Tekemistä kohteessa

Reykjavik

Lumoudu Islannin pääkaupungin vulkaanisten maisemien, kuumien lähteiden ja maamerkkien tunnelmasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Reykjavikin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Reykjavik on pieni kaupunki lähes keskellä ei mitään, joten miksi siellä kannattaisi vierailla? Syitä on monia, kuten upeat vulkaaniset maisemat, kuumat lähteet ja ruuhkattomat mutta silti vaikuttavat maamerkit. Eikä tässä ole edes jäävuoren huippu!

 • Islannin kansallismuseo

  1. Islannin kansallismuseo

  Tjörnin-lammen lähellä sijaitseva ikkuna maan historiaan on helppo löytää, mutta voit silti tiedustella paikallisilta museon sijaintia mainitsemalla sen islanninkielisen nimen: Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Saga-museon ja keinotekoisten geysirien kotipaikka Perlan on upea lasikupoli, jossa on myös yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Myös näkymät ovat loistavan ruoan tasoiset!

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Islannin vulkaanisista kivimuodostelmista vaikutteita saanut Hallgrímskirkja näkyy lähes joka puolelta kaupunkia. Matkusta hissillä rakennuksen huipulle ja ihaile upeita näkymiä kaupunkiin.

 • Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  4. Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  Harpa on Reykjavikin kulttuurin kehto, joka tunnetaan upeiden esitysten lisäksi pohjoismaalaisen arkkitehtuurin ja designin virstanpylväänä.

 • Blue Lagoon

  5. Blue Lagoon

  Blue Lagoon on maalämmöllä toimiva terveyskylpylä, joka tunnetaan hoitomenetelmistään. Voit halutessasi vierailla myös rennommalla Nauthólsvíkin maalämpörannalla!

 • Kolaportidin kirpputori

  6. Kolaportidin kirpputori

  Vanhan sataman tuntumassa sijaitsevalta kirpputorialueelta voit löytää islantilaisia herkkuja, kuten käynyttä hainlihaa, sekä vintagevaatteita, vinyylejä ja muita kirpparitavaroita. Varaa mukaasi käteistä välttääksesi raha-automaattijonot!

 • Elliðaárdalurin laakso

  7. Elliðaárdalurin laakso

  Tämä kaupungin laitamilla sijaitseva virkistysalue on yksi Reykjavikin parhaista päiväreissukohteista. Lohia ja taimenia kuhiseva Elliðaár-joki virtaa alueen kauniin kasvillisuuden lomassa.

Suunnittele vierailusi

 • Paras matkustusaika

  Reykjavikin yöttömät yöt tekevät siitä upean kesäisen matkustuskohteen, mutta revontulia voi nähdä parhaiten talvella. Varaa pidempi loma mikäli haluat varmasti nähdä revontulet, sillä niiden ennustaminen on hankalaa.

 • Suositeltu matkan kesto

  Reykjavikissa on sen pienestä koosta huolimatta paljon koettavaa ja nähtävää. Viikonlopun aikana ehdit nähdä kaupungin nähtävyydet, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tehdä päiväreissuja Islannin luonnonmaisemiin tai nauttia kaupungin yöelämästä sekä musiikkitarjonnasta.

 • Reykjavikin hintataso

  Reykjavik on muiden pohjoismaisten kaupunkien tapaan melko hintava kaupunki, muttei kuitenkaan esimerkiksi Lontoota tai Pariisia merkittävästi hintavampi matkakohde. Reykjavikin kierrosten ja nähtävyyksien hyvä puoli on se, että voit odottaa saavasi rahoille vastinetta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Islanti
 • Rahayksikkö
  Islannin kruunu (ISK)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +354
 • Paras aika vierailla
  Kesä

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 36 156 arvosteluun

Kiertue oli erittäin mukava. David, opas, erinomainen! Valitsimme kuitenkin pienryhmäkiertueen ja päädyimme istumaan yhden tiedoston toistensa taakse. Tämä heikensi kokemusta. Meillä ei ollut aavistustakaan, että minibussisaaret olivat 2 paikkaa yhdessä ja yksittäiset istuimet saaren poikki. Koska viimeinen ryhmä, jonka he valitsivat, istuimme vain käytettävissä olevissa paikoissa, yksittäisissä paikoissa.

Valaiden katselu Amelia -ruusulla oli aivan jännittävä seikkailu !! Oppaamme Lucky oli todella onnekas ja löysi meille niin paljon kauniita valaita, minkkiä ja rypäleitä sekä ihania lunneja. Koko miehistö oli ystävällinen ja avulias. Kolme tuntia meni kuin siivillä! Olen ollut valaiden katselu monta kertaa vuosien varrella ja tämä oli ensiluokkainen kaikin tavoin!!!

Näimme valaita! Minkit olivat nopeasti liikkuvia ja hieman hankala seurata, mutta rypäle nousi suoraan venemme lähelle ja vietti hieman enemmän aikaa kameran näyttämiseen :) Oppaamme Lucky oli todella ystävällinen ja informatiivinen (ja hänellä oli kotkan silmät/korvat valaille) alueella) - hän oli ehdottomasti plus!

Opas kertoi Islannin saagaa ja nähtävyyksistä kattavasti. Vesiputoukset olivat mahtavia, samoin Black Beach.

Mahtava kierros ja upeat maisemat. Opas/kuski oli asiantuntija.