Reykjavik
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 944 arvosteluun

Kiertue oli erittäin mukava. David, opas, erinomainen! Valitsimme kuitenkin pienryhmäkiertueen ja päädyimme istumaan yhden tiedoston toistensa taakse. Tämä heikensi kokemusta. Meillä ei ollut aavistustakaan, että minibussisaaret olivat 2 paikkaa yhdessä ja yksittäiset istuimet saaren poikki. Koska viimeinen ryhmä, jonka he valitsivat, istuimme vain käytettävissä olevissa paikoissa, yksittäisissä paikoissa.

Valaiden katselu Amelia -ruusulla oli aivan jännittävä seikkailu !! Oppaamme Lucky oli todella onnekas ja löysi meille niin paljon kauniita valaita, minkkiä ja rypäleitä sekä ihania lunneja. Koko miehistö oli ystävällinen ja avulias. Kolme tuntia meni kuin siivillä! Olen ollut valaiden katselu monta kertaa vuosien varrella ja tämä oli ensiluokkainen kaikin tavoin!!!

Näimme valaita! Minkit olivat nopeasti liikkuvia ja hieman hankala seurata, mutta rypäle nousi suoraan venemme lähelle ja vietti hieman enemmän aikaa kameran näyttämiseen :) Oppaamme Lucky oli todella ystävällinen ja informatiivinen (ja hänellä oli kotkan silmät/korvat valaille) alueella) - hän oli ehdottomasti plus!

Opas kertoi Islannin saagaa ja nähtävyyksistä kattavasti. Vesiputoukset olivat mahtavia, samoin Black Beach.

Mahtava kierros ja upeat maisemat. Opas/kuski oli asiantuntija.