Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Rooma

Tutustu sekä muinaisen että modernin sivilisaation ihmeisiin tässä 2500 vuotta vanhassa metropolissa.

Aktiviteetit saatavilla

801 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/51

Rooma: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rooma parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma ovat

Pompeji

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 394 364 arvosteluun

Erinomainen päivä, joka alkaa tapaamalla oppaasi kauniilla Piazza del Popololla. Pompeji-retken alussa Enrican seurassa, joka jakaa kanssamme rakkauden maataan ja kulttuuriaan kohtaan, kaikki tämä hyvin saavutettavina ja saatavilla, ja pilata mitään... loistava huumorintaju! Pompejin paikka on merkittävä, samoin kuin sen museo, jonka tiettyjen jäänteiden säilyminen on yllättävää. Tämän jälkeen lähdet Amalfin rannikolle, jossa voit nauttia henkeäsalpaavista maisemista. Kiitos kuljettajamme Andrealle erinomaisesta ajamisesta, sillä vaikka tiet ovat jyrkkiä ja mutkaisia, voit nauttia täysin Amalfin rannikosta, kauniista Positanosta, sen mustasta hiekkarannasta, sen taloista, joissa on värikkäät julkisivut tarttuvat vuorenrinteeseen, sen sitruunapuista. , sen appelsiini- ja oliivipuut!!

Versailles oli kaunis! Menimme vasta myöhemmin päivällä - klo 14, eikä jonoa ollut sisäänpääsyyn. Se on valtava paikka, eikä meillä ollut opasta emmekä ostaneet äänilaitetta, mutta löysimme sen hienosti seikkaillessamme yksin. Se oli erittäin kuuma päivä, joten jopa palatsissa oli erittäin kuuma ja tungosta. Olimme iloisia voidessamme tutkia puutarhoja ja löytää pienen ulkokahvilan, jossa meillä oli kreppejä ja jäätelöä. Meillä oli todella mukavaa helteestä huolimatta.

Ehdottomasti hintansa arvoinen, se tulee olemaan erittäin tungosta, mutta huoneiden ja puutarhan läpi on helppo tehdä. Kaiken kaikkiaan noin 2-3 tunnin tapahtuma ja siellä on paljon ravintoloita ja pieniä juomakojuja. Muista käyttää lenkkarit tai jonkinlainen umpikärkinen kenkä, koska puutarhassa on paljon soraa ja likaa, pukeutumiskoodia ei myöskään pakoteta, joten pue päällesi jotain mukavaa.

Kun ostat lippusi linnan vierailuun, varmista, että lippusi on voimassa myös puutarhaan, muuten 10 euroa enemmän ja jos haluat vierailla kuningattaren kylässä, niin pienelle ja suurelle Trianonille on 12 euroa enemmän, joten katso tarkkaan ennen kuin ostat lippusi, jotta et joudu ylimääräisiin kuluihin saapuessasi linnaan, muuten upea paikka vierailla

Palatsi on tuskallisen täysi jo 15 min avautumishetkestä

Periaatteessa en hyväksy, että jononohitusmahdollisuutta kaupataan. Tässä kohteessa usean sadan metrin pituisesta jonosta moni käväisi ostamassa etuoikeuttavan lipun ja selvisi paahteesta, mutta linna oli kaikille yhtä täysi. Kun vuoromme tuli, pääsimme kotona tulostetulla lipulla mutkitta sisään.