Tekemistä kohteessa
Reykjavik

Lumoudu Islannin pääkaupungin vulkaanisten maisemien, kuumien lähteiden ja maamerkkien tunnelmasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 39 861 arvosteluun

Uskomaton kokemus. Opas oli hämmästyttävä ja niin asiantunteva, sai sinut aina tuntemaan, että olit ensin ja kaikkiin kysymyksiisi hän sai vastauksen. Lisäksi hän lähti kiertueelta vierailemaan paikallisella maatilalla, jonka kanssa hän oli ystävänä nähdäkseen vastasyntyneen karitsan (12 tuntia vanha lammas) ja teki toisen minipysähdyksen saadakseen uskomattomia luonnonkauniita valokuvakuvia. Hänellä oli myös henkilökohtaisia suositeltuja retkiä ja aktiviteetteja. Erittäin pitkä päivä, mutta tämä kiertue on sellainen, jossa et ole bussissa niin paljon kuin muut Islannissa. Muilla kiertomatkoilla, joilla olen ollut, ne ovat olleet erittäin raskaita busseilla, ja matkat paikkojen välillä vaihtelivat 40 minuutista tuntiin, tämä oli noin 30 minuuttia paikkojen välillä ja sisälsi pitkiä pysähdyksiä, esimerkiksi: Salainen laguuni, jonka pysähdyimme noin 2 tunnin ajan. Suosittelen ehdottomasti tätä kiertuetta saadaksesi käsityksen siitä, mitä odottaa muilta, ja ehkä sinulla on mahdollisuus ke

Matka tehtiin paikallisen kiertomatkapalvelun kanssa, nimeltään Bus Travels, ja minun on sanottava, että matkaopas David oli erittäin mukava opas. Hän kertoo sinulle kaikki näkemykset paikoista, joissa käyt, ja myös sopivan ajan näkemiseen. Secret Lagoon oli myös kiva, mutta täytyy sanoa, että tämä olisi lisätty viimeiseen toimintaan eikä ensimmäiseen, jotta se olisi poistanut kaiken matkan väsymyksen. Mutta matka oli kuitenkin upea.

Erittäin nautinnollinen koko päivän kiertue. Oppaamme Arnan (Addi), toivottavasti sain sen oikein, oli erittäin asiantunteva ja teki päivästä niin nautinnollisen. Paljon aikaa kävellä jokaisella pysäkillä.

Excellent tour. All the sights were worth visiting and the guide called HBO was very good.

Muuten erinomainen, mutta kuljettaja oli kerran vaarassa nukahtaa.