Reykjavik
Bussi- ja tila-automatkat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 245 arvosteluun

Retki oli huikaisevan upea! Päivän aikataulu toimi hyvin ja kohteissa vietettiin päivän pituuteen nähden riittävästi aikaa. Kohteet oli valittu loistavasti ja olivat sisällöltään sopivan monipuolisia. Ääni-/tekstiopastus oli laadukas ja kattava sekä viihdyttävä. Puhumattakaan päivän kuskista/oppaasta, joka oli aivan omaa luokkaansa! Hän elävöitti kohteita kertomalla historiasta hauskasti ja piti mielenkiintoa sekä tunnelmaa yllä kertomalla yllättäviä yksityiskohtia sekä nähtävyyksistä että Islannin historiasta ja kulttuurista. Reissu oli todellakin hintansa arvoinen!

Simply amazing! Both the tour itself and the guide, David, who made it even more enjoyable with his best sense of humor. In addition to the joking, David also gave a lot of important and also surprising information about Iceland during the tour. A day never to forget! Thank you <3

An amazing and a wonderful experience! Our tour guide was super nice and horses were the best! And what a views. Just one of the nicest experiences.

Kohtelias ja iloinen opas kerto paljon historiaa ja elämää islannissa. Katseltavaa kyllä riitti.

Excellent way to get to know the city and the whole island by visiting all the museums.