Reykjavik
Airport Transfers

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Reykjavik, Lentokenttäkuljetukset

Lentokenttäkuljetukset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Reykjavik?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Reykjavik ovat:

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 3 954 arvosteluun

Tämä näyttää olevan paras ja halvin tapa päästä lentokentältä Reykjavikiin. Valitsimme hotellien poistumisen, joten muutos vaaditaan linja-autotallissa, mutta hyvin organisoituna värijärjestelmän ja siellä olevien agenttien kanssa ohjaamaan sinua. Ainoa asia, jota ei ole selvää, on se, että jopa tulostetulla tositteella, sinun on pysähdyttävä lentokentällä sijaitsevalle RE-tiskille saadaksesi lipun. Voit myös saada paluulipun silloin, koska en voinut saada sitä verkkoon. Joka tapauksessa, olet käyttänyt kahdesti ja toimii hyvin.

Erittäin hyvin järjestetty. Saimme flybus+-vaihtoehdon, joka antoi meille erikoisvärisen lipun. Kun saavut päälinja-autoasemalle, jos tämä ei ole lopullinen määränpääsi, nouset pois ja nouset määrättyyn bussiin, joka vie sinut hotellillesi ja muille ympärilläsi oleville :) linja-auto on lämmin, hyvä Wi-Fi ja ihmiset juoksevat palvelu ystävällistä. Täydellinen Islantiin saapumiseen, ja käytän ehdottomasti tätä palvelua takaisin lentokentälle, kun lähdemme!

Se on ongelmaton. Bussi on paikalla, kun sitä tarvitset. Ei erityistä viikonloppuaikataulua kuten bussilla 55. Bussivarikolla kuljetukset sujuivat ongelmitta. He jättivät minut sinne, missä minun pitikin – kerran keskustan hotelliin, kerran hostelliin useita kilometrejä keskustasta. Kyllä se on kalliimpaa, mutta se on hyvin käytetty raha. Säästä muualle. Korvaa kallis lounas tai illallinen jollakin heidän fantastisista hotdogeistaan

Tämän voi varata, kun laskeudut lentokentälle. Olin varannut lippuni ennen kotoa lähtöä, mutta jouduin silti jonottamaan tiskillä lunastaakseni kupongin. Minun tapauksessani se kannatti, koska pystyin lisäämään kuljetuksen suoraan hotelliimme, koska sää oli erittäin tuulinen ja lumisadetta. Ei ole hauskaa tehdä 20 minuutin kävelymatka!

Ystävällinen, täsmällinen ja kertoi mukavia tietoja. Mukava auto.