Valitse päivämäärät

Rockefeller Center

Koe lukemattomista elokuvista tuttu Top of The Rock ja sen upeat näköalat.

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Kaupunkikortit
  • Päiväretket
45 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 45

Rockefeller Center: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rockefeller Center? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rockefeller Center : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 9 089 arvosteluun

Ostin lipun ilman tiettyä aikaa, joten päätin mennä klo 18 nauttimaan auringonlaskusta - yleensä tämän ajan lippu nettisivuilla on normaalia kalliimpi. Joka tapauksessa, kun ostat lipun täältä, sinun on vaihdettava fyysiseen lippuun rakennuksessa (jonossa minulla kesti 30 minuuttia, joten varaa aikasi) ja sen jälkeen vain nauti. Se on ruuhkaa ajasta johtuen, mutta se kannattaa. Valot ja empire state building ovat henkeäsalpaavia.

Verrattuamme kaikkia saatavilla olevia New York -lippuja, päätimme käyttää vetovoimaa ja aikaperusteista lippua. Go City Pass oli meille juuri sopiva, koska se kattaa kaikki tunnetut nähtävyydet ja olimme erittäin joustavia lunastaessamme sen. Lunastaminen paikan päällä onnistui ilman ongelmia, nähtävyyksillä olevat työntekijät tiesivät aina heti.

Sain Explorer Passin toisen kerran. Tällä kertaa 5 nähtävyyttä. Olin New Yorkissa äitini ja siskoni kanssa, se kannatti taas. Minusta on hienoa, että voit itse päättää, mitä haluat tehdä. Riippuen mielialastasi ja säästä.

Lipunmyynti oli helppoa. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta. Sisäänpääsyprosessi oli erittäin sujuvaa. Näkymät olivat upeat!

Ostimme liput sinun kauttasi, mutta he eivät kunnioittaisi varaamaamme aikaa