Tekemistä kohteessa
Rockefeller Center

Koe lukemattomista elokuvista tuttu Top of The Rock ja sen upeat näköalat.

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Viisi jouluista Rockefeller Center -vinkkiä

Shoppailua, hienoa illastamista ja viihdettä. Rockefeller Center on Manhattan minikoossa. Tämä upea art deco -rakennus on parhaimmillaan joulun aikaan, joten tässä viisi vinkkiä jouluajan vierailullesi Rockefeller Centerissä.

 • Näe huipulla olevan joulukuusen sytytysseremonia

  1. Näe huipulla olevan joulukuusen sytytysseremonia

  Ikonisen kuusen valojen sytyttäminen on osa suurta tapahtumaa, joka järjestetään ensimmäisenä kiitospäivän jälkeisenä keskiviikkona. Saavu paikalle ajoissa taataksesi hyvät paikat!

 • Nauti joulutunnelmasta lintuperspektiivistä

  2. Nauti joulutunnelmasta lintuperspektiivistä

  Myös moni muu New Yorkin rakennus ja nähtävyys valaistaan jouluvaloin. Voit nähdä parhaat jouluisat näkymät Rockefeller Centerin Top of the Rock -näköalatasanteelta!

 • Käy luistelemassa

  3. Käy luistelemassa

  Rockefellerin luistelukentälle pääsee kerralla vain 150 luistelijaa, joten sen tunnelma on urbaanista sijainnistaan huolimatta intiimi. Luistelemassa voi käydä lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana.

 • Nauti Radio City -jouluspektaakkelista

  4. Nauti Radio City -jouluspektaakkelista

  Käy opastetulla kierroksella 1930-luvun musiikkitalossa. Halutessasi voit myös katsella The Rockettes -tanssiryhmän luotsaamaa mahtipontista kabaree-esitystä!

 • Pukeudu lämpimästi

  5. Pukeudu lämpimästi

  Rockefellerin jouluohjelmiin kuuluu melko paljon seisoskelua. Pue varalta päällesi yksi ylimääräinen vaatekerros vaikket palelisikaan helposti.

Suunnittele vierailusi

 • Rockefeller Centerin aukioloajat

  Rockefeller Centerin aukioloajat vaihtelevat. Top of the Rock -näköalatasanne on auki joka päivä klo 8.00-0.00 ja viimeinen hissi huipulle lähtee klo 23.00. Monet muut aktiviteetit ja nähtävyydet ovat avoinna normaalin virka-ajan mukaan. Katsasta kunkin nähtävyyden ja aktiviteetin ajat etukäteen internetistä.

 • Kuinka Rockefeller Centerille pääsee?

  Rockefeller Center sijaitsee 47-50th Street Rockefeller Center -pysäkin lähellä, jonne pääsee junilla B, D, F ja M.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Top of the Rock on avoinna joka päivä klo 8.00-0.00. Muiden aktiviteettien aukioloajat vaihtelevat.
 • Hinta
  Aikuisten lippu Top of the Rockille maksaa 30 dollaria, kierrosliput 20 dollaria ja yhdistelmälippu 42 dollaria.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Voit varata kierroksen suoraan Rockefeller Centerin kautta tai osallistua kierrokselle, joka sisältää tavallisen sisäänpääsyn rakennukseen!
 • Kuinka päästä perille
  Rockefeller Center sijaitsee 47-50th Street Rockefeller Center -pysäkin lähellä, jonne pääsee junilla B, D, F ja M.
 • Lisävinkkejä

  • Voit varata joustavan pääsylipun tai lipun tietylle päivälle ja ajankohdalle.

Rockefeller Center: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rockefeller Center? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rockefeller Center : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 789 arvosteluun

Erittäin hieno. Kuitenkin tarkastelemme veneen oikeudenmukaisia lähtöpäiviä, emme tienneet silloin, että he lähtivät vain kerran päivässä klo 10.30, jonka ohitsimme. Voit myös lunastaa tositteesi näkemällä Times Squaren lipunmyyjät. Big Bus -asiakaspalvelulla ei koskaan näyttänyt olevan tarkkaa sijaintia, joka todella sai todella ärsyttävää. Vaikka bussimatkaoppaat olivat ystävällisiä antamaan meille hissin lippukuponkiin. * Jos sinulla on Empire State -rakennuspassi, et todellakaan voi lunastaa lippujasi agenttien kanssa, sen sijaan sinun täytyy nähdä heidän edustajansa Madame Tussauds New Yorkissa, Times Square, Big Bus linja 3: lla. En tiennyt mitään tästä joten se kulutti paljon aikamme kaupungissa, mutta varauspäivämäärällä ei ollut heille merkitystä, joten pystyimme lunastamaan liput toisena päivänä, mikä oli siistiä, koska olimme jo viettäneet koko päivän linja-autoilla.

Meillä oli samanlainen matka San Franciscosta viime kesänä. On niin mukavaa, että sinulla on vaihtoehtoja ja kyky ohittaa linjat. Vihje mennä Amerikan luonnonhistorian museon Rose Centerin sisäänkäynnille oli erinomainen! Pitkät siimat lomien ja Kwanza-juhlan takia, mutta käveli suoraan sivuseinään.

Loistava tapa tutustua New Yorkiin

Ei tarvitse jonottaa lipputiskeillä vaan voi kävellä suoraan sisään passin kanssa! Antaa myös motivaatiota käydä eri nähtävyyksissä ja tutustua niihin koko rahan edestä.

Kiitos, se oli niin helppo varata Englannissa ja käyttää New Yorkissa, mikä säästää paljon rahaa

Helpotti tutustumista New Yorkiin

Suosittelen etenkin eka kertaa New Yorkiin matkustavia hankkimaan Passin