Lisää päivät

Riika Ulkoilma-aktiviteetit

Saatavilla olevat aktiviteetit

50 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 4

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Riika, Ulkoilma-aktiviteetit

Ulkoilma-aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Riika?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Riika ovat:

Riika: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Riika? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Riika : Mitä vierailijat sanovat

Erittäin mukava edestakainen matka kirkkaassa auringonpaisteessa ja pienessä tuulessa, puolet Riian kanavien läpi erittäin hyvin hoidetun puistomaiseman kanssa, mutta toinen puoli Düna-joella, josta on upeat näkymät kaupunkiin, jossa on monia historiallisia rakennuksia. . Ihanteellinen rentouttava täydennys kaupunkiin tutustumiseen bussilla tai kävellen, mikä avaa erittäin mukavia uusia näkökulmia.

Menimme juuri ennen lukitusta ja meillä oli melkein yksityinen kiertue. Se oli erittäin kannattavaa. Kapteeni oli todella ahkera ja vieraanvarainen! Vene oli suljettu suojakalvoilla, joiden läpi saattoi katsoa hyvin, mutta ei pystynyt kuvaamaan virheettömästi. Tämä avattiin meille erityisen lyhyesti ja sitten taas suljettiin tuulen takia! Todella hieno!

Upea reissu kauniissa Riiassa. Citykanava on kapea väylä kaupungin keskustassa, joten molemmin puolin oli nähtävää. Retki kesti vajaan tunnin ja antoi kivan kuvan kaupungista. Kaiuttimista kuului englanninkielinen audio-opastus. Suosittelen.

Hauska, kiva tapahtuma. Meitä oli kaksi, mutta pääsimme osaksi isompaa porukkaa. Kahdestaan pyörää ei olisi pystynyt liikuttamaan.

... se on hyvin rento ja tarjoaa erilaisen näkökulman kaupunkiin ja sen asukkaista.