Richtisin rotko: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Ag. Nikolaosista: Richtisin vesiputous ja pohjoisrannikko

1. Ag. Nikolaosista: Richtisin vesiputous ja pohjoisrannikko

Matkaa kierrokselle Richtiksen rannalle Mirabellonlahden kaukaiselle puolelle. Vaella metsän halki Richtiksen mielettömälle vesiputoukselle. Sinut noudetaan majoituspaikaltasi, jonka jälkeen voit nauttia upeista maisemista tunnin ajomatkan aikana kohti Mirabellonlahtea. Jätä asfalttitiet taakse ja matkaa maastoon vuoriston kupeeseen Richtiksen rantaa kohti.  Pysäköit alareunaan ja astut sisälle Richtiksen rotkoon, josta alkaa 30-minuutin kävelymatka putouksia kohti. Seuraa metsäpolkua ja kuule laulavat linnut ja juokseva vesi. Pysähdy ihailemaan uskomatonta vesiputousta. Saat aikaa kiivetä putousten päälle, ottaa valokuvia tai uida viilentävissä vesissä.  Kun olet valmis poistumaan palaa samaa reittiä takaisin rannalle. Kierroksen aikana nautit perinteisen lounaan viinin ja veden kera paikallisessa tavernassa. Kierroksen lopuksi sinut viedään takaisin hotellillesi Eloundan alueella.

Lisää päivät

Richtisin rotko

1 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Richtisin rotko: Koe enemmän

Näytä kaikki

Richtisin rotko: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Richtisin rotko? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Richtisin rotko : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.9 / 5

perustuen 29 arvosteluun

Voin ehdottomasti suositella tätä kiertoajelua, jo matkalla vesiputoukselle oli jompikumpi pysähdyspaikka, jossa otettiin kuva kauniista maisemista, olin erityisen iloinen Gournian pysähdyksestä, jotta sain ottaa muutaman kuvan Minoan kukkulakylästä. Tie vesiputoukselle oli seikkailunhaluinen yksikaistainen serpentiinitie upealla näköalalla, jonka oppaamme Rolf hallitsi sokeasti. Lyhyen vaellusreitin vesiputoukselle hallitsivat myös vanhemmat seikkailijatoverit hyvin, olimme erityisen innoissamme pienen lehdon läpi kulkevasta osuudesta, jouduimme ylittämään pienen puron yhä uudelleen ja uudelleen. Lopulta saavuimme vesiputoukselle ja pulahtimme virkistävään viileään veteen. Paluumatkalla teimme toisen pysähdyksen ja vierailimme Azorian muinaisessa paikassa ja yli 3000 vuotta vanhassa oliivipuussa. Ruoka meren rannalla oli myös upeaa ja aivan herkullista. Minulla oli upea päivä.

Voimme ehdottomasti suositella tämän päivän retkiä oppaamme Rolfin kanssa! Matkalla vesiputoukselle saatoimme jopa katsella vuohien kiipeämistä. Näkymä vuorille on vain upea ja erittäin vaikuttava. Vesiputous oli myös sen arvoinen, vesi on kristallinkirkasta ja erittäin virkistävää. Nousu kylän kaivauksille pienten lohkareiden kanssa ei kuitenkaan ollut vaaraton. Seuraava ateria oli herkullinen. Kiitos tästä unohtumattomasta päivästä.

Retki Rictin vesiputoukselle oli erittäin mukava kokemus, oppaamme oli erittäin täsmällinen ja erittäin mukava, selitti meille kaiken suurella intohimolla ja osoitti meille, että jopa 8-vuotias tyttäremme oli erittäin innostunut, voimme ehdottomasti suositella tätä kiertuetta