Rooma
Kaupunkikortit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Kaupunkikortit

Kaupunkikortit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 2 530 arvosteluun

Hei kaikki, Best of Rome All Access Pass oli loistava meille. Vahvistus saatiin välittömästi, Google Mapsin avulla oli helppo löytää suunta päästä. Meidän ei tarvinnut tehdä mitään riviä Vatikaanissa tai Colisseumissa, aikavarauksen voi varata Roomaan saapuessaan matkailutoimistosta. se oli täydellinen meille, koska jet lag meillä oli mahdollisuus varata keskipäivän jälkeen toipua, heidän henkilökuntansa oli erittäin informatiivinen useilla kielillä (meille: espanja). On todella sen arvoista, jos et halua tehdä linjoja koko päivän ja sinulla on vain pari päivää Roomassa päästäksesi tärkeimpiin nähtävyyksiin. Oppaat olivat todella kärsivällisiä ja keskittyivät olemaan menettämättä ketään, koska nähtävyyksien sisällä oli paljon ihmisiä. Todella ystävällinen käyttäjä viime hetken matkailijoille.

Passi on käyttökelpoinen 72 tuntia tai kauemmin riippuen siitä, onko sinulla muutama ylimääräinen päivä Roomassa etkä ole ehtinyt tehdä kaikkea.... 72 tuntiin rajoitettu kuljetus on mielenkiintoista, jos olet hieman Vatikaanin ulkopuolella monumentteja, suosittelen

Erittäin mukava matka, kiitos bussikuljettajille heidän siirroistaan. Jos olet tilannut Roma-passin, muista noutaa se lentokentältä ja varata lippusi vierailullesi kohteille, joilla haluat vierailla lomasi aikana.

Erittäin käytännöllinen, sinun täytyy vain mennä hakemaan passi matkailuinfokioskista ja se oli erittäin nopeaa. Julkisen liikenteen käyttömahdollisuus + 2 käyntiä (esimerkiksi Le Collisée / Forum + Le Panthéon).

Suurin seikkailu oli yrittää löytää lipunmyyntipiste Termini-asemalta lunastaaksemme tositteen todelliselle Roma-passille. Olisi ollut hienoa, jos liput olisi postitettu meille!