Rooma Kävelykierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
577 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/37

Rooma: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Rooma parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Rooma ovat

Pompeji

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 77 515 arvosteluun

Mielenkiintoinen lisäys viikkoomme Roomassa. Nähtyään kaikki kohokohdat, kuten Colosseum, Forum Romanum jne., tämä oli jotain täysin erilaista. Tämä oli enemmän "laadun sijaan määrää" -toimintaa, koska museo ja kryptat eivät olleet liian suuria. Esillä olevat asiat olivat kuitenkin erittäin mielenkiintoisia ja osoittivat Rooman historian täysin toisen puolen. Oppaamme Slob (Kyllä, se on hänen nimensä. Hän selittää.) löysi mukavan tasapainon kunnioituksen, sairaalloisen uteliaisuuden ja koomisen helpotuksen välillä. Paikassa, jossa katselet paljon ihmisen luita, on tavallaan välttämätöntä keventää ilmapiiriä silloin tällöin.

Tämä on niin mielenkiintoinen ainutlaatuinen paikka nähdä. Se oli parempi kuin odotin ja se on kokeilemisen arvoinen kokemus. Katakombeissa lämpötila on matalampi, mutta tuntui hyvältä pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen. Minusta oli todella siistiä käydä heidän luonaan. Suosittelen niitä.

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

Super interesting place! Well organised tours in different languages. Duration of tour suitable. It would have been good if there were better explanations/directions for bus stops.

Our guide Christine was very knowledgeable and professional. Great storytelling and humour! Very nice to skip the huge lines into st. Peter's Church.