Reykjavik
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Reykjavik

Reykjavik: Kaikki retket ja aktiviteetit

Reykjavik: huippunähtävyydet

Reykjavikin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Reykjavik on pieni kaupunki lähes keskellä ei mitään, joten miksi siellä kannattaisi vierailla? Syitä on monia, kuten upeat vulkaaniset maisemat, kuumat lähteet ja ruuhkattomat mutta silti vaikuttavat maamerkit. Eikä tässä ole edes jäävuoren huippu!

Islannin kansallismuseo

Islannin kansallismuseo

Tjörnin-lammen lähellä sijaitseva ikkuna maan historiaan on helppo löytää, mutta voit silti tiedustella paikallisilta museon sijaintia mainitsemalla sen islanninkielisen nimen: Þjóðminjasafn!

Perlan

Perlan

Saga-museon ja keinotekoisten geysirien kotipaikka Perlan on upea lasikupoli, jossa on myös yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Myös näkymät ovat loistavan ruoan tasoiset!

Hallgrímskirkja

Hallgrímskirkja

Islannin vulkaanisista kivimuodostelmista vaikutteita saanut Hallgrímskirkja näkyy lähes joka puolelta kaupunkia. Matkusta hissillä rakennuksen huipulle ja ihaile upeita näkymiä kaupunkiin.

Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

Harpa on Reykjavikin kulttuurin kehto, joka tunnetaan upeiden esitysten lisäksi pohjoismaalaisen arkkitehtuurin ja designin virstanpylväänä.

Blue Lagoon

Blue Lagoon

Blue Lagoon on maalämmöllä toimiva terveyskylpylä, joka tunnetaan hoitomenetelmistään. Voit halutessasi vierailla myös rennommalla Nauthólsvíkin maalämpörannalla!

Kolaportidin kirpputori
Valokuva: Luc Van Braekel@flickr (CC BY 2.0)

Kolaportidin kirpputori

Vanhan sataman tuntumassa sijaitsevalta kirpputorialueelta voit löytää islantilaisia herkkuja, kuten käynyttä hainlihaa, sekä vintagevaatteita, vinyylejä ja muita kirpparitavaroita. Varaa mukaasi käteistä välttääksesi raha-automaattijonot!

Elliðaárdalurin laakso

Elliðaárdalurin laakso

Tämä kaupungin laitamilla sijaitseva virkistysalue on yksi Reykjavikin parhaista päiväreissukohteista. Lohia ja taimenia kuhiseva Elliðaár-joki virtaa alueen kauniin kasvillisuuden lomassa.

Suunnittele käyntisi paikassa Reykjavik

Paras matkustusaika

Reykjavikin yöttömät yöt tekevät siitä upean kesäisen matkustuskohteen, mutta revontulia voi nähdä parhaiten talvella. Varaa pidempi loma mikäli haluat varmasti nähdä revontulet, sillä niiden ennustaminen on hankalaa.

Suositeltu matkan kesto

Reykjavikissa on sen pienestä koosta huolimatta paljon koettavaa ja nähtävää. Viikonlopun aikana ehdit nähdä kaupungin nähtävyydet, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tehdä päiväreissuja Islannin luonnonmaisemiin tai nauttia kaupungin yöelämästä sekä musiikkitarjonnasta.

Reykjavikin hintataso

Reykjavik on muiden pohjoismaisten kaupunkien tapaan melko hintava kaupunki, muttei kuitenkaan esimerkiksi Lontoota tai Pariisia merkittävästi hintavampi matkakohde. Reykjavikin kierrosten ja nähtävyyksien hyvä puoli on se, että voit odottaa saavasi rahoille vastinetta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Islanti
 • Rahayksikkö
  Islannin kruunu (ISK)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +354
 • Paras aika vierailla
  Kesä

Tekemistä: Reykjavik

Huippunähtävyydet kohteessa Reykjavik

Kaupungit: Islanti

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Islannin upea luonto ja erityisesti Thingvellirin kansallispuisto.

Gullfossin vesiputous ja Geysirit on vaikuttavia näkyjä, mutta parasta retkessä on Thingvellirin kansallispuisto, joka on aivan huikea luontokokemus. Retken kesto on sopiva, opas asiantunteva ja välitön kaveri, bussi hyvä joskin Wi-Fi puuttui. Hinta vähän yläkantissa, kuten Islannissa kaikessa muussakin.

Monipuolinen, sopivalla aikataululla monta hienoa nähtävyyttä.

Laadukas bussi, hyvää englantia puhuva, hauska opas. Kierroksella sopivasti aikaa kaikissa kohteissa ja kierroksen kokonaispituus sopiva. Kattoi päänähtävyyksiä hyvin. Hyvä hinta-laatusuhde. Suosittelen!

Kultaisen kierroksen iltapäiväretki Arvostelija: Anonyymi, 19.06.2017

Oli todella monipuolinen ja hieno retki!

Hyvä ja mukava opas! Hän jaksoi kertoa paljon asioita koko retken ajan, ja hän jaksoi olla iloinen ja mukava koko päivän. Tomaattipaikka olii mahtava!

Golden Circle Plus Pienryhmäreitti Reykjavikista Arvostelija: Anonyymi, 21.07.2019

Toimiva, ystävällinen, asiallinen, mukava opas!

Kokopäivän kierros, kaikki ihanat nähtävyydet hyvä aikataulutus. Omakustanteinen keittolounas yhdellä pysähtymispisteellä, oikein maukas. Suosittelen.

Mielenkiintoiset kohteet hyvin opastettuna.

Mielenkiintoiset kohteet osaavasti ja hauskasti opastettuna (Lasma). Aikataulu piti. Taitava kuljettaja tunsi reitin.

Reykjavikista: Kokopäiväretki Etelä-Islannissa Arvostelija: Anonyymi, 16.02.2019