Rijksmuseum

Ihaile Rembrandtin, Vermeerin ja muiden hollannin kulta-ajan mestareiden teoksia.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle?

  Rijksmuseum on avoinna joka päivä klo 9.00-17.00 (myös jouluna!). Välttääksesi jonot paikalle kannattaa saapua aamulla ennen klo 10.00 tai klo 15.00 jälkeen, jolloin et kuitenkaan ehdi nähdä yhtä paljon. Huhtikuu, toukokuu ja elokuu ovat suosituimpia kuukausia, jolloin jonot saattavat olla ruuhka-aikaan puolen tunnin mittaisia.

 • Missä museo sijaitsee?

  Rijksmuseum sijaitsee Museumpleinilla (museoaukio), Amsterdamin eteläpuolella. Perille pääsee raitiovaunulla 2 ja 5 Rijksmuseumin pysäkille, 7 ja 12 Museumpleinin pysäkille sekä 10 Spiegelgrachtin pysäkille.

 • Paljonko aikaa kannattaa varata?

  Jotkut haluavat tutustua kuhunkin teokseen rauhassa, kun toiset taas haluavat nähdä museon parhaat palat. Varaa aikaa vähintään 2-3 tuntia.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Avoinna ympäri vuoden klo 9.00-17.00.
 • Hinta
  Aikuisten liput alkaen 17,50 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Opas on ehdottomasti avuksi. Katsasta suosituimmat kierroksemme.
 • Kuinka päästä perille
  Raitiovaunut 2, 5, 7, 10 ja 12 vievät kaikki Rijksmuseumin lähettyville. Tarkasta pysäkin nimi, ennen kuin hyppäät pois raitiovaunusta!
 • Lisävinkkejä

  • Rijksmuseumin puutarhaan, myymälään ja kahvilaan pääsee ilman lippua.

  • Alle 18-vuotiaat pääsevät museoon ilmaiseksi.

Rijksmuseum: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rijksmuseum? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rijksmuseum : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 12 080 arvosteluun

Amsterdamin kaupunkikortti on ehdottomasti oltava! Julkisilla kulkuvälineillä matkustaminen on tehty niin helpoksi, ettei sinun tarvitse huolehtia lippujen hankkimisesta. Aktivoidaan helposti I Amsterdam -myymälässä heti, kun poistut keskusasemalta. Suosittelisin ehdottomasti. Kun varaat ajan museosta/galleriasta, vaikka myöhästyisitkin, he ovat silti hyvin lempeitä ja sallivat sinun mennä sisään.

Erittäin mukavaa, maksoimme 12 euroa per henkilö, olimme vain 10 henkilöä aluksella. ääniopas toimi erittäin hyvin ja sää oli hyvä (se oli ennen Eunice-myrskyä...) tietyn ajan balladi, ei 75 minuuttia myyty, mutta se on sama kaikille operaattoreille, no ei mitään sanottavaa 12 pallosta. ..!

Kätevä passi, paljon sisäänpääsymaksuja tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hyvä myös liikkumiseen julkisilla kulkuvälineillä ja helppokäyttöinen. Sinun on suunniteltava etukäteen saadaksesi vastinetta rahoillesi, sillä nähtävää on paljon ja useimmat paikat vaativat aikavarauksen.

Héél mooi Museum maar boek je lippu niet te laat want het is om 17 uur gesloten. Dus wij startten om 15.30 uur met het bezoek en hadden dus iets te weinig tijd om alles te doen.

Hieno museo. Kannattaa köydä mutta varaa riittävästi aikaa ja hyvät kengät.