Tekemistä kohteessa

Reykjavik

Lumoudu Islannin pääkaupungin vulkaanisten maisemien, kuumien lähteiden ja maamerkkien tunnelmasta.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Ilmainen peruutus

Peruuta enintään 24 tuntia ennen aktiviteettisi alkamista saadaksesi täyden hyvityksen.

Reykjavikin parhaat nähtävyydet ja aktiviteetit

Reykjavik on pieni kaupunki lähes keskellä ei mitään, joten miksi siellä kannattaisi vierailla? Syitä on monia, kuten upeat vulkaaniset maisemat, kuumat lähteet ja ruuhkattomat mutta silti vaikuttavat maamerkit. Eikä tässä ole edes jäävuoren huippu!

 • Islannin kansallismuseo

  1. Islannin kansallismuseo

  Tjörnin-lammen lähellä sijaitseva ikkuna maan historiaan on helppo löytää, mutta voit silti tiedustella paikallisilta museon sijaintia mainitsemalla sen islanninkielisen nimen: Þjóðminjasafn!

 • Perlan

  2. Perlan

  Saga-museon ja keinotekoisten geysirien kotipaikka Perlan on upea lasikupoli, jossa on myös yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Myös näkymät ovat loistavan ruoan tasoiset!

 • Hallgrímskirkja

  3. Hallgrímskirkja

  Islannin vulkaanisista kivimuodostelmista vaikutteita saanut Hallgrímskirkja näkyy lähes joka puolelta kaupunkia. Matkusta hissillä rakennuksen huipulle ja ihaile upeita näkymiä kaupunkiin.

 • Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  4. Harpa - Reykjavikin konserttisali ja messukeskus

  Harpa on Reykjavikin kulttuurin kehto, joka tunnetaan upeiden esitysten lisäksi pohjoismaalaisen arkkitehtuurin ja designin virstanpylväänä.

 • Blue Lagoon

  5. Blue Lagoon

  Blue Lagoon on maalämmöllä toimiva terveyskylpylä, joka tunnetaan hoitomenetelmistään. Voit halutessasi vierailla myös rennommalla Nauthólsvíkin maalämpörannalla!

 • Kolaportidin kirpputori

  6. Kolaportidin kirpputori

  Vanhan sataman tuntumassa sijaitsevalta kirpputorialueelta voit löytää islantilaisia herkkuja, kuten käynyttä hainlihaa, sekä vintagevaatteita, vinyylejä ja muita kirpparitavaroita. Varaa mukaasi käteistä välttääksesi raha-automaattijonot!

 • Elliðaárdalurin laakso

  7. Elliðaárdalurin laakso

  Tämä kaupungin laitamilla sijaitseva virkistysalue on yksi Reykjavikin parhaista päiväreissukohteista. Lohia ja taimenia kuhiseva Elliðaár-joki virtaa alueen kauniin kasvillisuuden lomassa.

Suunnittele vierailusi

 • Paras matkustusaika

  Reykjavikin yöttömät yöt tekevät siitä upean kesäisen matkustuskohteen, mutta revontulia voi nähdä parhaiten talvella. Varaa pidempi loma mikäli haluat varmasti nähdä revontulet, sillä niiden ennustaminen on hankalaa.

 • Suositeltu matkan kesto

  Reykjavikissa on sen pienestä koosta huolimatta paljon koettavaa ja nähtävää. Viikonlopun aikana ehdit nähdä kaupungin nähtävyydet, mutta varaa aikaa ainakin viikko, mikäli haluat tehdä päiväreissuja Islannin luonnonmaisemiin tai nauttia kaupungin yöelämästä sekä musiikkitarjonnasta.

 • Reykjavikin hintataso

  Reykjavik on muiden pohjoismaisten kaupunkien tapaan melko hintava kaupunki, muttei kuitenkaan esimerkiksi Lontoota tai Pariisia merkittävästi hintavampi matkakohde. Reykjavikin kierrosten ja nähtävyyksien hyvä puoli on se, että voit odottaa saavasi rahoille vastinetta.

Hyödyllistä tietoa

 • Kieli
  Islanti
 • Rahayksikkö
  Islannin kruunu (ISK)
 • Aikavyöhyke
  UTC (+00:00)
 • Maakoodi
  +354
 • Paras aika vierailla
  Kesä

Sightseeing in Reykjavik

Möchten Sie alle Aktivitäten in Reykjavik entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 35 901 arvosteluun

Retki oli huikaisevan upea! Päivän aikataulu toimi hyvin ja kohteissa vietettiin päivän pituuteen nähden riittävästi aikaa. Kohteet oli valittu loistavasti ja olivat sisällöltään sopivan monipuolisia. Ääni-/tekstiopastus oli laadukas ja kattava sekä viihdyttävä. Puhumattakaan päivän kuskista/oppaasta, joka oli aivan omaa luokkaansa! Hän elävöitti kohteita kertomalla historiasta hauskasti ja piti mielenkiintoa sekä tunnelmaa yllä kertomalla yllättäviä yksityiskohtia sekä nähtävyyksistä että Islannin historiasta ja kulttuurista. Reissu oli todellakin hintansa arvoinen!

Simply amazing! Both the tour itself and the guide, David, who made it even more enjoyable with his best sense of humor. In addition to the joking, David also gave a lot of important and also surprising information about Iceland during the tour. A day never to forget! Thank you <3

An amazing and a wonderful experience! Our tour guide was super nice and horses were the best! And what a views. Just one of the nicest experiences.

Kohtelias ja iloinen opas kerto paljon historiaa ja elämää islannissa. Katseltavaa kyllä riitti.

Excellent way to get to know the city and the whole island by visiting all the museums.