Lisää päivät

ReykjavikBussi- ja tila-auto-kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Reykjavik Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Reykjavikin Hop-On Hop-Off -kierros: 24 tai 48 tunnin lippu

1. Reykjavikin Hop-On Hop-Off -kierros: 24 tai 48 tunnin lippu

Reykjavik on yksi maailman taianomaisimmista paikoista vierailla. Kaupunki on moderni ja eteenpäin menevä, mutta se on silti tiukasti kiinni luonnossa. Tällä 24/48 tunnin bussilipulla pääset näkemään koko kaupungin ja nauttimaan samalla monikielisestä selostuksesta. Esja-vuori nousee ylväänä pohjoisen pääkaupungin yllä, ja aurinkoisena päivänä Snaefellsjokullin jäätikkö kimmeltää vaaleansinisenä ja kirkkaana länsihorisontissa. Bussikierroksella näet esimerkiksi Reykjavikin sataman, kaupungintalon, Islannin kansallisgallerian, Pearl Hallsgrimschurchin, sekä Laugardalurin geotermisen kylpylän. Reitin pysäkit ovat:  1- Harpan konserttihalli  2 - Vanha satama 3 - Viikinkimuseo 4 - Whales of Iceland 5 - kansallismuseo 6 - Laekjargata 7 - Laugavegurin ostoskatu 8 - Reykjavik Art Museum 9 - Hallgrimskirkja 10 - BSÍ-bussiterminaali 11 - Perlan 12 - Kringlanin ostoskeskus 13 - Hilton Reykjavik Nordica 14 - Laugardalurin laakso 15 - Skarfabakkin satama (vain kesäisin) 16 - Hofdin talo

Reykjavikista: Raufarhólshellir Lava Tunnel bussilla: Raufarhólshellir Lava Tunnel linja-autolla

2. Reykjavikista: Raufarhólshellir Lava Tunnel bussilla: Raufarhólshellir Lava Tunnel linja-autolla

Kokeile Raufarhólshellirin laavaputken ainutlaatuisia kalliomuodostelmia opastetulla kierroksella. Uskaltaudu luolaan laadukkaan taskulampun ja kypärän kanssa. Pysy matkan aikana yhteydessä toisiimme ilmaisella WiFillä ilmastoidussa bussissa, joka kulkee Reykjavikista luolaan. Matkaa bussilla Reykjavikista Raufarhólshellirin laavatunneliin noin 30 minuutin ajomatkan päässä pääkaupungista. Perillä voit tutustua yhteen Islannin suurimmista laavaputkista, jonka katto on romahtanut sisäänkäynnin lähellä muodostaen kauniita valopylväitä. Hämmästele tunnelin seinämän fantastista värivalikoimaa, joka johtuu kallion eri mineraalilajeista. Lähde aistimatkalle, kun kuulet luolan "puhuvan" ja tunnet luonnonvoimat ennennäkemättömällä tavalla. Lähde pois mukavuusalueeltasi paikassa, joka on niin erikoinen, että se valittiin kuvauspaikaksi Hollywood-elokuvaan "Noah", jonka pääosassa on Anthony Hopkins.

Reykjavikista: Revontulet opastettu kierros valokuvineen

3. Reykjavikista: Revontulet opastettu kierros valokuvineen

Etsi revontulia opastetulla ryhmäretkellä Reykjavikista. Todista ainutlaatuista tähtitaivasta, jossa valon välähdys leikkaa Islannin maisemaa. Tapaamme kiertoajelubussin pysähdyspaikoilla keskustassa ja muissa valikoiduissa hotelleissa keskustan ulkopuolella, jotka sijaitsevat Reykjavikissa. Ryhmäkoko voi vaihdella sesongin mukaan ja se voi olla enintään 30-40 henkilöä per ryhmä. Matka suuntautuu kaupungin rajojen ulkopuolelle mahdollisimman kauas valosaasteesta, revontulia on vaikeampi nähdä Reykjavikista käsin. Loppupaikkaa ei ole ennalta määrätty, sillä se riippuu pilvipeitteestä ja illan aktiivisuudesta. Ajomatka pidetään mahdollisimman lyhyenä, ja saatat pysähtyä useissa paikoissa, sillä revontulet voivat olla melko vaikeasti havaittavissa. Jos opas pitää paikkaa hyvänä, saatamme jäädä sinne - tätä kaunista ilmiötä joutuu usein odottamaan, mutta se on aina sen arvoista. Kun etsitte revontulia, oppaasi virittää kameransa ryhmäkuvia varten. Matkanjohtajasi varmistaa, että kaikki saavat tilaisuuden valokuvaan. Käpertykää lämpimiin peittoihin ja nauttikaa itse tarjoiltavasta valikoimasta kuumaa kaakaota ja pikkupurtavaa ja katselkaa tähtiä revontulia odotellessamme. Jos metsästyksemme onnistuu, lähetämme kuvat sähköpostitse pudotuslaatikkolinkin avulla 7 päivän kuluessa retkestäsi varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tämä retki järjestetään säästä riippuen - joka päivä arvioimme tilanteen ja päätämme, järjestämmekö retken vai emme. Tämä päätös tehdään klo 17.00 mennessä, jos kiertue peruuntuu sään vuoksi, sinulle ilmoitetaan tällä kertaa, ja voit vapaasti lähettää meille kysymyksiä sähköpostiin. Emme myöskään voi tehdä poikkeuksia nouto ulkopuolella Reykjavik - ota järjestelyt, jos et ole kaupungissa. Aloitimme yhdestä oppaasta, joka halusi jakaa ja antaa enemmän. Kasvavan kysynnän myötä tiimi on kasvanut ja seikkailua rakastavien oppaiden tiimimme on kanssasi matkallasi kanssamme. Tämä ei ole yhden miehen toiminta, vaan oppaiden perhe, joka uskoo Davidin visioon alalle.

Reykjavík: Perlan-museon sisäänpääsylippu

4. Reykjavík: Perlan-museon sisäänpääsylippu

Tutustu Reykjavikin kaupunkiin omaan tahtiisi Hop on Hop off -bussilla. Reykjavik on todella maaginen paikka, jossa on molempien maailmojen parhaat puolet: moderni, trendikäs ja tulevaisuuteen suuntautuva kaupunki ja samalla lähellä koskematonta luontoa. Perlan-museossa taiteilijat ja teknologit ovat yhdistäneet voimansa luodakseen todella merkittävän näyttelyn. Kävijät voivat tuntea tulivuorten ja maanjäristysten voiman. Matkaan sisältyy myös lippu revontuliretkelle ja jääluolaan. Pääsylippu Perlaniin on voimassa sinä päivänä, jonka valitset.

Reykjavik: Lava-luola, kuumat lähteet ja vesiputoukset

5. Reykjavik: Lava-luola, kuumat lähteet ja vesiputoukset

Kun sinut noudetaan majoituksestasi, matkustat länteen Borgarfjörðurin historialliselle alueelle, alueelle, jota voidaan pitää useimpien Islannin saagojen ympäristönä. Vieraile ensin viehättävässä Glannin vesiputouksessa ja Deildartunguhverin geotermisellä alueella. Myöhemmin näet suuren Hraunfossarin, sarjan vesiputouksia, jotka leviävät noin 900 metrin etäisyydelle. Vedet virtaavat ulos Hallmundarhraunista, laavakentästä, joka muodostui noin 1000 vuotta sitten Langjökull-jäätikön alla lepäävän tulivuoren massiivisen purkauksen yhteydessä. Laavakentästä virtaavat purot luovat yhden Islannin henkeäsalpaavimmista näkymistä, ja vain muutaman metrin päässä on toinen mielenkiintoinen vesiputous. Kiertueen kohokohta on vierailu värikkäässä Vidgelmir-laavaluolassa. Vain 1 600 metrin pituinen luola tarjoaa uskomattomia värejä ja laavamuodostelmia, jotka piilevät maan syvyyksissä. Luolan sisäänkäyntiä ympäröivä alue antaa sinun ymmärtää, kuinka voimakkaat tulivuorenpurkaukset voivat olla. Lopuksi vieraile Reykholtin historiallisessa paikassa, jossa voit oppia Islannin historiasta ja nähdä Snorralaugin, pienen kuuman lähteen, jota paikalliset ihmiset ovat käyttäneet 1100-luvulta lähtien. Tämä paikka mainittiin ensimmäisen kerran siellä kylpevän kuuluisan islantilaisen runoilijan ja poliitikon Snorri Sturlusonin keskiaikaisissa kirjoituksissa.

Reykjavik: Revontulet Combo Tour: Golden Circle & Northern Lights

6. Reykjavik: Revontulet Combo Tour: Golden Circle & Northern Lights

Tutustu Islannin suosituimpiin nähtävyyksiin päivällä ja sukella erämaahan etsimään revontulia yöllä tällä päiväretkellä Reykjavikista. Aloita matkasi tutustumalla Þingvellirin kansallispuistoon, joka on Unescon maailmanperintökohde, jossa Pohjois-Amerikan ja Euraasian mannerlaatat vetäytyvät erilleen. Näe yksi Islannin suurimmista luonnonjärvistä. Jatka majesteettisten maisemien halki ja pääset Gullfossin vesiputoukselle ja Geysirin kuumille lähteille. Tunne putouksen jäätikköveden sumu, kun se syöksyy alas kapeaan Hvítárgljúfur-kanjoniin. Kulje maisemallinen paluumatka ennen muutaman tunnin taukoa. Levähdyksen jälkeen voit lähteä kaupungista etsimään revontulia. Anna asiantuntijaoppaiden johdattaa sinut tämän vaikeasti havaittavan ilmiön metsästykseen.

Reykjavik 3 tunnin uudenvuodenaaton kokkokierros

7. Reykjavik 3 tunnin uudenvuodenaaton kokkokierros

Uudenvuodenaattoa Reykjavikissa juhlitaan ilotulitusvälineillä ja nuoteilla, ja paikalliset asukkaat kokoontuvat useiden koko kaupungin kokkien ympärille. Nämä juhlat ovat peräisin keskiajalta, jolloin ihmiset loivat kokoja polttaakseen vanhoja esineitä, joita he eivät enää tarvinneet. Perinne on säilynyt, mutta nykyään islantilaiset vain kokoontuvat nuolien ympärille laulamaan ja symbolisesti polttamaan vanhaa vuotta. Tämä ainutlaatuinen 3 tunnin kiertue mahdollistaa tämän juhlan kokemisen islantilaisten kanssa. Se on upea näky, jota ei kannata missata, kun olet Islannissa tänä juhlavana vuodenaikana! Huomaa, että tämä kiertue on saatavilla vain uudenvuodenaattona joka vuosi.

Leidarendi-luola: Lava-tunneliluolaus Reykjavikista

8. Leidarendi-luola: Lava-tunneliluolaus Reykjavikista

Mene luolaan Islannin Leidarendin luolaan. Sinun kannattaa ehdottomasti mennä tällä kiertueella, jos haluat nähdä, mikä on Islannin kaiken laavan alla. Tutki laavakenttien piilotettua maailmaa, kun sinut viedään tien päähän (I.Leiðarendi). Leiðarendi on noin 900 metriä pitkä ja kävelet noin 150 metriä kohti sitä. Luola sijaitsee ympyrässä ja on korkkimusta ilman valoa, mutta saat kypärän ja ajovalot, joten näet helposti luolan tarjoamat ihmeet. Näet upeita laavamuodostumia, kuten tippukivipylväitä ja tippuneita tippukivipylväitä, ja sinulla on maanalainen seikkailu. Saatat joutua hiipumaan ja ryömimään vähän, mutta kaiken kaikkiaan luolasta pääsee helposti Islannin laavakenttien alamaailmaan. Luolan yläpuolella oleva laava muodostui yli 2000 vuotta sitten.

Reykjavikista: Reykjavik: Northern Lights Experience Private Trip

9. Reykjavikista: Reykjavik: Northern Lights Experience Private Trip

Kun matkustat yksityisesti, voit kokea revontulet eksklusiivisemmassa ympäristössä, kaukana väkijoukoista, mikä antaa sinulle hienomman kokemuksen. Kun yksityinen oppaasi on ottanut sinut kyytiin, hän vie sinut pois kaupungista, pois valosaasteesta, ja etsii sinulle täydellisen paikan, jossa voit kokea revontulet parhaimmillaan. Sijainti riippuu pilvisyydestä ja aktiivisuudesta joka ilta. Revontulet, jotka tunnetaan yleisesti nimellä revontulet, ovat värillisiä valoja, jotka muodostavat kuvion yötaivaalla ja jotka johtuvat auringon hiukkasten ja Maan magneettikentän vuorovaikutuksesta. Ne ovat luonnonilmiöitä, joita tapahtuu ympäri vuoden, mutta jotka näkyvät ihmissilmälle vain talvikuukausina, kun on pimeää. Revontulet näkyvät vain oikeissa olosuhteissa, kun taivas on osittain kirkas ja pimeä, ja koska kyseessä on luonnonilmiö, ne voivat olla arvaamattomia ja hyvin vaikeasti havaittavia. Talvella seuraamme tarkasti saman päivän ennusteita, jotta voimme ennustaa näkyvyyden jokaiselle illalle. Kokemuksemme perustuu vuosien ajan tehtyihin yksityiskohtaisiin ennusteisiin pilviolosuhteista, säästä ja auringon aktiivisuudesta. Koska ennusteet ovat vain ennusteita ja revontulet luonnonilmiö, havaintoja ei voida taata parhaista yrityksistämme huolimatta. Pyrimme aina lähtemään revontulia etsimään vain silloin, kun ennustetaan suotuisia olosuhteita, jotta emme tuhlaisi vieraidemme rajallista aikaa heidän Islannin-vierailunsa aikana. Jos näkyvyyden ei ennusteta olevan suotuisa illaksi, sinulle ilmoitetaan asiasta ja tarjotaan uuden ajanvarauksen tekemistä toiselle illalle. Jos et kuitenkaan pysty siirtämään iltaa, saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan. Kokeneiden oppaiden tiimimme tavoitteena on tehdä vieraiden kokemuksista ainutlaatuisia, viihtyisiä ja ikimuistoisia koko eliniäksi!

Kultainen ympyrä & Hop On - Hop Off -yhdistelmäsopimus

10. Kultainen ympyrä & Hop On - Hop Off -yhdistelmäsopimus

Tutustu Islannin luontoon ja Reykavikin kaupunkiin. Tämä yhdistelmäsopimus alkaa 8 tunnin Golden Circle -retkellä, jossa vierailet kolmessa Islannin kuuluisimmassa nähtävyydessä ja opit torjunta-aineettomien tomaattien viljelystä geotermisellä vedellä, minkä jälkeen voit lähteä tutustumaan Reykjavikiin omassa rauhassa Reykjavík Sightseeing Hop On Hop Off -bussilla. Geysirin geotermisellä alueella voit nähdä, kuinka geysiiri Strokkur ampuu 4-8 minuutin välein jopa 30 metrin pituisen vesipatsaan ilmaan. Gullfossin vesiputous on Hvítá-jäätikköjoen luoma porrasmainen vesiputous, joka syöksyy ja syöksyy noin 32 metrin syvyiseen rakoon. Vieraile Þingvellirin kansallispuiston historiallisessa ja geologisessa ihmeessä, jossa Amerikan ja Euraasian mannerlaatat etääntyvät toisistaan muutaman senttimetrin vuosivauhdilla. Vieraile myös Friðheimarin kasvihuoneviljelykeskuksessa, jossa opit taikuudesta herkullisten, torjunta-aineettomien tomaattien kasvattamisessa geotermisen lämmön avulla, jota Islannissa on runsaasti. Saavut takaisin Reykjavíkiin iltapäivällä. Voit valita haluamasi päivämäärän ja kellonajan ja tutustua Reykjavikiin Reykjavík Sightseeing Hop On - Hop Off -bussillamme.

Saatavilla olevat aktiviteetit

28 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Reykjavik, Bussi- ja tila-auto-kierrokset

Bussi- ja tila-auto-kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Reykjavik?

Reykjavik: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 245 arvosteluun

Arvostin tämän erinomaiseksi, koska meillä oli opas, joka auttoi meitä kertomaan, kuinka käsitellä tätä lyhyttä aikaa. Menetimme kuitenkin tunnin, koska verkkosivuilla sanottiin 10:30, mutta bussin aikataulu oli itse asiassa 15 minuuttia aikaisemmin. Saavuimme aikaisin (ajattelimme), joten pysähdyimme pitämään kylpyhuonetaukoa, koska meillä oli 15 minuuttia aikaa. Näimme bussin lähtevän, kun olimme alle minuutin päässä bussipysäkiltä.

Kaupunki on pieni, mutta kaiken kaikkiaan se oli hieno kiertue. Bussi tuli +/- ajoissa joka kerta ja saapumisaika ilmoitetaan jokaisella bussipysäkillä. Oli kylmä, mutta onneksi bussi oli peitetty ja lämmin. Varo, että viimeinen bussi lähtee melko aikaisin, joten varaa matkasi sen mukaisesti, jos vierailet kaupungin keskustan ulkopuolella.

Bussin avulla sai kivasti yleistietoa kaupungista ja maasta. Kiertoreissulla löytyi kohde, jonne halusimme mennä myöhemmin käymään. Helppokäyttöinen. Toinen bussi oli hiukan vanhempi eikä audioguide vaikuttanut toimivan.

Hieno tapa tutkia kaupunkia, kiitos kuljettajille!