Reykjavik Bussi- ja tila-auto-kierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Yksityiskierrokset
9 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Reykjavik: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Reykjavik parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Reykjavik?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Reykjavik ovat

Reynisfjara

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 245 arvosteluun

Matkaopas oli poikkeuksellinen. Hän oli erittäin osaava ja hauska. Kadotin yhden hansikkaistani Globessa, ja hän tarjoutui yrittämään saada sen, kun hän palasi iltapäiväkiertueelleen. No, hän löysi sen ja pudotti sen takaisin hotellilleni. En muista hänen nimeään, mutta kiertueeni oli ke-aamuna 11. maaliskuuta. Hän oli myös monikielinen ja piti kiertueensa useilla kielillä, jotka sopivat kaikille puhumalla heidän kieltään. Se, joka saa oppaani, on siunattu.

Arvostin tämän erinomaiseksi, koska meillä oli opas, joka auttoi meitä kertomaan, kuinka käsitellä tätä lyhyttä aikaa. Menetimme kuitenkin tunnin, koska verkkosivuilla sanottiin 10:30, mutta bussin aikataulu oli itse asiassa 15 minuuttia aikaisemmin. Saavuimme aikaisin (ajattelimme), joten pysähdyimme pitämään kylpyhuonetaukoa, koska meillä oli 15 minuuttia aikaa. Näimme bussin lähtevän, kun olimme alle minuutin päässä bussipysäkiltä.

Kaupunki on pieni, mutta kaiken kaikkiaan se oli hieno kiertue. Bussi tuli +/- ajoissa joka kerta ja saapumisaika ilmoitetaan jokaisella bussipysäkillä. Oli kylmä, mutta onneksi bussi oli peitetty ja lämmin. Varo, että viimeinen bussi lähtee melko aikaisin, joten varaa matkasi sen mukaisesti, jos vierailet kaupungin keskustan ulkopuolella.

Hieno tapa tutkia kaupunkia, kiitos kuljettajille!