Riemukaari, Pariisi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Riemukaari on kauneimmillaan illalla, jolloin voi nähdä myös tuntemattoman sotilaan muistoksi palavan ikuisen liekin. Vieraat voivat kiivetä 50 metrin korkeuteen klo 10.00-23.00 välisenä aikana (sesonkiajan ulkopuolella klo 22.30 saakka) ja ihailla huipulta upeasti valaistuja bulevardeja. Lippuja myydään katutasossa.

 • Reittiohjeet Riemukaarelle

  Riemukaari siintää selvästi sinne vievien 12 kadun päässä, kuten Champs-Elysées'ltä. Lähimmät metroasemat ovat Argentine ja George V (linja 1), Ternes (linja 2) ja Kléber (linja 6). Mene kaarelle alikulkutunnelin kautta välttääksesi sitä ympäröivän liikenneympyrän vaarat.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Sesonkiaikaan klo 10.00-23.00, muina aikoina klo 10.00-22.30.
 • Hinta
  Ilmainen katsella ulkopuolelta. Kaaren päälle kiipeäminen maksaa aikuiselle 9,50 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kaarelle ei tarvitse opasta, mutta suosittelemme katsastamaan lähialueen suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metroasemat Argentine ja George V (linja 1), Ternes (linja 2) ja Kléber (linja 6).
 • Lisävinkkejä

  • Ryhmälippuja saatavilla edullisempaan hintaan.

Riemukaari, Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Riemukaari, Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Riemukaari, Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 318 arvosteluun

bussimatka oli erittäin mukava ja voit kuulla paljon tietoa. yksi näki kaikki nähtävyydet ilman paljon vaivaa. se ei kuitenkaan toiminut niin hyvin lippujen kanssa. Olin jo tehnyt varauksen kotoa ja sitten minulla oli online-lippuja koodilla skannaamiseen matkapuhelimessani. Valitettavasti bussipysäkien työntekijät eivät pystyneet skannaamaan koodia, joten meidän piti ajaa toimistoon. se oli linja-autoreitillä, mutta siellä toimistossa he eivät voineet skannata lippujen koodia, ja me menetimme paljon aikaa, koska kesti kauemmin, kunnes saimme lopulta liput ja bussimatka voisi alkaa kunnolla.

Se on loistava!

Se on loistava vaihtoehto, joka säästää rahaa ja aikaa ohittamalla pitkät jonot museoissa. Muista mennä Louvrelle sen jälkeen, kun olet ostanut tämän passin, mennä Louvren viralliselle verkkosivustolle varaamaan vapaa lomasi vierailullesi passilla, se on helppoa ja sen arvoista! Erittäin suositeltavaa! Jos vierailet Pariisissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, muista, että suurin osa museoista on ilmaisia, joten suosittelen, että aloitat passisi ennen tai jälkeen.

Kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen kokemus, koska passi tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja aktiviteetteihin, joita haluat tehdä. Pariisin kaltaisessa metropolissa on tietysti melko vaikeaa käydä kaikessa, mitä ehdotetaan, mutta järjestämällä itsesi niin, että valitset lähimmät nähtävyydet, voit suunnitella päivät alueen mukaan hyödyntäen mahdollisimman paljon. passin potentiaali.

Ei ollut jonoa ohitettavaa, mutta oli kätevää saada lippu etukäteen. Historia on kiehtovaa ja - kuten varmasti huomaat - ranskalaiset näyttävät pystyvän sijoittamaan lahjatavaraliikkeen ja wc:t useimpiin sen kansallisiin monumentteihin! Portaita on paljon, mutta hissi on kaikkien käytettävissä. Näkymät ovat upeat - se on pakko nähdä vaihtoehtoisen Pariisin perspektiivin saamiseksi.

Kannatti ladata sovellus ja ostaa liput etukäteen, niin vältti jonottamisen lipunmyyntiin tunnelissa. Kokonaan jonotusta ei toki vältä, mutta nopeuttaa paljon kun voi mennä suoraan turvatarkastus/lipun tarkastus jonoon. Maksutapoja sovelluksessa voisi olla lisää luottokortin lisäksi.