Valitse päivämäärät

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
3 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Ripley's Believe It or Not! Amsterdam? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Ripley's Believe It or Not! Amsterdam : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 333 arvosteluun

Se oli todella mahtavaa. Vain lopulta olimme hieman ärtyneitä. Kysyimme ystävällisesti, voisimmeko ladata hetkeksi matkapuhelimeemme. Olisimme myös ostaneet jotain juotavaa. Meille kuitenkin kerrottiin, että he sulkeutuvat nyt, ja koska juomia ei ollut enää, emme voineet veloittaa mitään ... Olimme turisteja. Akumme oli tyhjä ja jouduimme lataamaan sen olemaan bussissa ajoissa. Se oli vain viisi minuuttia. Kun halusimme ärtyä, yhä useammat ihmiset tulivat istumaan ... Tänä aikana matkapuhelin olisi voinut olla ladattu. Päätelmäni. Ripley's on tutustumisen arvoinen! Turistit voidaan hoitaa hiukan paremmin.

Niin hauskaa niin monella tavalla!

Tarkastelimme GetYourGuidea (niin monta kertaa ennen tänä vuonna ympäri maailmaa) Amsterdamista ja meitä kiinnosti pelkkä museon nimi. Tarkastettuamme muutaman kuvan päätimme ainakin kokeilla sitä. Se oli rahan arvoinen! Meillä oli paljon hauskaa ja muitakin vierailijoita. Se on erilainen moderni, interaktiivinen museo. Erittäin suositeltava