Tekemistä kohteessa
Reykjavik

Lumoudu Islannin pääkaupungin vulkaanisten maisemien, kuumien lähteiden ja maamerkkien tunnelmasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.

Reykjavikin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Reykjavik on pieni kaupunki lähes keskellä ei mitään, joten miksi siellä kannattaisi vierailla? Syitä on monia, kuten upeat vulkaaniset maisemat, kuumat lähteet ja ruuhkattomat mutta silti vaikuttavat maamerkit. Eikä tässä ole edes jäävuoren huippu!

 • Islannin kansallismuseo

  1. Islannin kansallismuseo

  Tjörnin-lammen lähellä sijaitseva ikkuna maan historiaan on helppo löytää, mutta voit silti tiedustella paikallisilta museon sijaintia mainitsemalla sen islanninkielisen nimen: Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Saga-museon ja keinotekoisten geysirien kotipaikka Perlan on upea lasikupoli, jossa on myös yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Myös näkymät ovat loistavan ruoan tasoiset!

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Islannin vulkaanisista kivimuodostelmista vaikutteita saanut Hallgrímskirkja näkyy lähes joka puolelta kaupunkia. Matkusta hissillä rakennuksen huipulle ja ihaile upeita näkymiä kaupunkiin.

 • Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  4. Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  Harpa on Reykjavikin kulttuurin kehto, joka tunnetaan upeiden esitysten lisäksi pohjoismaalaisen arkkitehtuurin ja designin virstanpylväänä.

 • Blue Lagoon

  5. Blue Lagoon

  Blue Lagoon on maalämmöllä toimiva terveyskylpylä, joka tunnetaan hoitomenetelmistään. Voit halutessasi vierailla myös rennommalla Nauthólsvíkin maalämpörannalla!

 • Kolaportidin kirpputori

  6. Kolaportidin kirpputori

  Vanhan sataman tuntumassa sijaitsevalta kirpputorialueelta voit löytää islantilaisia herkkuja, kuten käynyttä hainlihaa, sekä vintagevaatteita, vinyylejä ja muita kirpparitavaroita. Varaa mukaasi käteistä välttääksesi raha-automaattijonot!

 • Elliðaárdalurin laakso

  7. Elliðaárdalurin laakso

  Tämä kaupungin laitamilla sijaitseva virkistysalue on yksi Reykjavikin parhaista päiväreissukohteista. Lohia ja taimenia kuhiseva Elliðaár-joki virtaa alueen kauniin kasvillisuuden lomassa.

Suunnittele vierailusi

 • Paras matkustusaika

  Reykjavikin yöttömät yöt tekevät siitä upean kesäisen matkustuskohteen, mutta revontulia voi nähdä parhaiten talvella. Varaa pidempi loma mikäli haluat varmasti nähdä revontulet, sillä niiden ennustaminen on hankalaa.

 • Suositeltu matkan kesto

  Reykjavikissa on sen pienestä koosta huolimatta paljon koettavaa ja nähtävää. Viikonlopun aikana ehdit nähdä kaupungin nähtävyydet, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tehdä päiväreissuja Islannin luonnonmaisemiin tai nauttia kaupungin yöelämästä sekä musiikkitarjonnasta.

 • Reykjavikin hintataso

  Reykjavik on muiden pohjoismaisten kaupunkien tapaan melko hintava kaupunki, muttei kuitenkaan esimerkiksi Lontoota tai Pariisia merkittävästi hintavampi matkakohde. Reykjavikin kierrosten ja nähtävyyksien hyvä puoli on se, että voit odottaa saavasi rahoille vastinetta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Islanti
 • Rahayksikkö
  Islannin kruunu (ISK)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +354
 • Paras aika vierailla
  Kesä

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 38 089 arvosteluun

Hyvin järjestetty kiertue, erittäin mukava vene erilaisilla valasinfografioilla ja hyvällä ja halpa baarilla. Oppaamme Iga oli mukaansatempaava ja selitti meille paljon sekä havainnon aikana että paluumatkalla. Meillä oli onnea: näimme ryhävalaan (Islannin suurin valas) ja 3 delfiiniä! Älä huolehdi ympäristövaikutuksista: he eivät käytä kaikuluotainta, jotta ne eivät häiritse valaita. Lopuksi, jos kärsit merisairaudesta, älä aliarvioi kiertoajelua (joka tapauksessa he antavat tabletteja ilmaiseksi niitä tarvitseville veneessä)

Erittäin mukava ja rento kiertue, jossa on mahdollisuus nähdä paljon luontoa sen ympärillä tulivuoren hiekalla ja kivillä. Hevoset ovat erittäin söpöjä ja helppoja käsitellä, vaikka olisit aloittelija tai et ole ollut hevosella pitkään aikaan kuin minä. Oppaat ovat erittäin mukavia ja selittävät kaiken + ottavat hyviä kuvia erittäin hyvin valitusta paikasta. Olen iloinen, että päätin lähteä tälle matkalle viimeisenä sekuntina ennen kotiin lentämistä !!!

Valaiden katselu Amelia -ruusulla oli aivan jännittävä seikkailu !! Oppaamme Lucky oli todella onnekas ja löysi meille niin paljon kauniita valaita, minkkiä ja rypäleitä sekä ihania lunneja. Koko miehistö oli ystävällinen ja avulias. Kolme tuntia meni kuin siivillä! Olen ollut valaiden katselu monta kertaa vuosien varrella ja tämä oli ensiluokkainen kaikin tavoin!!!

Koko kokemus oli hämmästyttävä. Kultainen ympyrä on ehdottomasti vierailun arvoinen. Kerid-kraattori oli aika siistiä. Paras osa matkaa oli selvästi sininen laguuni. Se on mahtavaa. Niin rentouttavaa. Oppaat olivat myös todella upeita ja hauskoja. Christina ja Mika olivat upeita oppaita ja tekivät kokemuksesta paremman.

Ystävällinen, täsmällinen ja kertoi mukavia tietoja. Mukava auto.