Rooma
Kokkauskurssit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Rooma, Kokkauskurssit

Kokkauskurssit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Rooma?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Rooma ovat:

Rooma: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Rooma? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Rooma : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 047 arvosteluun

En ollut varma tekeekö tämän vai ei, mutta olen erittäin iloinen siitä, että tein ja tekisin sen uudestaan. Minä rakastin sitä! Ensinnäkin, Carlo ja Francesco opettivat meille kuinka valmistaa erilaisia pastoja, mikä oli hauskaa, mutta sain tietää, että söin sen paremmin kuin teen. Tunnin jälkeen nauttinut kaikkien aikojen parhaista Alfredoista, samoin kuin mahtavia capreseja, leipää, munakoiso parmigianaa ja tiramisua. Meillä oli upea aika, ja tehtyjen hienojen muistojen ohella saimme myös viedä kotiin esiliinat ja pastatuotteita kotona tehdäkseen.

Mukava oppitunti, hienoja vinkkejä, uskomattomia alfredo-pastoja!

Tein tämän äitini kanssa ja olimme ainoat 2 ihmistä sinä aamuna. Kokki oli erittäin mukava ja hänen englanninsä oli hyvä. Hän näytti meille perinteisen tavan valmistaa tavaroita käsin, sitten leikata, taittaa ja kiertyä 10 kpl italialaisten pastojen muunnelmiin. Lounas jälkikäteen pasta-alfredon kanssa oli uskomatonta! Siellä oli niin paljon ruokaa. Emme jätä nälkäiseksi. Suosittelen ehdottomasti jokaiselle, joka etsii hauskaa toimintaa!

Suosittelen varausta GetYourGuiden kautta Alfredo alla Scrofa -ravintolan valikosta. Kohokohta on herkullinen Fettuccine alla Alfredo ja punaviini, mutta kaikki on ok. Se oli ensimmäinen kerta, mutta voin toistaa kokemukseni ja fettuccine, jos voin. Hämmästyttävä. Yksi tähti vähemmän, koska halusin ostaa fettuccine-ruokaa kotona, mutta ilmoitettu myymälä oli suljettu. Mikä sääli, sen pitäisi olla avoinna illallisaikaan.

Mahtava ilta. Kädestä pitäen saimme oppia pizzan valmistuksen salat. Opettaja otti hyvin huomioon kaikki oppilaat. Lopuksi saimme syödä valmistamamme pizzat hyvän viinin kera.

Pastakurssi oli antoisa, opimme pastan teon alusta lähtien ja erilaisten pastamuotojen käytön. Opetus oli henkilökohtaista ja mukavaa.