Lisää päivät

Riika Risteily- ja vesikierrokset

Saatavilla olevat aktiviteetit

Sinua saattavat kiinnostaa myös...

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Riika, Risteily- ja vesikierrokset

Risteily- ja vesikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Riika?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Riika ovat:

Mitkä ovat kohteen Riika parhaat Risteily- ja vesikierrokset?

Riika: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Riika? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Riika : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 49 arvosteluun

Erittäin mukava edestakainen matka kirkkaassa auringonpaisteessa ja pienessä tuulessa, puolet Riian kanavien läpi erittäin hyvin hoidetun puistomaiseman kanssa, mutta toinen puoli Düna-joella, josta on upeat näkymät kaupunkiin, jossa on monia historiallisia rakennuksia. . Ihanteellinen rentouttava täydennys kaupunkiin tutustumiseen bussilla tai kävellen, mikä avaa erittäin mukavia uusia näkökulmia.

Menimme juuri ennen lukitusta ja meillä oli melkein yksityinen kiertue. Se oli erittäin kannattavaa. Kapteeni oli todella ahkera ja vieraanvarainen! Vene oli suljettu suojakalvoilla, joiden läpi saattoi katsoa hyvin, mutta ei pystynyt kuvaamaan virheettömästi. Tämä avattiin meille erityisen lyhyesti ja sitten taas suljettiin tuulen takia! Todella hieno!

Upea reissu kauniissa Riiassa. Citykanava on kapea väylä kaupungin keskustassa, joten molemmin puolin oli nähtävää. Retki kesti vajaan tunnin ja antoi kivan kuvan kaupungista. Kaiuttimista kuului englanninkielinen audio-opastus. Suosittelen.

Tuo kuulokkeet, muuten kuulet kaikki selitykset ääneen englanniksi. On hienoa, että vene liukuu erittäin hiljaisesti. (E-vene). Pukeudu lämpimästi, se on raikas kaupungin kanavan ulkopuolella!

... se on hyvin rento ja tarjoaa erilaisen näkökulman kaupunkiin ja sen asukkaista.