Riemukaari, Pariisi

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi faktaa Pariisin Riemukaaresta

Tämä Ranskan vallankumouksen ja Napoleonin sotien muistoksi perustettu upea monumentti kertoo tarinan maan levottomasta historiasta. Tässä viisi mielenkiintoista faktaa, joihin kannattaa kiinnittää kierroksella huomiota!

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Riemukaari on kauneimmillaan illalla, jolloin voi nähdä myös tuntemattoman sotilaan muistoksi palavan ikuisen liekin. Vieraat voivat kiivetä 50 metrin korkeuteen klo 10.00-23.00 välisenä aikana (sesonkiajan ulkopuolella klo 22.30 saakka) ja ihailla huipulta upeasti valaistuja bulevardeja. Lippuja myydään katutasossa.

 • Reittiohjeet Riemukaarelle

  Riemukaari siintää selvästi sinne vievien 12 kadun päässä, kuten Champs-Elysées'ltä. Lähimmät metroasemat ovat Argentine ja George V (linja 1), Ternes (linja 2) ja Kléber (linja 6). Mene kaarelle alikulkutunnelin kautta välttääksesi sitä ympäröivän liikenneympyrän vaarat.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Sesonkiaikaan klo 10.00-23.00, muina aikoina klo 10.00-22.30.
 • Hinta
  Ilmainen katsella ulkopuolelta. Kaaren päälle kiipeäminen maksaa aikuiselle 9,50 euroa.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Kaarelle ei tarvitse opasta, mutta suosittelemme katsastamaan lähialueen suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Metroasemat Argentine ja George V (linja 1), Ternes (linja 2) ja Kléber (linja 6).
 • Lisävinkkejä

  • Ryhmälippuja saatavilla edullisempaan hintaan.

Riemukaari, Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Riemukaari, Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Riemukaari, Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 7 124 arvosteluun

Hyvää vastinetta rahalle, mutta silti parempi tehdä hyviä suunnitelmia

Helppo varata, välitön vahvistus. CityPass-tiski on helppo löytää ja siellä oleva nainen oli mukava ja avulias. Otimme 11 mainituista Pariisin kaupungin museoista / gallerioista / nähtävyyksistä. Ei jonoissa jonottamista, ei ongelmia ollenkaan ja voit hallita matkojasi. Viininmaistelu on supersuositeltu ja yksistään 30e arvoinen, mutta kannattaa varata etukäteen. Louvren alueella voit vierailla noin 4-6 museossa yhden intensiivisen päivän aikana. Jos tietäisin aiemmin, että jotkut nähtävyyksistä (mutta harvat niistä) ovat saatavilla vain tiettynä päivänä, tekisin paremman suunnittelun. Paras tapa tutustua kaupunkiin, hyvää vastinetta rahalle

Se on loistava!

Se on loistava vaihtoehto, joka säästää rahaa ja aikaa ohittamalla pitkät jonot museoissa. Muista mennä Louvrelle sen jälkeen, kun olet ostanut tämän passin, mennä Louvren viralliselle verkkosivustolle varaamaan vapaa lomasi vierailullesi passilla, se on helppoa ja sen arvoista! Erittäin suositeltavaa! Jos vierailet Pariisissa kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina, muista, että suurin osa museoista on ilmaisia, joten suosittelen, että aloitat passisi ennen tai jälkeen.

Se oli uskomaton matka perheen kanssa

Ensimmäistä kertaa Pariisissa. Olimme hämmästyneitä!!!Tyttäreni surullinen paras matka kaikesta mitä hänellä on, ja olemme olleet monissa paikoissa!!! Parispassi säästää aikaa ja rahaa!!!

tapa tehdä se

Erittäin tehokas ja vaatii epäröintiä ostaa tavaroita, joita sinulla voi olla, kun maksat tavaroista osittaisesti tien päällä.

Vaikuttava

Pariisin kuuluisa kaari keskeisellä paikalla, upea näköala, vaikuttava historia.