Lisää päivät

Réthymnon linnoitus

Réthymnon linnoitus: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Rethymno: Rethymnon: Vanhankaupungin Segway Tour

1. Rethymno: Rethymnon: Vanhankaupungin Segway Tour

Tutustu Rethynmon parhaimpiin puoliin kätevällä, huipputeknisellä Segwayllä. Aloitat retken merenrannalta merisataman vierestä ja tapaat oppaasi, joka esittelee sinulle ajoneuvosi, minkä jälkeen hauskanpito alkaa. Lähdet Segwayn kyydissä ja löydät itsesi pian vanhankaupungin sydämestä, jossa on joitakin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten Mitropolis ja Nerazze-Mosqe. Sieltä kierroksesi etenee vanhankaupungin "salaiseen" osaan. Sen jälkeen on aika lähteä linnaan. Matkalla ylös Fortezzan linnoitukselle voit ihailla henkeäsalpaavia näkymiä kaupunkiin, kun tunnet meren tuulen tuiverruksen toiselta puolelta. Matkalla alaspäin voit vilkaista Venetsian satamaa, kun opit myytistä, joka kätkeytyy Rimondin suihkulähteen veteen. Kierroksen päätteeksi löydät itsesi Rethymnon kuuluisimmalta aukiolta.

Agia Galinista/Matalasta: Gal Galai Galia Galala: Rethymnon City Tour: Rethymnon City Tour

2. Agia Galinista/Matalasta: Gal Galai Galia Galala: Rethymnon City Tour: Rethymnon City Tour

Tutustu lumoavaan Rethymnonin kaupunkiin, jota pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista kohteista. Kuljeskele kaupungin mutkittelevilla kujilla ja värikkäillä kaduilla vanhassakaupungissa, josta löydät lukuisia herkullisia ravintoloita ja kahviloita. Kävele Rethymnonin tarinallisessa historiassa vierailemalla sen hyvin säilyneissä venetsialais- ja ottomaaniaikaisissa maamerkeissä. Et voi jättää väliin venetsialaista Fortezzaa, 1500-luvulla turkkilaisia vastaan puolustautumiseksi rakennettua linnoitusta. Tutustu Rimondin suihkulähteeseen, jonka venetsialainen kuvernööri Rimondi rakennutti vuonna 1626 juomaveden saamiseksi. Tutustu rauhassa kaupungin viehätykseen ja rentoudu virkistävällä uinnilla rannalla. Rethymnon on kaupunki, joka vain odottaa löytämistä!

Haniasta: Rethymno & Kournas-järvi Yksityinen kiertoajelu w/ välipalat

3. Haniasta: Rethymno & Kournas-järvi Yksityinen kiertoajelu w/ välipalat

Tutustu kahteen Kreetan kuvankauniimpaan kohteeseen tällä puolen päivän yksityisellä kiertomatkalla, joka vie sinut Rethymnoniin ja Kournasin järvelle. Lähde matkaan suoraan majoituspaikastasi Hanian kaupungista ilmastoidulla ajoneuvolla, jossa on Wi-Fi ja USB-portit.Hyvä on, että voit matkustaa suoraan majoituspaikastasi. Kyytiin noustuasi aloita matkasi Rethymnosta, romanttisesta kaupungista, jossa on useita viehättäviä reittejä ja lukuisia historiallisia muistomerkkejä, joissa voit vierailla. Hämmästele suurta venetsialaista Fortezzan linnaa, vanhaa majakkaa sekä lukemattomia kirkkoja, moskeijoita ja kaaria. Kävele mukulakivipolkuja pitkin, jotka johtavat vanhan kaupungin muihin piilotettuihin paikkoihin. Seuraava pysähdyspaikka on kuuluisa Kournas-järvi, joka on Kreetan ainoa makean veden järvi. Tämä paikka on ihanteellinen rentoutumiseen ja kävelyyn. Harrasta ainutlaatuista näkymää vedessä heijastuvista Valkoisista vuorista samalla, kun juot kupin perinteistä kreikkalaista kahvia. Voit halutessasi vuokrata polkuveneen ja viettää aikaa vedessä etsien järvessä eläviä kilpikonnia. Välillä voit istahtaa alas ja nauttia välipalataukoa, johon kuuluu ateriarasia, jossa on voileipiä ja kreetalaista kalitsounia (kreetalainen makea juustoleivonnainen). Tarjolla on myös kylmiä virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja pullotettua vettä.

Réthymnon linnoitus: suosituimmat nähtävyydet lähellä

Réthymnon linnoitus: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Réthymnon linnoitus? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.