Reykjavik
Päiväretket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Reykjavik, Päiväretket

Päiväretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Reykjavik?

Reykjavik: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Reykjavik? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Reykjavik : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 944 arvosteluun

Retkipäivä oli hieno ja saimme nähdä ihania maisemia ja kokea Islannin erityisyyden.Retki oli mielestämme jopa antoisampi, kuin tekemämme Golden Circle-retki. Suosittelemme tätä päivän retkeä mielellämme! Ainoa pieni miinus on se, että nouto bussipysäkiltä noudetaan useille eri retkille ja kaikki ovat yhtä ihmeissään, mikä kuljetus on heidän. Retkibussit/autot pitäisi olla ehdottomasti merkitty paremmin kyltein tai lapuin, mille retkelle kukin auto on noutamassa porukkaa, etteivät kaikki ihmiset juokse aina ihmeissään kyselemään asiaa autoille.

We really enjoyed the tour - it was really nice and well planned. Our guide Jakob was also super nice and told us interesting stories and information about Iceland and its nature and history. We would definitely recommend this tour to everyone interested in Iceland’s beautiful nature.

Fantastinen matka, jossa saat mahdollisuuden kokea Islannin helvetin kauniin matkan. Golden Circle on käymisen arvoinen! Muuten, opas oli todella taitava ja hyvin valmistautunut, ja rikasti meitä paljon Islannin tiedolla.

Erittäin nautinnollinen koko päivän kiertue. Oppaamme Arnan (Addi), toivottavasti sain sen oikein, oli erittäin asiantunteva ja teki päivästä niin nautinnollisen. Paljon aikaa kävellä jokaisella pysäkillä.

Erittäin hyvä retki, oppaan kanssa kohteista sai enemmän irti kuin omatoimimatkalla.