Rialton silta

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
59 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/4

Rialton silta: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rialton silta? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rialton silta : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 10 906 arvosteluun

Veneeseen mahtuu 5 henkilöä. Nouset Grand Canalilta ja siirryt sivukanaville. Gondolieri ei puhu muuta kuin Hello. Henkilökunta on ystävällistä. Tapaamispaikan tunnistaminen on epämääräistä. Päätyi saamaan liput tiskiltä lipunmyyntiä ja odottelua varten. Matka oli hauska ja viehättävä. Mielenkiintoista nähdä heidän ohjaavan kanavia.

Saavuimme tunnin myöhässä Venetsian lauttojen ongelmien vuoksi. Saimme kuitenkin liittyä kiertueelle maksamatta ylimääräistä, mikä oli todella hyvää palvelua. Kokemus itsessään oli hauska, mutta kuljettajamme ei ollut kovin puhelias. Erittäin turisti. Hauska kokeilla, mutta en halua tehdä uudestaan.

Kävin harjoituksessa GetYourGuidella ja odotin näkeväni oppaan, kuten "Viimeinen illallinen", mutta opasta ei ollut, enkä tiennyt, missä QR-koodini pitäisi näyttää. Lopulta eräs henkilö näytti minulle, että lippupaikassa oli otsikko "GetYourGuide" ja pyydän lippulaivaani.

The trip was really nice. The only hard time was how to find how to get to the starting place. Also getyourguide did not mention that you have to show the reservation in the ticket office to get paper tickets which you needed to get to the gondola.

tyydyttävä

Hiukan teollinen,ei oikein romanttinen.tupakoiva kuljettaja puhui mutta laulu unohtui