Rhine River (Bingen): Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

1. Frankfurtista: Reinin laakson päiväretki

Tutustu Reinin laakson UNESCO:n maailmanperintökohteeseen viinitarhoineen sekä maalauksellisine kaupunkeineen ja kylineen. Näe mahtavat keskiaikaiset linnat alueella, jossa on vastaavia rakennuksia tiheämmin kuin missään muualla maailmassa. Ihastele tyrmäävän kaunista Lorelei-kalliota tai Seireenikallioita, ja nauti fantastisista näkymistä laaksoon Niederwald-monumentilta. Kesällä voit matkustaa Assmannshausenin köysiradalla alas laaksoon (valinnainen), lounastaa ihastuttavassa ravintolassa Reinin rannalla (sisältyy hintaan) ja lähteä sitten upealle veneretkelle St. Goarshauseniin matkaten ohi kuuluisan Lorelein. Maistele hienoja viinejä pienessä tavernassa tai katoa maalaukselliseen Rüdesheimin pikkukaupunkiin. Otathan huomioon, että kierroksella pysähdytään Rüdesheimissa vain ajan salliessa. Höyrylaivat eivät välttämättä toimi talvella huonojen sää- tai vesiolosuhteiden sattuessa. Näissä tapauksissa pääset sen sijaan vierailemaan linnassa. Kierroksen päätteeksi matkustat bussilla takaisin Frankfurtiin, jossa sinut jätetään alkuperäiseen tapaamispaikkaan.

Rüdesheimista: 2-tuntinen jouluinen veneretki Reinillä

2. Rüdesheimista: 2-tuntinen jouluinen veneretki Reinillä

Osallistu romanttiselle laivamatkalle Reinillä. Lumen peittämät kukkuloilla sijaitsevat vanhat linnat tarjoavat taianomaisen näkymän, josta voit nauttia mukavalta istuimeltasi veneen lämpimässä hytissä. Kuuntele tarinoita ja tapoja muinaisista ajoista, kun risteilet Reiniä pitkin. Kuuntele Reinin satuja, myyttejä ja legendoja. Tutustu moniin arkkitehtonisiin muistomerkkeihin ja kaupunkeihin sen rannoilla ja kuule saksalaisista jouluperinteistä menneisyydessä ja nykyisyydessä, jotta vietät ihanan päivän joella. Nauti juomia ja välipaloja laivalla, kun katselet ohi lipuvaa satumaisemaa. Päätä ihana matkasi vierailemalla maailmankuululla Rüdesheimin joulutorilla, jossa voit maistella glühweinia ja pipareita ja nauttia joulunäytöksistä eri puolilta maailmaa.

Lisää päivät

Rhine River (Bingen)

Rhine River (Bingen)
2 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Rhine River (Bingen): Koe enemmän

Näytä kaikki

Rhine River (Bingen): Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rhine River (Bingen)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rhine River (Bingen) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 385 arvosteluun

Ihana matka alas kaunista Reiniä erittäin informatiivisen, humoristisen, ammattitaitoisen oppaan kanssa, joka todella nauttii työstään. Tämä leikkaus on pakollinen tämän yrityksen kautta kaikille Frankfurtissa vieraileville. Toivon, että matka jatkuisi ikuisesti!! Suosittelisin lämpimästi kaikille. Greenwoods

Päivä oli onnistunut, opas mukava ja humoristinen. Köysirata, risteily ja näköalapaikka fantastiset. Lounas pienoinen pettymys, samoin viininmaistajaiset. Kokonaisuus kuitenkin hyvä.

Hieno matka. Nautin todella tuolihissistä ja venematkasta. Oppaat olivat informatiivisia ja hauskoja. Jopa hullu ravintola oli viihdyttävä, ellei paras ruoka.

Kaiken kaikkiaan erittäin mukava, vaikka ravintola oli ehdoton painajainen