Valitse päivämäärät
Rooma

Audio-oppaat

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Hop-on hop-off -kierrokset
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
121 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 121

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 74 334 arvosteluun

Varaus oli todella sen arvoinen! Kävelimme erittäin pitkän jonon ohi ja pääsimme sisään odottamatta. Lyhyen turva- ja vaatetarkastuksen jälkeen (joista monet eivät pitäneet kiinni) pääsimme käyntiin museoissa. Jos se ei kuitenkaan kiinnosta sinua, sinun on silti otettava huomioon, että edistyminen on hyvin hidasta. Valitettavasti Sikstuksen kappeliin ei ole muuta tapaa päästä. Varaamme myös äänioppaan uudelleen milloin tahansa! Vaikka sinulla ei olisi kuulokkeita mukana, voit käyttää opasta "puhelimena" ja kuunnella kaikkea. Suosittelemme!!

Kiertue Angelan kanssa oli hieno! Erittäin pätevä opas, jossa on paljon jännittävää tietoa. Lapset olivat aina mukana leikkisillä tavoilla. Suosittelen tätä opastettua kierrosta! Valitettavasti Roomassa oli sinä päivänä erittäin kuuma, mutta Angelan ja hänen loistavan johtajuutensa ansiosta otimme ilolla vastaan helteen. Pietarinkirkko on niin suuri mysteeri. Angelan ansiosta olemme ainakin hieman lähempänä tätä mysteeriä. Kiitos upeista 2 tunnista!

Sujuva sisäänpääsy, mukava henkilökunta GetYourGuide-ääniopasosastolla. Upea museo, jossa kaikki Rooman historiasta kiinnostuneet saavat vastinetta rahoilleen.

Upea paikka mutta vähän ahdistava yleisömäärän vuoksi. Tukala kuumuus vei osan mielenkiinnosta

Mukava kierrellä ja katsella ensin bussin kyydissä, helpompi hahmottaa Roomaa ja nähtävyyksiä.