Valitse päivämäärät
Rooma

Kävelykierrokset

  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
564 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 564

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Kävelyretket nähtävyyksille

Kävelyretket nähtävyyksille: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 77 515 arvosteluun

Tämä kiertue oli fantastinen! Olimme osa pientä (englanninkielistä) ryhmää Monican kanssa. Hän oli niin innostunut kaupungista ja antoi hyödyllisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia katkelmia historiasta matkan varrella. Ryhmässämme oli todella erilaisia ihmisiä, ja hän onnistui palvelemaan kaikkien etuja. Hän myös keskusteli kanssamme yksityisesti lopussa ja suositteli meille hienoja asioita seuraavana päivänä. Itse ruoka on uskomatonta ja tarjoilu oli niin hyvää, että kävelimme melkein tunnin seuraavana päivänä palataksemme samaan pizzeriaan!

Äitini ja minä teimme tämän kiertueen yhdessä, ja rakastimme sitä! Claudio oli loistava opas! Opimme paljon Rooman historiasta ja maistamistamme erilaisista ruoista ja juomista. Hän oli erittäin osaava ja hauska! Suosittelemme ehdottomasti tätä ruokamatkaa. Se oli loistava tapa saada tunnetta kaupungista ja aidosta roomalaisesta ruoasta.

Meillä oli oppaanamme Lorenzo, poikkeuksellinen ja korkeasti koulutettu henkilö. Hän seurasi meitä kiertueella intohimolla ja halulla välittää teosten intohimoa ja ennen kaikkea innostusta paikoista, jotka veivät meidät menneisyyteen. Kiitos Lorenzolle ja suosittelen häntä lämpimästi.

The tour was well organised. The meeting point was easy to find and you got easily inside with the tickets booked in advance. Our guide Samantha was amazing! She was really knowledgeable and knew a lot of little details and fun facts. Additionally, her tour was easy to follow.

Opas oli oikein mahtava, tiesi paljon, oli hauska, eläväinen ja suorasanainen. Superhelteestä huolimatta jaksoi seurata opastusta loppuun saakka.