Rooma
Hop-on hop-off -kierrokset

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

3.8 / 5

perustuen 6 741 arvosteluun

Hieno mahdollisuus Roomassa jalkoja säästäen.

Ehdottomasti kannatti ostaa 48h liput koko perheelle.Jaksoimme kahtena päivänä nähdä useimmat Rooman tärkeät nähtävyydet auton yläosasta erinomaisesti.Jalkaisin ei olisi jaksanut 30-34 asteen kuumuudessa.Pysäkeillä pääsi kätevästi autosta pois kiertelemään mm. Fontana di Trevillä, Espanjalaisilla portailla, Colosseumilla, joista paikoista löytyi hyviä ravintoloita ym.mielenkiintoista myös.Kaikki olimme tyytyväisiä kiertoajeluun.

Helppo ja nopea tapa tutustua Rooman keskustaan ja upeisiin nähtävyyksiin. Matkaseuralaiseni kuulokkeet eivät toimineet, mutta kuuntelimme yksillä kuulokkeilla ja se toimi hyvin. Easy and fast way to get know the city of Rome. Unfortunately my friends headphones didn't work but we used mine headphone so it wasn't a huge problem. All in all I liked it wery much!

Jotkut bussipysäkit ovat lähellä sivustoja, joissa haluat käydä, toiset eivät. Se on kaikkein tärkeintä, jos sinulla on vamma. Lopetin Trevin suihkulähteelle menemisen, koska linja-autolla ei ollut vihjeitä mihin suuntaan mennä, ja minulle kuinka kaukana se oli

Big Bus pysäkin löytäminen oli työläistä

Tuntui, että Big Bus Hop-On ja Hop-Off pysäkkejä oli vaikeata löytää. Muut saman kaltaiset bussit kulkivat useammin. Big Bussilla oli silloin poikkeus reittikin. Vatikaanissa nähtiin vain Oikeustalo, ei muuta ja se oli pettymys.

Erittäin hyvä tapa tutstua kaupunkiin lyhyessä ajassa.

Olemme oikein tyytyväisiä palveluun. Käytämme jatkossakin Hop on off busseja meille uusissa kohteissa.