Tekemistä kohteessa Rio de Janeiro (osavaltio)

Parhaat aktiviteetit

Rio de Janeiro (osavaltio): usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rio de Janeiro (osavaltio) parhaat nähtävyydet?

Rio de Janeiro (osavaltio): Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rio de Janeiro (osavaltio)? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rio de Janeiro (osavaltio) : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 7 164 arvosteluun

Loistava palvelu, erinomaiset päivitykset ja tiedot GYG:ltä! Meidät tavattiin ajoissa Porto Mauassa lippujen vaihtoa ja kuljetuspalvelua varten Sambadromeen! Edustajasi muistivat jopa nimemme!!! Ja majoittaa kaksi 4 hengen ryhmäämme istumaan yhdessä! Busseihin pääsy läheiseltä autotallilta pitää organisoida paremmin..liian monta ihmistä jonoleikkaukseen ja sinne tarvittiin lisää henkilökuntaa..mutta pääsimme Sambadromeen hyvissä ajoin!

Paraati oli aivan loistava, mutta kuljetuspalvelu oli huonosti järjestetty varsinkin paluumatkalla. Päädyimme takaisin taksilla, joka oli kalliimpi, mutta sen arvoinen. Valmentajan opas puhui huonosti englantia ja antoi epämääräisiä ohjeita, missä tavata ja kuinka kauan joudumme odottamaan. Paraati oli erinomainen, mutta en rohkaisisi ketään käyttämään tätä yritystä.

Olette yksinkertaisesti upeita ja tulemme varmasti käyttämään palvelujanne ensi vuonna!!!! Kiitos upeista majoituksesta, autat tekemään tästä elämänkokemuksen minulle ja vierailleni.

Hieno kiertue. Tapahtuman koordinaattorit järjestettiin. Hinta oli kohtuullinen. Henkilökunta osasi englantia. Hyvin tehty

Tämä oli todellakin maailman mahtavin show. Nouto ja palautus hotellillesi teki kokemuksesta täydellisen.