Lisää päivät

Rethymno Regional UnitLuonto ja seikkailu

Suosituksemme kategoriassa Rethymno Regional Unit Luonto ja seikkailu

Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

1. Rethymnosta: Damnoni Beach & Damnoni Beach: Päiväretki Prevelin rannalle ja Damnonin rannalle

Tutustu kolmeen Kreetan etelärannikon kuuluisimpaan rantaan. Matkusta villin Kourtaliotisin rotkon läpi, jossa pysähdyt katsomaan upeita vesiputouksia ja Preveli-joen lähteitä, jotka virtaavat rotkon sisällä ja joista syntyy joki Prevelin rannalla. Ensimmäinen pysähdys etelässä on Damnonin hiekkarannalla, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Prevelille Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Preveli-joen eteläpäässä. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Vieraile Kreetan eteläosassa ja pysähdy yllä olevalla näköalapaikalla, josta voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä ja ottaa upeita kuvia. Kipeä veneeseen, joka vie sinut Preveliin, joka on ainutlaatuinen sekoitus hiekkarantaa ja vihreää jokea, jota reunustavat palmumetsät ja kallioinen ympäristö. Täällä sinulla on aikaa nauttia virkistävästä Libyanmerestä ja Kreetan auringosta. Jatka Damnonin hiekkarannalle, jossa vene odottaa viedäkseen sinut Palm Beach Preveliin, joka sijaitsee Kourtaliotisin rotkon eteläpäässä, Preveli-joen suulla.Hyvä on, että pääset Prevelin palmurannalle. Nauti aikaa upeaan uintiin Libyanmeren kristallinkirkkaissa vesissä, ota aurinkoa ja rentoudu, ja lähde lyhyelle vaellukselle trooppisen metsän läpi. Hyppää takaisin veneeseen ja palaa takaisin Damnonin hiekkarannalle. Seuraava pysähdyspaikka on pieni lomakohde Plakias, joka sijaitsee luonnollisella lahdella. Täällä voit syödä lounasta, käydä taas uimassa tai tehdä ostoksia. Palaamme Rethymnoon toista tietä ajamalla vaikuttavan Kotsifoun rotkon läpi.

Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

2. Retyhmno: Mönkijäkierros, puoli päivää

Tämä Georgiopouliksesta, Rethymnosta tai Balista hotellinoudolla alkava elämys vie sinut mönkijäsafarille joko ilta- tai aamupäivällä. Suuntaa noutamaan varusteesi kohteeseen, joka sijaitsee Rethymon kylässä. Opas kertoo sinulle alustuksen ennen hurjan elämyksen alkamista. Suuntaa Maroulas-vuorelle. Ihaile vuoren huipulta noin 10 minuutin ajan maisemia. Käännä seuraavaksi mönkijän nokka kohti seuraavaa kohdetta. Matkaa 20 minuuttia ja nauti kahvia perinteisessä kreikkalaisessa kafeneion-kahvilassa Upea Café Gidospito tarjoaa näkymät Potami-järven yli. Suuntaa sitten Prassiesin upeaan kylään nauttimaan välipalaa. Takaisin Rethymnossa hyödynnä paluukuljetusta hotellillesi.

Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

3. Rethymnosta: Eksklusiivinen jokiretkeily - Kourtaliotikon rotko

Lähde jännittävälle jokiretkelle Rethymnonin suurimman rotkon läpi, aivan Kreetan saaren keskellä. Seuraa joen rantaa erityisten polkujen kautta poissa väkijoukoista kokeneen oppaamme kanssa ja saat mahdollisuuden tutustua rotkon piilotettuun metsään, roiskia luonnonaltaisiin ja todistaa kanjoniin putoavaa valtavaa vesiputousta. Saavuttuamme rotkon yläpuolelle annamme sinulle neopreenipuvut, kypärät, kävelysauvat ja lyhyen tiedotuksen jälkeen reitistä, jota seuraamme, aloitamme seikkailun välittömästi! Ensimmäiseen osaan kuuluu upea näkymä suurelle vesiputoukselle! Virtaus ei lopu koskaan ja vuorilta alas tulevan veden määrä on yksinkertaisesti uskomaton! Pieni ja turvallinen hyppy viilentää sinua, sillä paikka on täydellinen instagramikuvien ottamiseen Jatkamme jokea alaspäin roiskimalla luonnonaltaisiin ja pitämällä hauskaa joen rannan vieressä. Kulkiessamme upeaa reittiä alas rotkoon näet ympärillämme plataaneja, jotka luovat täydellisen maiseman - Paikka kaukana väkijoukoista - tulet rakastamaan. Kun olemme kävelleet vielä noin 2 tuntia rotkossa, saavumme lopulta vanhaan oliivilehtoon, joka on poistumispaikkamme rotkosta. Siellä menemme maanpäälliseen piilotettuun paratiisiin nimeltä "Banana Garden" nauttimaan virvokkeita ja puhumaan kokemuksestamme! Kaiken kaikkiaan Kourtaliotiko Gorge -vaellus on kohtalainen vaellus, joka sopii useimmille kuntotasoille. Se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua yhteen Kreetan upeimmista luonnonihmeistä ja jättää sinulle varmasti pysyviä muistoja.

Rethymno: Rethymnon: Purjehduskatamaraaniristeily aterioineen ja juomineen.

4. Rethymno: Rethymnon: Purjehduskatamaraaniristeily aterioineen ja juomineen.

Aurinkoa aurinkoon All-inclusive-jahtireissulla Kreetan rannikolla. Kokeile kalastusta tai stand up -melontalautailua. Snorklaa katamaraanipurjeveneen ympärillä havaitaksesi paikallista merielämää. Laita lapset flamingo- ja yksisarvis kellukkeisiin, jotta koko perhe voi pitää hauskaa Välimerellä.. Aloita luksusjahtiseikkailusi Rethymnonin satamasta tervetuliaisvälipaloilla. Kun kapteeni on antanut joitakin tärkeitä turvallisuusvinkkejä ja -sääntöjä, purjehdi siniseen taivaanrantaan. Syö perinteinen Välimeren ateria, jossa on grillattua kalaa, tuoreita kauden vihanneksia ja hedelmiä. Lepää vatsa täynnä ja rentoudu aaltojen rauhallisen äänimaailman tahdissa.

Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

5. Kreeta: Rethimno, Chania ja Kournas-järvi: Päiväretki

Ensimmäinen pysähdyspaikka on Rethimnon kaupunki, joka on Kreetan kolmanneksi suurin kaupunki Heraklionin länsipuolella Kreetan pohjoisrannikolla. Täällä on arkeologisia muistomerkkejä ottomaanien ja venetsialaisten aikakaudelta. Nauti kävelystä vanhan kaupungin kujilla, vierailusta turkkilaisissa minareeteissa ja venetsialaisissa linnoituksissa tai kahvittelusta upeassa satamassa. Seuraava pysähdyspaikka on Hanian kaupunki, joka on Kreetan toiseksi suurin kaupunki pohjoisrannikolla Rethymnon länsipuolella. Hanian kaupunki jakautuu vanhaan kaupunkiin, jossa on upea satama, ja uuteen kaupunkiin, joka sijaitsee venetsialaisten linnoitusten takana. Vanha kaupunki on yksi Välimeren kauneimmista kaupungeista, ja sitä kutsutaan "idän Venetsiaksi". Löydät turkkilaisia minareetteja ja moskeijoita, muslimien asuinalueita, venetsialaisia linnoituksia, telakoita, suihkulähteitä, aukioita, kaaria, kartanoita, Loggian ja majakan. Vieraile kuuluisalla Agoralla (torilla), jossa on perinteisiä pikkukauppoja ja tavernoja. Päivän viimeinen pysähdyspaikka on Kournas-järvi, kaunis elinympäristö, jossa on luonnollista makeaa vettä ja joka on ainutlaatuinen Kreetalla. Koko Kournasin alue on suojeltu Natura 2000 -verkostossa, sillä se on nimetty kosteikkoalueeksi. Laaja vehreys, kukkuloiden väliset jyrkät notkelmat sekä harvinaiset kala- ja lintulajit tekevät Kournas-järvestä ihanteellisen paikan nauttia alkuiltapäivän kävelystä.

Kreeta: Santorinin päiväretki veneellä, mukaan lukien vierailu Oiassa ja Firassa

6. Kreeta: Santorinin päiväretki veneellä, mukaan lukien vierailu Oiassa ja Firassa

Lähtö Rethymnonin satamasta klo 8.00 Lähtösatamassa osallistujat esittävät kuponkinsa Seajets-kioskissa saadakseen heidän lauttaliput, Santorinin oikeaan bussinumeroon viittaava kortti ja oma pieni esite kielellä tietoa saaresta ja päiväkierroksesta. Saapuminen Santorinille Reitti kestää lähes 2 tuntia Heraklionista ja 2.30 tuntia Rethymnonista. satamassa Santorini, saattajamme toivottavat osallistujat tervetulleiksi ja saattavat heidät oikeisiin busseihin. Ensimmäinen pysäkki: Oia Saapuessaan Santorinin satamaan (Athinios) bussit lähtevät Oiaan, kaupungin kauneimpaan kylään. Santorini hyvin kuuluisa Blue Domes, luola taloja sininen ja valkoinen. Vilkkaan liikenteen päivinä bussit kulkevat merenrantareittiä saaren itäpuolella. Riippuen Oian nykyisestä liikenteestä ja kiertueen aikataulu, osallistujat viipyvät noin 2 tuntia. Myöhemmin bussi lähtee lähde seuraavalle pysäkille, Fira. Toinen pysäkki: Fira Matkalla Firan kaupunkiin osallistujat saavat mielenkiintoista tietoa saattajan kanssa saaren historiasta ja maantiedosta matkustaessaan läpi suuren osan saarta tie. Saavuttuaan Firaan he viettävät 2 tuntia nauttiakseen Kykladien näkymistä kalderalta, kivetystä pieni kuja hiekkaa vanhoja perinteisiä taloja saattajan mukana. Tämän jälkeen vierailijat tapaavat Firan katedraalissa ja heille tiedotetaan viimeisestä osasta kiertueesta: 1. vaihtoehto: Vieraile Santorinin tulivuorella (lisämaksu). Osallistujat saavat nauttia ainutlaatuisesta kauneudesta tulivuori ja mahdollisuus uida sen kuumissa lähteissä. 2. vaihtoehto: Lisää vapaa-aikaa saaren pääkaupungissa Firassa. Saapuminen Rethymnoon Lopuksi osallistujat palaavat alukseen, jossa he voivat nauttia kauniista näkymistä Egeanmeri ja Kreetanmeri.

Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

7. Koko päivän seikkailu Gramvoussan saarelle ja Baloksen laguunille alkaen Rethymnosta

Tämä Rethymnosta alkava elämys esittelee sinulle Kreetan luoteispuolella sijaitsevan Gramvousan saaren sekä Baloksen laguunin veneen ja bussin avulla.Aloita matkaamalla bussilla kohti Kissamoksen satamaa. Hyppää aluksen kannelle ja koe risteily, jonka aikana voit pulahtaa uimaan ja käydä linnan luona. Hotellisi lähellä sijaitsevalta tapaamispaikalta aikaisin aamulla alkava kierros sisältää mukavan bussikuljetuksen upeine maisemineen Kissamoksen satamaan. Hyppää aluksen kannelle ja matkaa Gramvousan saarelle noin tunnin risteilyllä. Gramvousaan saapuessasi voit viettää noin 105 minuuttia tutustuen venetsialaislinnoituksen saloihin ja kokea vaikuttavan näköalan sen ylimmästä kohdasta. Jos niin haluat, voit jäädä rentoutumaan aluksen kannelle nauttien kansibaarin ja -ravintolan antimista, tai mennä rentoutumaan rannalle. Kierroksen seuraava etappi on noin 20 minuutin matkan päässä sijaitseva Baloksen laguuni. Vietä kolmen tunnin pysähdys rannalla rentoutuen. Ihaile vaikuttavia hiekkadyynejä samalla, kun paistattelet päivää, rentoudut auringossa ja polskit vedessä. Elämys päättyy, kun sinut viedään ensin risteillen takaisin Kissamoksen satamaan, ja sen jälkeen lähelle Rethymnon hotelliasi.

Heraklionista: Kournas-järvi ja Rethymnon kiertoajelu: Hanian kaupunki, Kournas-järvi ja Rethymno Tour

8. Heraklionista: Kournas-järvi ja Rethymnon kiertoajelu: Hanian kaupunki, Kournas-järvi ja Rethymno Tour

Aamun nouto: Aloitamme osallistujien keräämisen noutopisteistä aamulla. Bussikuljetus vaihtelee hotellin/huoneiston sijainnista riippuen. Bussimatka: 3 tuntia 1: Hanian kaupunki - 2 tuntia 30 minuuttia Ryhmämme nauttivat ajasta, jonka aikana he voivat kierrellä tämän Kreikan viehättävän kaupungin kauniilla venetsialaisilla kaduilla ja kaupunginosissa. Kävele sen pikkukauppoja, markkinoita ja paikallisia ravintoloita täynnä olevilla kaduilla kuuluisan vanhan sataman ympärillä. Bussimatka: 1 tunti 2. pysäkki: Kournas-järvi - 1 tunti 20 minuuttia. Valkoisia vuoria heijastava Kreetan suurin luonnonjärvi antaa sinulle tunteen alppimaisemasta. Tartu tilaisuuteen ja vuokraa polkuvene, jolla voit tehdä ihanan kierroksen järven ympäri, uida ja nauttia aterian yhdessä pienistä tavernoista (ei sisälly hintaan). Bussimatka: 20 minuuttia 3. pysäkki: Bussikuljetus: 3: Rethymno - 1 tunti 30 minuuttia Vieraile Rethymnossa ja sen viehättävässä venetsialaisessa kaupungissa. Nauti vapaa-ajasta ja kävele vanhaa satamaa ja kaunista itämaista rantakatua pitkin. Kierroksen loppu - paluu lomakohteisiin: Nousu busseihin ja paluu hotelleihin, joihin keräsimme osallistujat aamulla. Liikenteestä ja kunkin noutopaikasta riippuen paluumatka-aika hotellille vaihtelee. Bussimatka: 2 tuntia

Kreeta: saarijeeppikierros BBQ:lla

9. Kreeta: saarijeeppikierros BBQ:lla

Uskomaton päivä ammattilaisten kanssa on täynnä äärimmäisyyksiä ja viihdettä! Päivä, joka jättää parhaat ja lämpimimmät muistot Kreetalta, alkaa aikaisin aamulla. Kuljetus hotellilta noutaa sinut ja vie sinut tiimin kokoontumispaikalle. Jos sinulla on ajokortti, pääset ajamaan itse jeepillä ja kokemaan extreme-ajoa maastossa. Jos sinulla ei kuitenkaan ole ajokorttia tai haluat vain rentoutua, tarjoamme sinulle kuljettajan. Kun olet tavannut oppaasi ja saanut lyhyen selostuksen päivän suunnitelmasta, lähdet unohtumattomalle matkalle. Ensimmäinen paikka, josta pääset nauttimaan, on Aposelemisin pato. Uskomattoman kaunis paikka, josta et varmasti voi olla ottamatta pari uskomatonta valokuvaa. Kun jatkat matkaa serpentiinitietä pitkin ja ihailet vuoristomaisemia, saavut Askoin perinteiseen kylään, jossa voit maistella perinteisiä herkkuja tai yksinkertaisesti nauttia kupin aromaattista kahvia. Päivän puolivälissä sinua odottaa Agia Annan kirkon lähellä unohtumaton grillijuhla, jossa voit syödä herkullisesti, rentoutua, hengähtää ja kerätä voimia. Kotimatkalla näet äärimmäisen kauniin maiseman, jossa yhdistyvät meri ja vuoret.

Ratsastus Kreetalla: Plakias Beach Ride

10. Ratsastus Kreetalla: Plakias Beach Ride

Ratsastuskeskuksesta alkaen ratsastajat suuntaavat länteen oliivilehtojen halki kohti Plakiaksen 1,4 kilometrin pituista hiekkarantaa. Heti rannikolle päästyään he ratsastavat rantaviivaa pitkin, ja libyalainen merituuli hyväilee heidän kasvojaan. Tärkeitä tietoja Kaikki hevosemme ovat hyvin koulutettuja ja hyväkäytöksisiä. Οur hevoset on varustettu kaikilla tarvittavilla varusteilla hevosen ja ratsastajan turvallisuuden takaamiseksi. Erittäin kokeneet oppaat tai saattajat (ratsastustason mukaan) ovat mukana kaikilla matkoilla. Tarjoamme kaikki pakolliset turvavarusteet myös ratsastajille. Ratsastustahti riippuu ratsastajan taidoista ja/tai mieltymyksistä. Tämä retki on saatavilla vain varhain aamulla. Pakolliset varusteet: Kypärä Valinnaiset varusteet: Suojat Turvaliivi (lapsille) Suositeltu vaatetus: Pitkät, mukavat housut Suljetut kengät Ratsastustaso: Kaikki

38 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 3

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rethymno Regional Unit, Luonto ja seikkailu

Luonto ja seikkailu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rethymno Regional Unit?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rethymno Regional Unit ovat:

Rethymno Regional Unit: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rethymno Regional Unit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rethymno Regional Unit : Mitä vierailijat sanovat

4x4 nouto hotellin lähellä, hyvä palvelu. Yhteydenotto etukäteen whats app messengerin kautta englanniksi toimi hienosti, erittäin mukavaa. Sisäänkirjautuminen ja esittely paikkaan mukaan lukien hygieniakonsepti (suojanaamari (myös hyödyllinen, kun kiertueella on pölyä), hiusverkko ja kypärä) oli hienoa. Mönkijän ja ajotyylin esittely kiertueen aikana oli hyvä, turvallisuuteen on kiinnitetty paljon huomiota. Opas oli erittäin mukava ja avulias, hänellä oli aina avoin korva. Retki sopii aloittelijoille (se oli ensimmäinen kerta mönkijällä). Helppo alussa, ylämäkeen tie, jossa on mutkia. Hetken offroadin jälkeen - portti kasvaa ajoittain. Tauko vuoristokylässä, jossa on vesihuolto ja mahdollisuus kiertoajelulle. Sitten sekoitus maantietä ja maastoa, pysähdy altaan äärellä olevaan kahvilaan, jossa on wc-mahdollisuus ja juomia. Sitten enimmäkseen maastoa, jossa on hienoja helppoja esteitä - viimeinen pysähdys korkealla vuorella pikniktauolla. Noin 3,5 tunnin kuluttua takaisin tukikohtaan.

DiscoverySafarin mönkijäkierros on osa tavallista Kreetan lomaa - ainakin silloin, kun olemme nurkassa. Olen ollut kiertueella viidennen kerran, tällä kertaa mukanani ystäviä, jotka olivat myös erittäin innostuneita! Nouto halutusta paikasta hotellimme läheltä toimi hienosti, vaikkakin hieman todellisen noutosäteen ulkopuolella, yhteydenpito WhatsAppin kautta toimi täydellisesti. Kierros on hyvin hoidettu, kaikki mönkijät ovat hyvin huollettuja ja turvallisia, tällä kertaa oli jopa kaksi täysin uutta ajoneuvoa. Sään vaikutuksista johtuen kiertue on aina hieman erilainen, mutta aina hyvä ja turvallinen. Erittäin suositeltavaa!

Ich hatte einen sehr schönen Tag auf Gramvoussa Balos mit Markidis Travel. Der Bus war pünktlich, gut klimatisiert und wirklich sehr sauber! Anastasia unsere Reiseleiterin wahr sehr freundlich und hat uns viel über die Insel erzählt. Sie hat uns die Tickets für den Boot besorgt, somit haben wir uns nicht an der Wartelinie anstellen müssen bei der Hitze. Endlich ein Veranstalter in dem alles super past. Nicht lange suchen einfach bei Markidis buchen.

Niin hieno kokemus. Simon oppaamme oli loistava, otti suuren ryhmämme hallintaan erittäin hillitysti, piti meidät turvassa, mutta antoi paljon adrenaliinia virrata! Erinomainen vastine rahalle, 4 tuntia seikkailua vuoristossa, kiitos!