioilla, joten sopivat jalkineet ovat tärkeitä, koska ne voivat olla kovaa polvillesi ja nilkoihin. Toinen pysäkki Sfakionissa meren rannalla oli mukava, mutta lyhyt, koska sää oli liian kylmä/tuulinen meressä uimiseen, mukavampana päivänä se on varmasti myös ihana kokemus. Kaikki oli erittäin hyvin järjestetty ja Ingrid on ihana opas, voin suositella tätä matkaa, jos haluat mieluummin valita helpomman mutta samanlaisen seikkailun Samariaan.

Upea matka upean oppaan (Ingrid) kanssa! Kaikki toimi loistavasti, matkalla sinne on lyhyt tauko aamiaiselle / pissalle ja paluumatkalla pysähdyt myös vierailemaan luolassa tai syömään välipaloja. Tietenkin rannalla tapahtui paljon, loppujen lopuksi se on matkailukohde, mutta 4 tunnin oleskelun kanssa se oli todella hienoa. Halutessasi voit mennä purjelautailulle tai SUP: lle tai vain nauttia auringosta ja näkymistä. Vinkki - ota oma aurinkovarjo mukanasi, niin voit myös maata hiljaisemmilla alueilla. Suosittelemme ehdottomasti matkaa.

Muista lukea sähköpostisi varauksen jälkeen: Lähtömme tuotiin eteenpäin aikaisemman auringonlaskun vuoksi. Joten se alkoi täsmällisesti klo 19.00 Rethymnonissa. Jos istut aluksen vasemmalla puolella, näet auringonlaskun erittäin kauniisti. Miehistö oli uskomattoman mukava ja lapset saivat ohjata laivaa lopussa. Erittäin onnistunut matka, jota voimme ehdottomasti suositella! Tämän tapahtuman arvo on ehdottomasti 17 euroa.

Erittäin mukava kiertue Imbrosin rotkoon ja Frangokasteloon. Nouto toimi hyvin ja ajallaan, jopa AirBnB:ltä. Meillä oli erittäin mukava opas, joka antoi meille hyviä vinkkejä. Tästä huolimatta meillä oli myös paljon vapautta ja saimme vaeltaa omaan tahtiimme ilman ryhmää. Frangokastellon ranta oli kaunis. Suosittelen lämpimästi kiertuetta tutustuaksesi Kreetan maaseutuun.

Hyvin ratkaistu. Oppaamme jorge (kalju makea mies) oli loistava ja erittäin selkeä. Kiertue oli odotuksemme. Kiertue itsessään on todella hieno. Kuten sanottu; hyvät kengät, istu tarpeeksi ja mene !! Se voi viedä koko päivän, joten nauti siitä ja älä unohda tarkistaa alue silloin tällöin. Se on todella kaunis